Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Eslöv

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Eslöv

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Vestins väg 13, Stehag, Eslövs kommun

Vestins väg 13

Villa
Stehag, Eslövs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Eslöv
2 795 000 kr
118 + 80 m²
6 rum
1 140 m² tomt

Välkommen till Vestins väg 13 i Stehag – en charmig 1,5-plansvilla med inredd källare som erbjuder allt en familj kan önska sig. Huset har en genomtänkt planlösning och ligger på en idyllisk tomt med lummig trädgård och en porlande bäck som skapar en rogivande atmosfär. På entréplan möts du av ett stilrent kök med öppen planlösning mot vardagsrummet, vilket ger en social och rymlig känsla. Här finns också ett badrum samt ett mysigt allrum med utsikt över trädgården – en perfekt plats för avkoppling och familjemys. Övre plan rymmer två sovrum med gott om förvaring, idealiskt för barnfamiljen eller för den som önskar ett arbetsrum. Källarplanet är välutrustat med två sovrum, en praktisk tvättstuga, förråd och ytterligare ett badrum. Här finns alla möjligheter att skapa en separat tonårsbostad eller varför inte ett hemmakontor? Den uppväxta och lummiga trädgården är en dröm för både stora och små. Här kan man njuta av sommarkvällarna vid uteköket eller hitta sina egna favoritställen bland buskar och träd. Det finns en carport med plats för bilen. Stehag är en familjevänlig ort med utmärkta kommunikationer. Härifrån tar du dig enkelt till närliggande städer med både tåg och buss, vilket gör det lätt att pendla till jobb och skola. Samtidigt erbjuder Stehag en lugn och trygg boendemiljö med närhet till natur och rekreation. Vestins väg 13 är mer än bara ett hus – det är ett hem där minnen skapas och familjer trivs. Välkommen att boka visning och upplev allt detta underbara hem har att erbjuda!

Sankt Martins väg 2A, Hällan, Eslövs kommun

Sankt Martins väg 2A

Villa
Hällan, Eslövs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Eslöv
4 800 000 kr
158 m²
5 rum
711 m² tomt

Välkommen till detta charmiga enplanshus, perfekt beläget i ett mycket familjevänligt område som erbjuder en lugn och trygg miljö för både stora och små. Detta hem har en genomtänkt planlösning som maximerar både funktionalitet och estetik. Den öppna planlösningen mellan kök och matplats skapar en ljus och rymlig atmosfär, idealisk för både vardagsliv och sociala tillställningar. Köket är modernt och stilrent. Här finns gott om arbetsytor och förvaringsmöjligheter, vilket gör det till en dröm för den matlagningsintresserade. Den öppna designen skapar en naturlig mötesplats i hemmet där familj och vänner kan samlas. Huset är utrustat med solceller och elbilsladdare som ger en betydande minskning av energikostnaderna och bidrar till en hållbar livsstil. Tack vare solcellerna kan du känna dig trygg i att ditt hem har en minimal miljöpåverkan. Detta hus är beläget i ett mycket familjevänligt område med närhet till skolor, lekplatser, och grönområden. Här finns allt som behövs för ett aktivt familjeliv med goda möjligheter till friluftsliv och sociala aktiviteter. Detta är en unik möjlighet att förvärva ett mycket välskött enplanshus med moderna bekvämligheter, energieffektiv teknik och ett läge som passar perfekt för familjeliv. Missa inte chansen att uppleva detta underbara hem – varmt välkommen på visning!

  • Plus
Rönnebergavägen 23A, Rönneberga, Eslövs kommun

Rönnebergavägen 23A

Lägenhet
Rönneberga, Eslövs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Eslöv
1 250 000 kr
82 m²
3.5 rum
vån 3/3
5 839 kr/mån
15 244 kr/m²

Välkomna till denna välplanerade, genomgående och moderna trea på populära Rönnebergavägen! Här finner vi ett stort ljust vardagsrum med vinylgolv som även är genomgående för hela lägenheten. Från den breda hallen där vi enkelt kan skapa oss bra med förvaringsmöjligheter når vi lägenhetens helkaklade badrum. Vidare in i bostaden finner vi 2 väl tilltagna sovrum varav det ena erbjuder bra med förvaring i form av flertalet integrerade garderober. Köket är fullutrustat med allt man kan tänka sig behöva samt att vi härifrån enkelt når matplatsen samt utgång till den stora inglasade balkongen med ytterligare förvaringsmöjligheter. Här på Rönneberga är det lätt att trivas. Läget på Rönnebergavägen är naturnära och barnvänligt med Onsjöparken alldeles intill lägenheten. Eslövs Tågstation ligger en promenad bort och i området finns matbutik, lekparker, joggingspår, skola. Välkommen på visning!

