Kommande

Edwin Berlings gata 7

Husensjö, Helsingborgs kommun Se på karta

4 795 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
139 m²
Biarea
95 m²
Tomtarea
766 m²
Byggår
1956
Driftkostnad
42 952 kr/år
Kommande

Varmt välkommen till Edwin Berglins gata 7 och denna charmiga villa med uterum, garage, carport och ett enormt och solsäkert trädäck. Med en spännande och bra disponerad planlösning har man stora öppna ytor att röra sig på, flertal rum/sovrum samt en hel och fräsch källare som idag används som förråd där det bara är fantasin som sätter stopp. Källaren har en egen ingång och man hade kunnat göra en tonårsvåning, gästvåning eller hyra ut hela källaren för en extra inkomst.

Alla rummen på samtliga våningar har en generös storlek där man får plats med både dubbelsäng, förvaring och diverse som tex skrivbord.
Köket är ljust och stilrent med en öppen känsla mot vardagsrummet. Vidare ut i det underbara uterummet i västerläge, är det i ovalt utförande med fönster från golv till tak och ger ett härligt ljusinsläpp som speglar sig in i vardagsrummet. Här ifrån når ni även det nybyggda trädäcket på nästan 100kvm. Det är insynsskyddat med staket och träd som gör det mysigt och privat. Här kan ni ha stora middagsbjudningar och samtidigt ha plats för en soffgrupp och pergola. Robotgräsklipparen gör även sommarperioden till en lättskött och enklare.

På Husensjö bor ni med kort avstånd till Helsingborg Centrum med sitt rika kultur och restaurangutbud, med buss eller cykel tar det enbart 10 minuter för att nå stadens hjärta och puls! Här finner ni även skolor samt matbutiker och pizzerior i närområdet. Jordbodalens naturområde med promenadstråk i det rika växt och djurlivet skapar en härlig oas mitt i bostadsområdet och nås på enbart ett par minuters gång, här finns även motionsslinga med elljusspår, utegym, lekplats och eldplatser för grillning. För pendlare med bil har ni ett optimalt läge för att nå motorvägen på kort tid och minimera pendlingstiden!

Detta är ett hus du måste uppleva på plats! Kontakta mäklare Gabriel Rolland om du har frågor eller funderingar.

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Helsingborg Norr

Kontakta mäklaren

Gabriel Rolland

Bjurfors Helsingborg Norr
Mäklare Gabriel Rolland, Bjurfors Helsingborg Norr
0701641920

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.