Kommande

Västerhöjdsvägen 111

Kärna, Kungälvs kommun Se på karta

4 800 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
103 m²
Tomtarea
423 m²
Kommande

Nu säljer vi det sista friköpta huset längst upp i det nyproducerade området Vita Bergen. De 18 parhusen i bostadsrättsform är slutsålda och var väldigt populära. Först till kvarn - anmäl intresse redan nu!

Detta hus är likvärdiga bostadsrättshusen som finns på inspirationsbilderna med skillnad att dom är friliggande och har friköpta tomter. Husen kommer ha en påkostad inredning av hög kvalité och flera tillvalsmöjligheter. Husen är belägna mitt i en dal, en grön skön oas med villor och bostadsrätter som samsas i ett soligt upphöjt läge precis väster om centrala Kärna. Husen präglas av hög standard, Marbodalkök, rostfria vitvaror, designade helkaklade badrum, klinker i hall och tvättstuga, stora fönster, vattenburen golvvärme i båda plan. Till varje hus finns ett förråd samt två parkeringsplatser och altan från dom sociala delarna.

För dig som önskar bo i ett nytt trevligt område med närhet till Kärna centrum, barnomsorg, hav, golfbana och bra kommunikationer är detta tillfälle något för dig! På Västerhöjden kommer du bo i ett nyproducerat trevligt bostadsområde. På bara några minuters promenad till busstationen tar du dig enkelt vidare med bra förbindelser till både Kungälv, Ytterby och Göteborg. Med Kornhallsfärjan tar du dig också enkelt och smidigt över till Göteborg, från bostaden är avståendet till centrala stan endast ca 2 mil. Närheten till Kungälvs nu växande centrum såväl som havet med bara 5 km till båthamn och bad gör detta till ett svårslaget läge.

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungälv

Kontakta mäklaren

Karin Rolland

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungälv
Mäklare Karin Rolland, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungälv
0733-281108

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.