Juniskärsvägen 183

Juniskär, Sundsvalls kommun Se på karta

5 850 000 kr

Budgivning pågår
Här erbjuds budgivning med BankID
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
172 m²
Tomtarea
1 904 m²
Byggår
1998
Driftkostnad
39 118 kr/år

Välkommen till Juniskärsvägen 183! Här har jag nu nöjet att presentera denna fina villa i herrgårdsstil på 172 kvm som uppfördes år 1998-1999 med bra läge i området och med båtplats som ligger ett stenkast bort från villan.
Villan är i två plan med tre sovrum med möjlighet till fyra sovrum vilket är idealiskt för den större familjen. Här finns stora och trevliga umgängesytor för den sociala familjen.
På entréplan finns Ballingslövkök i klassisk stil med vedspis som ligger i fil med matplats och allrum. I allrummet finns en eldningsbar kakelugn. Från matrummet når man den fina punchverandan som byggdes år 2004.
Här finns även ett sovrum som används som kontor idag, helkaklat badrum med dusch och tvättrum med groventré.
På övre plan möts man av ett stort allrum med ryggåstak som skapar härlig rymd samt stora fönster med fin havsutsikt. Här finns ett stort helkaklat badrum med både dusch och badkar, två klädkammare och två sovrum med möjlighet att göra ett tredje sovrum om man önskar det.

Villan uppfördes år 1998-1999 med platta på mark med vattenburen golvvärme och även golvvärme på övre plan.
Uppvärmning via luftvattenpump.

Utöver denna rymliga villa finns ett stort isolerat dubbelgarage med gjuten platta. I garaget finns även del med egen ingång till relax, toalettrum, dusch, bastu och gästrum. En yta som kan användas för verksamhet om man vill det.
Rymlig förrådslänga och jordkällare finns på tomten.

Villan ligger med bra läge i området med havet på kort avstånd. Tomten är stor och har plan gräsmatta på framsidan som bjuder in till lek och umgänge, baksidan har härlig naturtomt med grillplats där man är helt insynsskyddad.

I Juniskär bor man havsnära och idylliskt med flera badplatser och här finns Juniskärs café, Juniskärs spa och kajakuthyrning.

Förskolor och skolor finns i Kvissleby, Essvik och Njurunda.

Välkommen att anmäla Er till visning!

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Sundsvall

Kontakta mäklaren

Ulrika Schultz

Bjurfors Sundsvall
Mäklare Ulrika Schultz, Bjurfors Sundsvall
070-6854515