Nyproduktion

Noors Glänta 1

Knivsta, Knivsta kommun Se på karta

8 500 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
170 m²
Tomtarea
2 059 m²
Byggår
2022
Driftkostnad
33 500 kr/år
Nyproduktion

Välkommen till Noors Glänta där sex arkitektritade villor kommer att uppföras med planerad inflyttning redan till sommaren/hösten 2022. Här erbjuds ni ett lantligt boende i en stilfull nybyggd villa om ca 170 kvm om 6 till 7 rok med hög standard och stilsäkra materialval. Vackert belägen på en lite kuperad tomt om drygt 2 000 kvm nära sjön Valloxen och Noors Slott. I lugna Knivsta bor man barnvänligt med småstadskänsla och närhet till service, skolor och natur. Dessutom med utmärkta pendlingsmöjligheter.

De arkitektritade villorna harmoniserar väl med miljön med fina ytor för uteplatser, stora fönsterpartier och modern planlösning med vackra materialval.

I Noor där de sex tomterna ska bebyggas, bor du barnvänligt med naturen runt knuten. Endast en kort cykeltur bort finns sjön Valloxen med fina badmöjligheter sommartid och skridskoåkning vintertid. Här finns flera förskolor och skolor i närområdet och Knivsta kommun invigde 2020en ny arena för sport och kultur, CIK. Här är det nära till natur med både skog, motionsspår, BMX-bana och en bit bort finns även Mälaren.

Knivsta är en av Sveriges snabbast växande kommuner, att det växer beror till stor del på det utmärkta pendlingsläget, att det är så barnvänligt och den vackra naturen med närheten till både Valloxen och Mälaren. Knivsta har stort utbud av service. Här finns exempelvis flera banker, ICA Kvantum, Willys, Systembolag, hårfrisörer, gym, bageri, ett antal mindre butiker och ett flertal restauranger.

Från Knivsta är det fina pendlingsmöjligheter till Uppsala, Arlanda och Stockholm både med tåg och bil. SJ och SL trafikerar tågstationen i centrala Knivsta, det tar ca 27-29 min till Stockholm, ca 8 min till Arlanda och ca 10 min till Uppsala.

Välkomna att höra av er till mäklaren för att erhålla mer information samt för att få förtur till köp av en av det 6 fastigheterna!

//Andreas & Viktoria

Läs mer om bostaden
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Knivsta

Kontakt

Andreas Waldestrand

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Knivsta
Mäklare Andreas Waldestrand, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Knivsta
0705-30 11 33