Nyproduktion

Golfgatan 3

Lanna, Lekebergs kommun Se på karta

6 695 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
152 m²
Biarea
26 m²
Tomtarea
1 149 m²
Nyproduktion

Modernt lösvirkeshus i vinkel med integrerat garage!

Lösvirkeshus i modern stil beläget i idylliska och attraktiva Lanna! På Golfgatan 3 kan er familj snart flytta in i ett helt nybyggt och påkostat enplanshus i ett av områdets bästa lägen!

Med allt bekvämt samlat på ett och samma plan bor ni här med en mycket väldisponerad planlösning som inger en inbjudande och trivsam känsla. Påkostat kök med köksö och inredning i svart ek från Nordanro med öppen planlösning mot matplats och vardagsrumsdel. Skjutbara glaspartier öppnar upp sällskapsytorna inomhus mot husets innergård där ni har möjlighet att välja till en pool med utsikt mot golfklubben, drivingrangen och padelbanorna.

Huset rymmer fyra sovrum, varav ett Master Bedroom med egen klädkammare. De tre andra sovrummen finns placerade i anslutning till ett allrum och ett helkaklat badrum som tillsammans skapar en perfekt del för barnen. I huset finns ytterligare ett helkaklat badrum samt ett separat klädvårdsrum med groventré ut mot det integrerade garaget. Se mer information i leveransbeskrivningen under dokument.

Preliminärt tillträde om 10 månader.
Vid köp innan produktionsstart har ni möjlighet att påverka inredningen till ett självkostnadspris.
Byggentreprenör är SL Byggproduktion AB som är experter på lösvirkeshus. För mer information besök www.slbyggproduktion.se

Omgivningarna är natursköna med inslag av vatten, siluetten av Kilsbergen, en av Sveriges finaste golfbanor och ett rikt djurliv. Runt hörnet finns den nybyggda skolan samt bollhall, även förskolor finns i området. Bra kommunikationer, fantastiska fritidsmöjligheter, nybyggda förskolor och en storsatsning på skolan gör Lanna till en attraktiv boendemiljö både för golfentusiaster och barnfamiljer.

Lanna är beläget ca 2 mil väster om Örebro och ca 3 mil öster om Karlskoga. Området är i en mycket expansiv fas då kommunen nyligen uppfört en tillbyggnad på den befintliga skolan samt nyproduktion av en bollhall som blev färdigställd sommaren 2015. Skolan är från årskurs 0-6. I Lanna finns också 6 förskoleavdelningar. Mellan årskurs 7-9 går skolskjuts till Fjugesta där högstadiet finns.

I Lanna finns Lanna Lodge golf resort och bedöms vara en av Sveriges bästa golfanläggning. Där finns en 18-hålsbana, restaurang, hotell med 30 rum, spa och gym.

Läs mer om bostaden
Bjurfors Örebro

Kontakt

Gabriel Damar

Bjurfors Örebro
Mäklare Gabriel Damar, Bjurfors Örebro
073-257 56 66