Torpskog 472

Karlskoga kommun Se på karta

3 495 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
280 m²
Tomtarea
1,5 ha
Byggår
1909
Driftkostnad
74 586 kr/år

Nu finns möjligheten att förvärva denna sekelskiftsherrgård för ett liv på landet.

Torpskog 472 är en omhändertagen herrgård som har anor från 1794, men som har uppdateras med alla bekvämligheter som önskas för ett bekvämt boende. Herrgården erbjuder en boyta om totalt 280 kvm fördelat på 6 rum och kök.

När man kliver in genom entrén möts Ni av en öppen hall med ett charmigt plankgolv som förmodligen är från herrgårdens begynnelse. Vidare på entréplan erbjuds ett stort kök från 2022 som är fördelat i två delar, den ena delen i kök är för umgänge och matlagning. Den andra delen erbjuder en stenugn där hembakat bröd kan bakas eller stenugnsbakade pizzor. I direkt anslutning till köket ligger matsalen med ett härligt ljusinsläpp från trädgården, efter matsalen finner Ni vardagsrummet samt salongen som erbjuder en öppenspis.

En våning upp möts Ni av en hall med fint ljusinsläpp. På denna våning finner Ni ett drömlikt master-bedroom med öppen spis och ljusinsläpp från tre håll, ett stort badrum som erbjuder både dusch och bastu samt möjlighet för badkar, samt två stycken sovrum.

Fastigheten har genomgått många påkostade renoveringar i närtid. Bland annat nytt tak, installation av bergvärmepump, putsning av fasaden, nytt kök. Även om många renoveringar har genomförts har man lyckats bevara en fin balans där det nya möter det gamla och skapar harmoni.

Till denna herrgård finns en flygelbyggnad med förråd med plats för förvaring samt en stor vind. Flygelbyggnaden har utvecklingsmöjligheter för att kunna bli ett boende för användas till sällskapsytor.

Varmt välkomna att höra av dig vid intresse.
Johan Bergling
[email protected]
073-5970508

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlskoga

Kontakta mäklaren

Johan Bergling

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlskoga
Mäklare Johan Bergling, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlskoga
0735-97 05 08