Skulla Bondebo 55

Jumkil, Uppsala Se på karta

3 475 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
122 m²
Biarea
24 m²
Tomtarea
1,8 ha
Byggår
1909
Driftkostnad
30 976 kr/år
Antal besök
10 002
Dagar på Hemnet
13

Trevlig och fin gård med ett fantastiskt läge ca. 20 minuter utanför Uppsala. Här erbjuds flertalet möjligheter, för den med egen verksamhet finns mycket bra utrymmen, eller nyttja den som hästgård eller till annan djurhållning eller ha gården som ett boende och njut av att ha gott om utrymme omkring dig. Här finns idag ett boningshus som är i visst behov av renovering, stuga med enklare inredning, ladugård m.m.

Boningshuset har en yta på ca 120 kvm och inrymmer tre sovrum, rejält vardagsrum med öppen spis, matrum, samt ordentligt kök. Här finns utrymme att trivas. Huset inramas av en underbart grönskande trädgårdstomt.

Ekonomibyggnaderna skulle må bra av en översyn men här finns gott om utrymmen. Dessa har tidigare använts som sågverk samt förvaringsutrymmen.

Intill huset finns en charmig mindre stuga men med ett stort renoveringsbehov.

Bo i Jumkil, ett litet gemytligt samhälle ca 20 minuters bilresa från Uppsala. Välskött, asfalterad väg som leder hela vägen fram till gården. Skolbussen går precis utanför och tar barnen enkelt till renoverade Jumkils skola. Njut av livskvalité med naturen alldeles inpå husknuten; här finns långa promenadstråk att upptäcka och möjlighet till svamp- och bärplockning.

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Uppsala