Furuhallsvägen 70

Furuhall, Uddevalla kommun Se på karta

5 400 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
150 m²
Tomtarea
931 m²
Byggår
2021

I natursköna Furuhall med slående utsikt över Havstensfjorden har du nu möjlighet att köpa ett flyttklart Myresjöhus!

Välkommen in i denna nyproducerade villa om 150 kvm med 6 rum och kök. Huset har en fasad i lantlig stil med liggande panel, spröjsade fönster och dubbeldörrar. Vid entrén finner en balkong som också fungerar som ett entrétak.

När du kliver in i det här huset möts du av en klinkad hall med förvaring för dina ytterkläder. Ett kliv till och du har nu kommit in i husets själ – vardagsrummet. Köket är u-format och inrett med vårt stilpaket black steel. Det ligger avskilt från vardagsrummet men i direkt anslutning mot matplatsen. På entréplan finner du också ett stort sovrum, kaklat badrum med duschhörn, takdusch och grå kommod samt tvättstuga.

När vi tar trappan upp till det övre våningsplanet så möts du av ett stort allrum med utgång till huets balkong. Här hittar du också tre trevliga sovrum, ett förråd och mindre badrum. Badrummet är inrett med kakel och klinker, duschörn och grön kommod.

På tomten kommer Myrsjöhus att anlägga gräsmatta och bygga en liten altan.

Furuhall är ett nytt område bestående av nybyggda villor. Här bor du i omväxlande natur nära både skog och vatten. Välsorterad livsmedelsbutik, pizzeria, bensinstation och mysiga Stallgården Krog och Kafé ligger inom promenadavstånd. Förskola och skola tar du dig till med bil på ca 5-10 minuter. Kommunikationerna här är goda både norr och söder ut, och från Rotviksbro utgår flera busslinjer. Det här området passar perfekt för dig som vill bo lagom lantligt med närhet till naturen men samtidigt nära till centrum.

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Uddevalla

Kontakta mäklaren

Marlene Bodin-Sjöberg

Fastighetsbyrån Uddevalla
Mäklare Marlene Bodin-Sjöberg, Fastighetsbyrån Uddevalla
070-301 04 14
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas