Mäklare Dane Svanberg

Dane Svanberg

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Störvägen 4A, Östersund, Östersunds kommun
  • Budgivning pågår

Störvägen 4A

Övrigt
Östersund, Östersunds kommun
Svensk Fastighetsförmedling Östersund

1 490 000 kr

199 m² tomt

Friköpt industriradhus med gavelläge där du som företagare eller privatperson har möjligheten att köpa en kostnadseffektiva lokal. Ligger i Verksmon, ett av Östersunds mest expansiva område med ett mycket strategiskt läge nära Östersunds centrum. I området finns redan ett stort antal företag etablerade med allt från restauranger och detaljhandel till industriverksamheter. Du äger i denna industribyggnad, med lagfart, 1 av 24 lokaler om ca 6x9,75, ca 86 kvm fördelat på två plan , ca 58 kvm på plan ett och ca 28 kvm på plan två. Hela området är inhägnat med gsm-grind som öppnas via mobilen . Att äga sin lokal ger dig som företagare eller privatperson möjligheten att sänka månadskostnaden rejält jämfört med att hyra en liknande lokal samtidigt som du själv bestämmer hur du vill inreda och förädla lokalen: För egen verksamhet? Förvaring? Hyra ut? Sälja den vidare? Det är din egen fastighet – du bestämmer. Lokalen har en generös takhöjd på 5,65 meter. Varje enhet har en vikport om 4,2 x 4 meter med dubbla fönsterrader för bra ljusinsläpp Denna lokal ligger på gaveln mot gatan och har fönster både på plan ett och två. Eget elabonnemang, I bakkant på lokalen finns avsättning för vatten och avlopp för vidare dragning invändigt om man så önskar för wc/dusch och pentry. I månadsavgiften till samfälligheten, 500:-/månad + moms ingår vatten o avlopp, skötsel av vägar, utvändig skötsel av hela byggnaden och hela byggandens försäkring (ej den enskilda lokalen med port och fönster, de försäkras av varje lokals ägare) I det fall din verksamhet är momsregistrerad har du möjlighet att lyfta tillbaka moms från byggnation, totalt 152 315:- som lyfts under en 10-års period, förutsatt att du äger fastigheten under hela tiden. Säljs fastigheten övergår rätten till att dra av återstoden av momsen till den nya köparen, förutsatt att de har en momspliktig verksamhet. Säljaren äger även lokalen bredvid och även den är till salu.

Ytterån 149, Nälden, Krokoms kommun
  • Budgivning pågår

Ytterån 149

Övrigt
Nälden, Krokoms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Östersund

850 000 kr

9 522 m² tomt

På stor fastighet, över 9500 kvm invid E14 i centrala Ytterån säljer vi nu Helges Ytterå Grillen. I köpet ingår allt för att kunna fortsätta driften av den lilla grillen där många genom åren stannat till för en god hamburgare eller något annat ur Helges och grillens menyer. Fastigheten har stor utvecklingspotential med sin storlek och det suveräna läget. Fiber är ansluten i fastigheten.

Åkersjön 1418, Föllinge, Krokoms kommun

Åkersjön 1418

Tomt
Föllinge, Krokoms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Östersund

450 000 kr

1 178 m² tomt

  • Plus
Storgatan 7C, Strömsund, Strömsunds kommun

Storgatan 7C

Övrigt
Strömsund, Strömsunds kommun
Svensk Fastighetsförmedling Östersund

8 950 000 kr

2 227 m² tomt

Kommersiell fastighet i centrala Strömsund med åtta lokaler och kontor i bästa läge. Ligger mycket centralt med all service som ett centrum har att erbjuda. Löpande renoverat och bra hyresintäkter. Hyresintäkter ca 1 690.000 kr/år.

Visar alla 4