Domarevägen 8

Hortlax, Piteå kommun Se på karta

2 390 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
145 m²
Biarea
35 m²
Tomtarea
995 m²
Byggår
1976
Energiklass
C
Driftkostnad
38 852 kr/år

Varmt välkommen till populära Hortlax och denna fina 1 ½-plansvilla! Här ryms hela familjen - idag finns två sovrum på nedre plan samt två stycken på övre plan varav ett går att dela av till två.

Redan när man kliver in i hallen möts man av en varm och ombonad känsla som är genomgående för hela huset. Köket är ljust och rymmer ett stort matbord tack vare burspråket, ekparketten genomsyrar både nedre- och övre plan och uppe i allrummet ges en mysig känsla via snedtaket och rummet är det perfekta sällskapsrummet för barnen när de vill vara ifred. Förutom huset har du den trevliga inglasningen sammanhängd med altanen med spabad vilket bäddar för hög mysfaktor året om!

Huset är i välhållet skick och många stora och kostsamma renoveringar är gjorda både utvändigt och invändigt som bla. installation av bergvärme, bytt till 3-glasfönster samt renoverat både kök och badrum.

Insynsskyddad hörntomt med stor plats för både kubbspel och lekar utomhus. Läget kan inte bli bättre ur barnfamiljsperspektiv då du har förskola, skola, sporthall, simhall, fotbollsplaner mm. på kort promenadavstånd. Även vårdcentral och matvaruaffär ligger i närheten.

Varudeklarerat!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Piteå

Kontakta mäklaren

Linn Nyman

Svensk Fastighetsförmedling Piteå
Mäklare Linn Nyman, Svensk Fastighetsförmedling Piteå
+46705638263

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas