Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Erik Svensson

Erik Svensson

Om mig

Som född och uppvuxen i Eslöv får du en fastighetsmäklare med en extrem lokal förankring i hela kommunen samt ett brett kontaktnät. Med en bakgrund inom idrotten har jag under åren fått lära mig vad som är viktigt när man jobbar tillsammans mot ett gemensamt mål - tydlig kommunikation, öppenhet och hårt jobb. Som din mäklare ser jag till att vi når det uppsatta målet, där det allra viktigaste är att du blir mer än nöjd. Jag brinner för utmaningar och min genuina passion för bostäder, m

Mäklarens försäljning på Hemnet
Rönnebergavägen 23B, Rönneberga, Eslövs kommun
 • Sön 2 jun kl 10:00
Rönnebergavägen 23B, Rönneberga, Eslövs kommun, bild 2
Rönnebergavägen 23B, Rönneberga, Eslövs kommun, bild 3

Rönnebergavägen 23B

Lägenhet
Rönneberga, Eslövs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Eslöv
850 000 kr
63 m²
2 rum
vån 1/3
4 613 kr/mån
13 492 kr/m²

Välkommen till denna genomgående tvårumslägenhet på första våningen med en väl genomtänkt planlösning. Här hittar ni ett stilrent boende i fint skick som även erbjuder rymlig balkong. Lägenheten är välplanerad och disponerad över praktisk hall med anslutning till vardagsrum, stilrent kök i anslutning matplats, ett funktionellt badrum och ett sovrum med mycket bra förvaringsmöjligheter. I det rymliga och sociala vardagsrummet erbjuds härliga umgängesytor, vacker utsikt och plats för stor soffgrupp. Köket är modernt, fräscht och stilrent med generösa arbetsytor. Badrummet är funktionellt med wc, badkar, handfat, badrumsskåp och tvättmaskin. Sovrummet erbjuder plats för både säng, arbetsplats samt förvaringsmöjligheter. Att ha tillgång till utevistelse från lägenheten är något som många drömmer om. I den här tvåan finns en stor balkong som verkligen höjer livskvalitén, här kan du njuta av härliga kvällar med både familj och vänner. Balkongen nås från matplatsen och erbjuder plats för mysig loungegrupp. Lägenheten ligger lugnt belägen på Rönneberga i Eslöv med goda kommunikationsmöjligheter affär och grönområden. Varmt välkommen på visning!

 • Premium
 • Balkong
Sallerupsvägen 27, Sallerup, Eslövs kommun

Sallerupsvägen 27

Villa
Sallerup, Eslövs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Eslöv
3 600 000 kr
91 + 101 m²
6 rum
893 m² tomt

Varmt välkommen till detta lågenergihus med gediget garage med kontorsavdelning på familjevänliga Sallerup i Eslöv! Här finner du ett renoverat enplanshus med inredd källare. Den moderna planlösningen gör att det finns gott om plats för socialt umgänge där du har kök, matplats och vardagsrum i förbindelse med varandra. Entréplan är genomgående med fin ekparkett där du även hittar två sovrum samt ett helkaklat badrum. Via köket når du ett gediget uterum och trädäck i söderläge där man kan njuta av solen under hela dagen. Vidare ut i trädgården finner du poolen där man kan svalka sig under de varma sommardagarna. Både entréplan och källarplan har vattenburen golvvärme. Källarplan är inredd med stilfull grå klinker och putsade vita väggar. Här hittar du tre rum varav ett med möjlighet att ha som biorum eller bostadens tredje sovrum. Här nere bjuds det bland annat även på ett stort och rymligt helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare. Från den väl tilltagna uppfarten och i anslutning till huset når du ett rejält garage med påkostat trä och klinkergolv. Här finner vi eget pentry samt kontor för den som eventuellt vill driva sin verksam hemma och slippa dyra kostnader för att hyra lokal. Ger erbjuds även eget uppvärmningssystem i form av luft/luft värmepump. Välkommen på visning!

 • Plus
 • Energieffektiv
Rönnebergavägen 35A, Rönneberga, Eslövs kommun

Rönnebergavägen 35A

Lägenhet
Rönneberga, Eslövs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Eslöv
795 000 kr
65 m²
2 rum
vån 2/3
4 456 kr/mån
12 231 kr/m²

Välkommen till denna genomgående tvårumslägenhet på andravåningen med en väl genomtänkt planlösning. Här hittar ni ett stilrent boende i fint skick som även erbjuder rymlig balkong. Lägenheten är välplanerad och disponerad över praktisk hall med anslutning till vardagsrum, stilrent kök i anslutning matplats, ett funktionellt badrum och ett sovrum med mycket bra förvaringsmöjligheter. I det rymliga och sociala vardagsrummet erbjuds härliga umgängesytor, vacker utsikt och plats för stor soffgrupp. Köket är modernt, fräscht och stilrent med generösa arbetsytor. Badrummet är funktionellt med wc, dusch, handfat, badrumsskåp och tvättmaskin. Sovrummet erbjuder plats för både säng, arbetsplats samt förvaringsmöjligheter. Att ha tillgång till utevistelse från lägenheten är något som många drömmer om. I den här tvåan finns en stor balkong som verkligen höjer livskvalitén, här kan du njuta av härliga kvällar med både familj och vänner. Balkongen nås från matplatsen och erbjuder plats för mysig loungegrupp. Lägenheten ligger lugnt belägen på Rönneberga i Eslöv med goda kommunikationsmöjligheter affär och grönområden. Varmt välkommen på visning!

 • Balkong
Vikingavägen 3b, Centralt, Eslövs kommun

Vikingavägen 3b

Lägenhet
Centralt, Eslövs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Eslöv
995 000 kr
48 m²
1.5 rum
vån 1/3
2 786 kr/mån
20 729 kr/m²

Välkommen till denna mycket smart planerade 1,5 rums lägenhet belägen en halv trappa upp i populära Riksbyggen Eslövshus nr. 7. Här välkomnas vi in genom den ljusa entréhallen som erbjuder rymd samt att vi anslutning till denna finner en klädkammare. Med tanke på lägenhetens storlek har man här lyckats att skärma av vardagsrum och kök samt en privat sovrumsdel där rummen fortfarande erbjuder bra med plats för större möblemang. Riksbyggen brf Eslövshus nr. 7 är en stabil förening belägen på ett mycket centralt men samtidigt skiljt läge från de mer trafikerade vägarna. Härifrån når du centrum, tågförbindelser, matbutiker inom en kort promenads avstånd. Välkommen på visning!

Kvarngatan 15, Marieholm, Eslövs kommun

Kvarngatan 15

Villa
Marieholm, Eslövs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Eslöv
3 495 000 kr
150 m²
8 rum
992 m² tomt

Hjärtligt välkommen till Kvarngatan 15 och denna mycket trevliga familjevilla om 150 kvm, disponerat över 1,5 plan. Här erbjuds ett hus byggt 2005 där nuvarande ägare har gjort stora förbättringar såsom nytt frånluftssystem från IVT 2022 samt bytt delar av fasadpanel och målning av hela huset 2022 för att nämna det största. Husets framsida där vi finner bra med plats för parkering av flertalet bilar kräver även minimalt med underhåll så att du som ägare kan lägga all energi på husets baksida. Väl inne i huset välkomnas vi in i den breda hallen med stort ljusinsläpp från vardagsrummets stora fönsterpartier. Hallen erbjuder även bra med förvaringsmöjligheter. Entréplanet erbjuder stora öppna ytor mellan kök och vardagsrum, stort sovrum med utgång till trädäck i väster samt i anslutning till stor walk in closet, som även går att göra om till ett extra sovrum. Stort helkaklat badrum från byggår, tvättstuga, biorum samt ett garage som är omgjort till gym. Bostadens övre plan erbjuder de mer privata rummen såsom fyra sovrum, badrum, klädkammare, samt stort allrum där barnen själva kan ha sina sociala ytor. Marieholm är ett populärt område med närhet till skolor, affärer och kommunikationer. Det är en lugn och familjevänlig miljö där du kan hitta allt du behöver inom räckhåll. Välkommen på visning!

Rönnebergavägen 31A, Rönneberga, Eslövs kommun

Rönnebergavägen 31A

Lägenhet
Rönneberga, Eslövs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Eslöv
695 000 kr
50 m²
1 rum
vån 3/3
3 699 kr/mån
13 900 kr/m²

Nu finns det äntligen chans att förvärva en av de stora ettorna på Rönneberga. Lägenheten disponerar sig över ett funktionellt kök, kontor, vardagsrum och badrum. Vardagsrummet är stort och enkelt att möblera vilket ger utrymme för både soffgrupp och sovalkov. I hallen finner vi plats för att skapa bra förvaringsmöjligheter samt att vi via hallen når badrummet. Rönneberga som är beläget ca 10-min cykelavstånd från centrum erbjuder lummig natur samt egen livsmedelsbutik. Eslövs tågstation är väldigt enkel att ta sig till då det går regelbunden linjetrafik i form av buss. Varmt välkommen på visning!

 • Balkong
Rönnebergavägen 59C, Rönneberga, Eslövs kommun

Rönnebergavägen 59C

Lägenhet
Rönneberga, Eslövs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Eslöv
695 000 kr
65,5 m²
2 rum
vån 3/3
5 505 kr/mån
10 611 kr/m²

Välkommen till denna genomgående tvårumslägenhet på tredje våningen med en väl genomtänkt planlösning. Här hittar ni ett stilrent boende i fint skick som bland annat erbjuder härligt inglasad balkong med stora fönsterpartier. Lägenheten är välplanerad och disponerad över praktisk hall med anslutning till vardagsrum, inglasad balkong, stilrent kök i anslutning matplats, ett funktionellt badrum och ett sovrum med mycket bra förvaringsmöjligheter i form av klädkammare. I det rymliga och sociala vardagsrummet erbjuds härliga umgängesytor, vacker utsikt och plats för stor soffgrupp. Köket är funktionellt med generösa arbetsytor. Badrummet är nyligen renoverat med tanke på föreningens stambyte, utrustat med: wc, dusch, handfat och badrumsskåp. Att ha tillgång till utevistelse från lägenheten är något som många drömmer om. Balkongen nås från matplatsen och erbjuder plats för mysig loungegrupp.

 • Balkong
Rönnebergavägen 21B, Rönneberga, Eslövs kommun

Rönnebergavägen 21B

Lägenhet
Rönneberga, Eslövs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Eslöv
795 000 kr
63 m²
2 rum
vån 3/3
4 757 kr/mån
12 619 kr/m²

Välkommen till denna genomgående tvårumslägenhet på andravåningen med en väl genomtänkt planlösning. Här hittar ni ett stilrent boende i fint skick som bland annat erbjuder härligt inglasad balkong med stora fönsterpartier. Lägenheten är välplanerad och disponerad över praktisk hall med anslutning till vardagsrum, inglasad balkong, stilrent kök i anslutning matplats, ett modernt badrum och sovrum med bra förvaringsmöjligheter. I det rymliga och sociala vardagsrummet erbjuds härliga umgängesytor, vacker utsikt och plats för stor soffgrupp. Köket är stilrent med generösa arbetsytor. Det helkaklade badrummet erbjuder: wc, dusch, handfat, badrumsskåp. Sovrummet erbjuder plats för både säng, arbetsplats samt förvaringsmöjligheter. Att ha tillgång till utevistelse från lägenheten är något som många drömmer om. I den här tvåan finns en stor, inglasad balkong som verkligen höjer livskvalitén, här kan du njuta av härliga kvällar med både familj och vänner. Balkongen nås från matplatsen och erbjuder plats för mysig loungegrupp. Lägenheten ligger lugnt belägen på Rönneberga i Eslöv med goda kommunikationsmöjligheter affär och grönområden. Varmt välkommen på visning!

 • Balkong
Föreningstorget 1D, Centralt, Eslövs kommun

Föreningstorget 1D

Lägenhet
Centralt, Eslövs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Eslöv
1 050 000 kr
67 m²
3 rum
vån 4/4
4 058 kr/mån
15 672 kr/m²

Nu finns det tillfälle att förvärva denna välplanerade trea på föreningstorget i gott skick! Här finner vi vardagsrum med utgång till balkong i soligt västerläge. Lägenhetens sovrum utgörs av ett stort med plats för större dubbelsäng samt med plats för att placera förvaringsmöjligheter. Bostadens andra sovrum är ett mindre med plats för enkelsäng. Köket är är stilrent med bra förvaringsmöjligheter samt att vi här även erbjuds plats för en matgrupp för 4 personer. Lägenhetens badrum är nyligen renoverat i samband med föreningens stambyte. Från föreningstorget promenerar du enkelt till stationen på ett fåtal minuter, samt att du bara runtom hörnet finner matbutik, gym samt padelhall. Varmt välkommen på visning!

 • Balkong
Rönnebergavägen 61A, Rönneberga, Eslövs kommun

Rönnebergavägen 61A

Lägenhet
Rönneberga, Eslövs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Eslöv
650 000 kr
43,5 m²
1 rum
vån 2/3
3 393 kr/mån
14 943 kr/m²

Välkommen till en öppen och rymlig lägenhet vars stora fönster som släpper in generöst med dagsljus. Här bor du okomplicerat och härligt. En perfekt lägenhet för förstagångsköparen eller studenten! I denna bostad möts vi av en stor hall med gott om plats för jackor och skor. Vidare finns ett stort rum där det finns plats för både soffgrupp och sovrumsdel. Köket erbjuder stilrena luckor och plats för matbord och stolar. I badrummet finns toalett, dusch, badkar, badrumsskåp, tvättmaskin och torktumlare. Badrummet är från 2021/2022 och renoverades när stambyte i föreningen genomfördes. Här på Rönneberga är det lätt att trivas. Läget på Rönnebergavägen är naturnära och barnvänligt med Onsjöparken alldeles intill lägenheten. Eslövs Tågstation ligger en promenad bort och i området finns matbutik, lekparker, joggingspår, skola. Välkommen på visning!

Visar alla 10