Lassagården Fastighet 5

Lassagården Vara, Vara kommun Se på karta

2 614 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Tomtarea
880 m²

Funderar du på att bygga nytt? Här erbjuds tomt för nybyggnation med Älvsbyhus. Välj till exempel husmodellen ASTRID.

Entrévåning har en trevlig öppen planlösning med vardagsrum och kök. Intill köket finns också en rymlig tvättstuga med groventré. Två sovrum finns på första plan men finns möjlighet att göra ett mindre sovrum och en klädkammare .

I den inredningsbara övervåningen ingår bland annat trappa, fönster, underlagsgolv samt förberedelser för el/tele/vvs. Kostnaden för att göra övervåningen färdig blir därför låg, oavsett om du väljer att bygga själv eller om någon annan göra jobbet. Hur man vill ha övervåningen bestämmer man själv.

Altan och garage finns att välja till som tillval.

Du kan självklart välja en annan husmodell samt välja bland många olika tillval för att göra just ditt hus mer personligt – låga fönster, helglasad balkongdörr i vardagsrummet och sovrummet samt dekorfönster bara för att nämna några. Huset kan bland annat förses med gavelbalkong och övervåningen kan ha en takkupa på baksidan för ökad rymd och ljusinsläpp på övervåningen.

Välj att bygga ett nytt hus och överraskas av hur låg totalkostnaden blir, samtidigt som du får anpassa huset helt efter era unika behov. Beräknad inflyttning under 2021.

Tomten köps separat via Länsförsäkringar Fastighetsförmedling med villkor att köpare av tomten sluter entreprenadavtal med Älvsbyhus, i detta exempel har vi valt husmodell ASTRID. Du kan alltid välja egna tillval och delvis påverka planritningen. I priset ingår totalentreprenad dvs inkl tomt, husmodell standardutförande, VA och elanslutningsavgifter.

Det behöver inte vara krångligt att köpa nyproduktion, Älvsbyhus tar hand om hela processen och ansvarar för husbygget, från grundläggning till färdigt hus. Den förhållandevis korta byggtiden som erbjuds gör att ni kan flytta inom ett år! Älvsbyhus erbjuder dessutom förmånliga betalningsvillkor, största betalningen sker först efter att huset har levererats.

Observera att de bilder som visas är ritningar och att huset ännu inte är uppfört! I den fakta som presenteras avseende byggnaden utgår man från exempelhus, dessa uppgifter är uppskattade och totalsumman kommer att variera beroende på de tillval du som slutgiltig köpare gör. Läs mer på www.alvsbyhus.se.

Kontakta gärna mäklaren om du vill veta mer!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vara

Kontakta mäklaren

Therese Häggsjö

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vara
0706-64 45 38