Friggagården 32

Glumslöv, Landskrona kommun Se på karta

6 995 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
160 m²
Tomtarea
709 m²
Byggår
2017
Driftkostnad
27 200 kr/år

För dig som ställer höga krav på boendet och läget är villan på Friggagården 32 i Glumslöv det optimala!
Uppförd i ett plan med pulpettak, ytterst smakfullt inrett, väl genomtänkt med genomgående färgsättningar och materialval, ljusa och luftiga ytor som förstärks av ryggåstaket i vardagsrummet. Behagligt inomhusklimat med härlig design och påkostat med hög standard.

Rymlig hall och stor klädkammare, smakfullt helkaklad toalett med dusch med ingång både från hallen och allrummet. Öppen härlig planlösning mellan kök och vardagsrum. Tidlöst handtagslöst kök från HTH i grå nyans, gedigna bänkskivor av kvartkomposit och genomgående vitvaror från Siemens. Från matplatsdelen finns utgång via dubbeldörrar till det det stora trädäcket. Vardagsrummet har öppet upp i nock viket ger en härlig rymd och fint ljusinsläpp tack vare de stora fönsterpartierna. Härifrån är utsikten härlig mot sundet. En värmande kamin från Contura finns fint placerad i rummet. Ingång till det största sovrummet med klädkammare och ingång till snyggt helkaklat badrum med dubbeltvättställ.
I andra änden av huset finns avdelningen med allrum och tre bra sovrum samt groventré/tvättstuga med gott om förvaring från HTH, bänkyta och maskiner från Siemens.

Frånluftsvärmepumpen med återvinning är mycket effektiv och ger låga driftskostnader, behaglig och jämnt inomhusklimat tack vare vattenburen värme i hela huset.

Genomgående 1 stavs vitlaserad ekparkett- och klinkergolv, 3-glas aluminiumklädda Elitfönster, vattenburen golvvärme och fiber via Telia.

Trädgården är lättskött med gräsyta för lek och odling, trädäck om ca 150 kvm i västerläge. Uppfart och ev carport/garage/förråd återstår att ordna, här finns möjlighet för köparen att själv göra valen. Bygglov krävs av Landskrona kommun.
Laddare till el-bil finns.

Trots närheten till trevliga grannar känns läget fritt och insynsskyddat. Det är läckert, det är praktiskt, det är helt enkelt ett hus som passar den som värdesätter en vackrare vardag.

Gångavstånd till tågstation och busshållplats, skola/förskola, mataffär, Örenäs slott, bad och hamn i pittoreska Ålabodarna. I Närheten finns flera golfbanor. Perfekt pendlingsavstånd till alla större städer i Öresundsregionen.

Hjärtligt välkomna på visning till detta härliga hem, bara att flytta rakt in!

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Landskrona

Kontakta mäklaren

Eleonor Andersson

Fastighetsbyrån Landskrona
Mäklare Eleonor Andersson, Fastighetsbyrån Landskrona
070-981 59 27