Kastberga 217

Kastberga, Eslövs kommun Se på karta

3 995 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
154 m²
Tomtarea
1,8 ha
Byggår
1922
Driftkostnad
44 900 kr/år

I Kastberga, precis utanför Eslöv finner vi denna lantbruksfastighet med grönskande vyer. Här erbjuds ett mycket gediget boningshus om 154 kvm disponerat över 6 rum varav 3-4 sovrum. Entréplan bjuder på en funktionell hall med bra förvaringsmöjligheter samt tillgång till Wc. Vidare in i bostaden möts vi av en mycket praktisk passage vilken lämpar sig bra som loungehörna. Bostadens vardagsrum med mysig kamin samspelar i öppen planlösning med matsalen. Intill matsalen finner vi ett av bostadens mindre rum vilket lämpar sig perfekt som kontor. Bostadens väl tilltagna kök erbjuder bra med förvaringsmöjligheter samt bra med arbetsyta. Här finner vi även plats för matgrupp.

På övre plan finner vi den privata avdelningen med väl tilltagna sovrum som även bjuder på bra med förvaringsmöjligheter. Är man inte i behov av alla 3 sovrum på ovanvåningen går det att få till ett mycket stort allrum som lämpar sig perfekt för sällskapsyta. Bostadens funktionella badrum finner vi också på ovanvåningen.

Kastberga 2:17 & 2:18 bjuder tillsammans på en väl tilltagen trädgård om 2000 kvm med stora öppna grönytor, praktisk uppfart, trevlig stenlagd uteplats samt en sammanlagd areal om ca. 1,7 hektar, där nuvarande ägare tidigare använt marken för hästar men som idag arrenderas ut. Här erbjuds även en mycket välskött isolerad ekonomibyggnad med tvättstuga, snickarverkstad, sadelkammare, hobbyrum om ca 35 kvm, höskulle samt två hästboxar som lämpar sig för hästar med upp till ca. 170 cm mankhöjd. Här finns även möjlighet för ytterligare hästboxar.

Varmt välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren

Kontakta mäklaren

Erik Svensson

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Eslöv
Mäklare Erik Svensson, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Eslöv
0708-57 50 84

Visningstider

  • 29
    sep
    Tor 29 sep kl. 16:00–17:00
    Bokad visning - Anmälan sker på mäklarens hemsida klicka "Läs mer hos mäklaren" och sedan "Boka tid för visning"
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.