Hunge 184

Hunge, Bräcke kommun Se på karta

600 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
135 m²
Biarea
22 m²
Tomtarea
6880 m²
Byggår
1928
Driftkostnad
49 061 kr/år
Antal besök
7 364
Dagar på Hemnet
12

Välkomna till den lilla byn Hunge där tempot kan växlas ner och naturen finns nära. Nu finns en härlig familjevilla till salu där bostadshuset är anpassad för flertalet barn men det finns också bra utrymmen för dig med motor- eller fordonsintresse. Fastigheten har en areal på 6 880 kvm och ligger vackert placerad intill en tjärn, som förser fastigheten med sjövärme.

På entrévåningen finns ett rymlig kök, vardagsrum med kamin, ett sovrum, hall, badrum samt tvättstuga och förråd. En trappa upp återfinns fyra sovrum, en nyligen installerad toalett samt ett badrum med dusch och badkar. Vid entrén finns en inglasad altan där ni kan njuta av utelivet en bra bit in på hösten. Det finns ett rejält dubbelgarage med gjuten platta och elportar samt uppvärmning med en luftvärmepump. Vidbyggt till garaget finns två carportar. Det finns ytterligare en carport med två platser, och ett förråd. På andra sidan av bostadshuset finns ännu ett förråd samt pallkragar. Här finns helt enkelt många förutsättningar för ett härligt liv på landet! Möjlighet till jakt i byn jaktlag.

I Hunge bor ni i en aktiv liten by med närhet till naturen! Det finns fina lokaler i Folkets Hus där byföreningen bl a brukar anordna After work med mat och fullständiga rättigheter, julbord och sommarfest. Det finns även ett prisvärt gym. I området finns mycket skoteråkning, förening finns i byn, bärplockning och fiskevatten! I grannbyn Sidsjö finns en mataffär, bensinpump, paketutlämning och ombud för Systembolaget. Övrig service och skolor finns i Bräcke och Gällö, till båda orter är det ca 3 mil. Välkommen hem!

Läs mer hos mäklaren
Storsjömäklarna AB

Kontakta mäklaren

Sara Näslund

Storsjömäklarna AB
Mäklare Sara Näslund, Storsjömäklarna AB
070-2578822

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.