Nyproduktion

Rödögården 904

Krokom, Krokom Se på karta

3 764 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
146 m²
Tomtarea
1 378 m²
Byggår
2020
Antal besök
2 048
Dagar på Hemnet
7
Nyproduktion

Går ni i tankar om att få flytta ut på landet men ändå bo nära stan?
Nu finns möjligheten att teckna sig för ett nytt och fint hem med lantligt läge och bara 5 minuters promenadväg ner till sjön med magisk utsikt över Oviksfjällen.

På en södersluttning hittar ni detta fina projekt mitt i ett växande idylliskt bostadsområdet där det planeras att uppföras hus på 9 tomter. Det bästa sättet att skapa det perfekta hemmet för just er är att vara med från början och denna möjlighet finns nu på Rödögården 904, men det går självklart att också bygga på någon annan av tomterna, se fil med lediga tomter.

På tomterna är det tänkt att ett Svanenmärkt hus från Movehome skall uppföras med totalentreprenad vilket innebär att ni först köper en tomt och sen ett hus från Movehome/Trivselhus med entreprenadavtal.
Med hjälp av en digital plattform är ni med från start och formar ert drömhus utifrån husets förutsättningar och era önskemål.
Välj valfritt husalternativ i Movehome/Trivselhus trevliga urval.

Huset som är prissatt i detta förslag är Home #701 som är ett 2-planshus som byggs på betongplatta med golvvärme, med låg energianvänding och en kvalitetssärkad byggprocess samt flexibel planlösning. Stor entré med klädkammare. Entréplan har fina ljusinsläpp från flera håll och man kan välja att ha helt öppna ytor för kök och vardagsrum eller forma ett extra rum som tillval. Även övre plan har fina ljusflöden i allrummet och en smart arbetshörna. Perfekt hus för den stora familjen elelr familjen som behöver utrymme att växa. Huset har 6-7 rum, varav 5 lämpar sig som sovrum.
Med tät kommunikation med Trivselhus som är tillverkare kan ni känna er trygga med vad som ingår i köpet och vad som eventuellt kan väljas till.

Rödön:
Här växer det så det knakar! Populära Rödön har de senaste åren blivit en oas för familjer som längtar efter lugn och ro men ändå närhet till stan.
Området ligger sjönära i ett vackert kulturlandskap strax nedanför Rödö Kyrka, 20 km från Östersund, 80 km från Åre och 5 km från Åre/Östersund Flygplats.
Det finns förskola ochh skola F-Åk 6 en kilometer bort, högstadium Åk 7-9 gås i Krokom dit det är 11 km.

Svensk Fastighetsförmedling marknadsför projektet på vår hemsida och på Hemnet och ansvarar för upprättande av köpekontrakt med tillhörande handlingar för respektive fastighet/tomt. Trivselhus ansvarar för upprättande av entreprenad avtal och har alla kontakter med kunder för val av hus, standard m.m.

Läs mer om bostaden
Svensk Fastighetsförmedling Östersund