Åfallet 201

Lindesbergs kommun Se på karta

1 650 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
146 m²
Tomtarea
1 884 m²
Byggår
1930
Driftkostnad
45 987 kr/år

Välkommen till Åfallet 201! Här erbjuds ett unikt boende i form av ett ombyggt missionshus. Där den gamla samlingssalen med en takhöjd om 4,5 meter har förvandlats till ett stort socialt vardagsrum med en mysig och värmande kamin installerad -22. Ovanvåningen är uppdelad i två delar fördelade på 28 kvadratmeter vardera och varsin trapp upp. Två sovrum på ena sidan och ett stort kontor på den andra.
Ett sovrum är nyligen utbyggt med stora fönster och egen utgång till altanen. Vidare in i huset finner ni matsal, kök och badrum med tvättstuga. Genom åren har alla stora förbättringar genomförts så som nytt tak ca -05, nya fönster i hela huset ca -13, nytt godkänt avlopp -20 samt tilläggsisolerat och panelat om fasaden.

Runt husets södra sida finns det en altan med sol stora delar av dagen. En del under tak perfekt för sommarkvällarnas middagar. På tomten finns en bastubyggnad med relaxdel och egen veranda samt en rymlig förrådsbyggnad.

Till fastigheten tillhör en del av Åfallets bryggförening som erbjuder en privat badbrygga och båtplats ca 1 km bort. Besiktning finns och kan mailas ut om så önskas. Varmt välkomna att boka in er på visning!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lindesberg

Kontakta mäklaren

Sara Andersson

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lindesberg
Mäklare Sara Andersson, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lindesberg
0705-49 72 77