Kroken Gullvivan 1

Kungshamn, Sotenäs kommun Se på karta

2 750 000 kr

Bostadstyp
Vinterbonat fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
65 m²
Biarea
50 m²
Tomtarea
1339 m²
Byggår
1957
Driftkostnad
27 950 kr/år

Varmt välkomna till Kroken Gullvivan 1 och denna trevliga fastighet om 1 339 kvm.

Utvändigt erbjuds en riktig pärla om man gillar grönskande natur. På tomten står bland annat två friliggande växthus som inrymmer såväl grönsaker som umgängesytor - mysigt! När ni tröttnat på att skörda i växthusen finns det gott om plats för övrigt umgänge i trädgården.

Villan, som byggdes 1957, är genomtänkt planerad. Altaner på båda sidor huset i bra solläge borgar för trevliga sammankomster när släkt och vänner är på besök.
Väl invändigt har vi en social planlösning mellan vardagsrum och matsal. Från matsalen når vi dels köket och dels den större altanen som erbjuder kvällssol. Utöver detta är huset utrustat med två sovrum, kontor (som även detta kan göras om till ett mindre sovrum) och loft.
Via trappan tar vi oss till källaren som erbjuder ytterligare ett rymligt badrum, tvättstuga och ett allrum. Här finns även en större, oinredd area om ca 35 kvm.

Från fastigheten nås Kungshamn som närmsta "stora" samhälle med en kort biltur. Smögen har ni säkert hört talas om? Den berömda ön med dess utbud av butiker, restauranger och nattliv nås på 10 minuter. Underbara promenader i naturen ligger också väldigt nära tillhands. Lockar Bohus-Malmön ligger färjeläget inom fem minuter med bilen.

Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information.

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Kungshamn

Kontakta mäklaren

Steinar Lund

Svensk Fastighetsförmedling Kungshamn