Nedre Långgatan 22

Grebbestad, Tanum Se på karta

4 950 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
165 m²
Biarea
33 m²
Tomtarea
102 m²
Balkong
Ja
Byggår
1909
Driftkostnad
54 648 kr/år

På Nedre Långgatan 22 i Grebbestad förmedlas här denna centralt belägna affärsfastighet.

Fastigheten består av en butikslokal med ett perfekt exponeringsläge utmed shoppinggatan, en stor lägenhet på övre plan samt uthyrningsbara rum i entréplan samt källarplan.
Då fastigheten har flera olika typer av uthyrningsmöjligheter och är beläget med detta centrala läge med närhet till affärer, butiker, apotek, restauranger, café och Grebbestadsbryggan får man en god intäkt.

Entréplan innefattar affärslokalen med tillhörande personalkök om ca. 61 m2. Med ingång från husets baksida når vi även ett uthyrningsbart rum med kök om ca. 12 m2. Detta rum delar badrum tillsammans med affärslokalen.
På övre plan ligger den renoverade lägenheten med kök/matplats med utgång till balkong med morgonsol, vardagsrum, helkaklat badrum med bubbelbadkar samt två sovrum varav ett med utgång till ytterligare en balkong. Till lägenheten hör även två stora vindsförråd och ytan mäter ca. 79 m2.
Källarplan består av ett rymligt pannrum samt ett ytterligare uthyrningsbart rum om ca. 10 m2 med tillhörande badrum med wc, handfat samt dusch.

Perfekt tillfälle för dig som kanske önskar nyttja någon del i huset själv och via intäkterna få hela/stora delar av husets kostnad inkl. lån betalt!

Denna fastighet är ett "Granskat hus" vilket innebär att en besiktning är gjord och försäkring i 10 år mot dolda fel ingår till köparen.

Vänligen respektera säljarens önskemål om att boka tid för visning.
Kontakta ansvarig mäklare för mer information om såväl hus som hyresnivåer.

Läs mer hos mäklaren
Askengren Fastighetsmäklare