Kommande

Silverlavsvägen 4

Järvstagläntan, Gävle kommun Se på karta

Pris saknas

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
133 m²
Tomtarea
1 093 m²
Byggår
2022
Kommande

Varmt välkommen till denna nybyggda enplansvilla i nya familjevänliga området - Järvstagläntan!

Huset är en trivsam enplansvilla (Aneby Fokus 133) med en praktisk och yteffektiv planlösning som fördelar sig om 6 rok varav 4 sovrum på 133 kvm boyta. Här välkomnas du av dubbeldörr och en ljus entré med klinkergolv. Hallen ger gott om plats för avhänging av ytterkläder och plats för garderober för extra förvaring. Huset har ett socialt och modernt kök med öppen planlösning mot vardagsrummet. Från köket nås husets baksida, trädgård och förberedda uteplats. För den som önskar finns möjlighet att sätta in både kamin samt köksö efteråt. Vidare finns en rymlig tvättstuga med groventré och två helkaklade badrum med dusch.

Huset är välisolerat och värms med modernaste värmepumpen från Nibe med återvinning. För den som önskar eldstad finns förberett kaminmontage i bjälklag och tak, samt ett giltig bygglov för typ Contura 556. På den grusade uppfarten finns ett garage med carport.

Inflyttningsklart klart under Q2 2023. Det finns möjlighet att påverka plattsättning/kakel i kök och badrum. Tvättstugan är färdigställd.

Området Järvstagläntan är ett naturskönt nytt bostadsområde som nu växer fram i Järvsta och södra delen av Gävle. Här byggs 10 villor och 12 brf-radhus med naturen runt knuten men ändå mycket nära (4,5 km) till Gävles stadsliv och alla bekvämligheter. I Järvsta finns en förskola och bara inom någon kilometer ett mycket stort serviceutbud såsom flertalet mataffärer, restauranger, skolor och serviceområden som Kryddstigen, Sörby urfjäll och Hemsta. Hemlingby nås med kort cykeltur och har ett friluftsområde som är Gävles största rekreationsområde. Här finns fina löpspår och mountainbikeleder. På vintern finns möjlighet att både åka längdskidor i preparerade spår samt slalom för den lite yngre målgruppen. Ca 300 meter bort ligger Gästrikeleden som är en vandringsled som sträcker sig från Uppland och slingrar sig genom hela Gästrikland. E4ans på- och avfart nås enkelt för dig som pendlar eller reser till närliggande städer. Området har närhet till busshållplats och fina cykelstråk för enkel resa mot Gävle City och Furuvik/Skutskär. Tågkommunikation finns från både Gävle och Furuvik.

Välkommen att kontakta mäklaren för mer information om visning, tillval mm!

Läs mer hos mäklaren
SkandiaMäklarna Gävle

Kontakta mäklaren

Michaela Bolins

SkandiaMäklarna Gävle
Mäklare Michaela Bolins, SkandiaMäklarna Gävle
070-6940184

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.