Galtö södra 99

Galtö, Tanums kommun Se på karta

7 900 000 kr

Bostadstyp
Vinterbonat fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
340 m²
Biarea
20 m²
Tomtarea
4 291 m²
Byggår
1992
Driftkostnad
48 707 kr/år

Välkomna till Galtö Södra 99, och detta unika arkitektritade hus. Fastigheten består av en smått kuperad och vacker naturtomt om 4 291 kvm, med slånbär, träd och buskar som omgärdar den lummiga och uppväxta trädgården. Huset kännetecknas av dess säregna stil med ett åttakantigt torn och inomhus finns vackra exklusiva breda trägolv i douglasgran samt solfjädersliknande innertak. Huset har genomgående stora fönsterpartier som avger ett makalöst vackert ljusinsläpp i hela huset. Altaner och balkonger finns runt huset där man kan få solens varma strålar hela dagen. Fastigheten som är unik med dess personliga design bör ses och avnjutas på plats. För de som önskar finns möjlighet till ytterligare sovrum på entréplan, se alternativ planlösning i prospektet.
Med en kort cykeltur om 7-8 minuter når man Resö och dess vackra hamn, där salta bad kan avnjutas. Resö har livsmedelsaffär och restaurang i vacker skärgårdsmiljö. Med egen- eller chartrad båt kommer man rakt ut i den vackra Bohuslänska arkipelagen och Kosters solsäkra skärgård. Båtplats kan eventuellt erbjudas på Nord Galtö.

Med kort bilavstånd når ni sommarpärlorna Strömstad i norr och Grebbestad och Fjällbacka i söder, med trevliga restauranger och butiker. Närmsta ort med allmän service så som livsmedel, apotek och vårdcentral är Tanumshede. Till Oslo respektive Göteborg är det ca 1,5h timma med bil. I närheten finns fyra fina golfbanor Dynekilens-, Strömstads-, Fjällbacka- och Mjölkeröds golfbanor.

Varmt välkomna med er intresseanmälan till mäklare Joacim Bergman +46 727-33 90 91.
Ägaren har även påbörjat ansökan om solceller och offert finns att tillgå från Vattenfall, kontakta mäklaren för mer information.

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tanum-Sotenäs

Kontakta mäklaren

Joacim Bergman

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tanum-Sotenäs
Mäklare Joacim Bergman, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tanum-Sotenäs
0727-33 90 91