  • Balkong
Rönnebergavägen 35A, Rönneberga, Eslövs kommun

Rönnebergavägen 35A

Lägenhet
Rönneberga, Eslövs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Eslöv
750 000 kr
65 m²
2 rum
vån 2/3
4 456 kr/mån
11 538 kr/m²

Välkommen till denna genomgående tvårumslägenhet på andravåningen med en väl genomtänkt planlösning. Här hittar ni ett stilrent boende i fint skick som även erbjuder rymlig balkong. Lägenheten är välplanerad och disponerad över praktisk hall med anslutning till vardagsrum, stilrent kök i anslutning matplats, ett funktionellt badrum och ett sovrum med mycket bra förvaringsmöjligheter. I det rymliga och sociala vardagsrummet erbjuds härliga umgängesytor, vacker utsikt och plats för stor soffgrupp. Köket är modernt, fräscht och stilrent med generösa arbetsytor. Badrummet är funktionellt med wc, dusch, handfat, badrumsskåp och tvättmaskin. Sovrummet erbjuder plats för både säng, arbetsplats samt förvaringsmöjligheter. Att ha tillgång till utevistelse från lägenheten är något som många drömmer om. I den här tvåan finns en stor balkong som verkligen höjer livskvalitén, här kan du njuta av härliga kvällar med både familj och vänner. Balkongen nås från matplatsen och erbjuder plats för mysig loungegrupp. Lägenheten ligger lugnt belägen på Rönneberga i Eslöv med goda kommunikationsmöjligheter affär och grönområden. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
Vikingavägen  3b, Centralt, Eslövs kommun

Vikingavägen 3b

Lägenhet
Centralt, Eslövs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Eslöv
880 000 kr
48 m²
1.5 rum
vån 1/3
2 786 kr/mån
18 333 kr/m²

Välkommen till denna mycket smart planerade 1,5 rums lägenhet belägen en halv trappa upp i populära Riksbyggen Eslövshus nr. 7. Här välkomnas vi in genom den ljusa entréhallen som erbjuder rymd samt att vi anslutning till denna finner en klädkammare. Med tanke på lägenhetens storlek har man här lyckats att skärma av vardagsrum och kök samt en privat sovrumsdel där rummen fortfarande erbjuder bra med plats för större möblemang. Riksbyggen brf Eslövshus nr. 7 är en stabil förening belägen på ett mycket centralt men samtidigt skiljt läge från de mer trafikerade vägarna. Härifrån når du centrum, tågförbindelser, matbutiker inom en kort promenads avstånd. Välkommen på visning!

Kvarngatan 15, Marieholm, Eslövs kommun

Kvarngatan 15

Villa
Marieholm, Eslövs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Eslöv
3 495 000 kr
150 m²
8 rum
992 m² tomt

Hjärtligt välkommen till Kvarngatan 15 och denna mycket trevliga familjevilla om 150 kvm, disponerat över 1,5 plan. Här erbjuds ett hus byggt 2005 där nuvarande ägare har gjort stora förbättringar såsom nytt frånluftssystem från IVT 2022 samt bytt delar av fasadpanel och målning av hela huset 2022 för att nämna det största. Husets framsida där vi finner bra med plats för parkering av flertalet bilar kräver även minimalt med underhåll så att du som ägare kan lägga all energi på husets baksida. Väl inne i huset välkomnas vi in i den breda hallen med stort ljusinsläpp från vardagsrummets stora fönsterpartier. Hallen erbjuder även bra med förvaringsmöjligheter. Entréplanet erbjuder stora öppna ytor mellan kök och vardagsrum, stort sovrum med utgång till trädäck i väster samt i anslutning till stor walk in closet, som även går att göra om till ett extra sovrum. Stort helkaklat badrum från byggår, tvättstuga, biorum samt ett garage som är omgjort till gym. Bostadens övre plan erbjuder de mer privata rummen såsom fyra sovrum, badrum, klädkammare, samt stort allrum där barnen själva kan ha sina sociala ytor. Marieholm är ett populärt område med närhet till skolor, affärer och kommunikationer. Det är en lugn och familjevänlig miljö där du kan hitta allt du behöver inom räckhåll. Välkommen på visning!

Rönnebergavägen 31A, Rönneberga, Eslövs kommun

Rönnebergavägen 31A

Lägenhet
Rönneberga, Eslövs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Eslöv
695 000 kr
50 m²
1 rum
vån 3/3
3 699 kr/mån
13 900 kr/m²

Nu finns det äntligen chans att förvärva en av de stora ettorna på Rönneberga. Lägenheten disponerar sig över ett funktionellt kök, kontor, vardagsrum och badrum. Vardagsrummet är stort och enkelt att möblera vilket ger utrymme för både soffgrupp och sovalkov. I hallen finner vi plats för att skapa bra förvaringsmöjligheter samt att vi via hallen når badrummet. Rönneberga som är beläget ca 10-min cykelavstånd från centrum erbjuder lummig natur samt egen livsmedelsbutik. Eslövs tågstation är väldigt enkel att ta sig till då det går regelbunden linjetrafik i form av buss. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
Rönnebergavägen 61A, Rönneberga, Eslövs kommun

Rönnebergavägen 61A

Lägenhet
Rönneberga, Eslövs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Eslöv
650 000 kr
43,5 m²
1 rum
vån 2/3
3 393 kr/mån
14 943 kr/m²

Välkommen till en öppen och rymlig lägenhet vars stora fönster som släpper in generöst med dagsljus. Här bor du okomplicerat och härligt. En perfekt lägenhet för förstagångsköparen eller studenten! I denna bostad möts vi av en stor hall med gott om plats för jackor och skor. Vidare finns ett stort rum där det finns plats för både soffgrupp och sovrumsdel. Köket erbjuder stilrena luckor och plats för matbord och stolar. I badrummet finns toalett, dusch, badkar, badrumsskåp, tvättmaskin och torktumlare. Badrummet är från 2021/2022 och renoverades när stambyte i föreningen genomfördes. Här på Rönneberga är det lätt att trivas. Läget på Rönnebergavägen är naturnära och barnvänligt med Onsjöparken alldeles intill lägenheten. Eslövs Tågstation ligger en promenad bort och i området finns matbutik, lekparker, joggingspår, skola. Välkommen på visning!

Visar alla 8