Strandvägen 17C

Falu kommun Se på karta

7 250 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
186 m²
Biarea
34 m²
Tomtarea
881 m²
Byggår
2006
Driftkostnad
53 617 kr/år

Med stadsnära toppläge ligger denna magnifika villa intill rogivande vattenspegel! Här bor du med öppen planlösning, högt i tak och stora fönsterpartier med vy mot Runn och Tisken . Redan när du äntrar den rymliga hallen ges du här känslan av livskvalitet och god levnadsmiljö. Ett hem som inbjuder till timslånga middagar med nära och kära med sin öppna planlösning i de tilltagna sociala utrymmena. Här kan ni njuta av effektfull takhöjd, liksom ljusinsläpp när dagsljus övergår till skymningsljus och det stora skjutdörrspartiet vid matplatsen gör att gränsen mellan inomhus- och utomhus suddas ut.
Bostaden ger plats för den större familjen och/eller för dig som önskar kunna ha företaget hemma då ett av rummen ligger i anslutning till entrén med helkaklat badrum och bastu intill. På övervåningen finns ytterligare tre sovrum med möjlighet till ett fjärde samt att här finns ännu ett helkaklat badrum rymmandes badkar såväl som dusch. Från allrummet nås möblerbar terass.

Vid entrén finns isolerat garage med klinkergolv och fjärrstyrd garageport från vilken du också praktiskt når bostadens groventré/tvättstuga.

Du bor med närhet till flera förskolor och skolor såväl som når den pulserande stadskärnan och dess shopping liksom restaurang och uteliv med kort cykeltur. Med endast några lätta promenadsteg i solen nås sommarcafé vid slussen med äventyrsgolf, restaurang såväl som livemusik och gästhamn.

Välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
SkandiaMäklarna Sandviken

Kontakta mäklaren

Patricia Lüdke

SkandiaMäklarna Sandviken
Mäklare Patricia Lüdke, SkandiaMäklarna Sandviken
070-694 00 52