Nybylund 1

Lantligt, Gnesta kommun Se på karta

3 950 000 kr

4 795 000 kr -18 %
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
142 m²
Biarea
80 m²
Tomtarea
2 253 m²
Byggår
2016
Driftkostnad
57 685 kr/år

NYTT PRIS! Privat beläget på plan och välplanerad trädgårdstomt med naturen som granne finns nu det här lantliga huset med röd fasad och ljusgråa knutar. På fastigheten finns boningshus i en-plan om 142 kvm, garage, Attefallshus och man har även låtit bygga en generös altan längs med hela husets baksida som angränsar mot hagmark och natur där ni gärna äter middag och umgås under sköna sommarkvällar eller tar ett dopp i SPA-badet som finns nedsänkt i trädäcket. Interiört väntar entré med gott om plats för avhängning av ytterkläder och förvaring av familjens tillhörigheter, fullutrustat kök med köksö och bänkskivor av granit, matplats och vardagsrum i öppen planlösning med braskamin, två helkaklade badrum, master bedroom med klädkammare samt ytterligare tre bra sovrum. Dessutom finns praktisk groventré som uppskattas för er som bor på landet där man gärna tar av sig leriga stövlar eller hänger av blöta jackor.

Exteriört har man låtit anlägga stensättning i anslutning till entrén samt singlade ytor och gällande resterande tomt har man lagt många timmar på att få till en plan och fin gräsmatta som uppskattas för kubbspel, lek och fotboll och även av dig som vill låta robotgräsklipparen sköta gräsmattan under sommarhalvåret. Attefallshuset är idag uppbyggt som hundhus med tillhörande hundgård.

Huset är beläget i närheten av Kvegerö fritidshusområde med vackra naturstråk och promenadsträckor längs med grusvägar och området präglas av en lantlig och stillsam idyll med närhet till både skog och natur. Till och från Stockholm med bil tar det ca en timme att köra och fastigheten är belägen endast ca 10 minuter ifrån motorvägsav/påfarten så det är smidigt och enkelt att ta sig hit och från huset till busshållplats är det ca 1 km. Nybylund ligger 1 1/2 mil från Gnesta samhälle med goda tågkommunikationer till Stockholm C. Med regionaltåg tar ni er från Gnesta C till Stockholm C på ca 35 minuter. Långtidsparkering finns intill tågstationen.

Garage uppfört 2020.
Fiber finns.
SPA-bad.

Välkommen!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gnesta

Kontakta mäklaren

Linnéa Norén

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gnesta
Mäklare Linnéa Norén, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gnesta
079-201 30 88

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.