Rådjursvägen 22A

Ljunghusen, Vellinge kommun Se på karta

12 250 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
200 m²
Tomtarea
1 343 m²
Byggår
2022
Driftkostnad
22 982 kr/år

Ett fantastiskt hus i sommarsköna Ljunghusen. Ägaren lämnar nu över stafettpinnen till dig som är beredd att slutföra hans tanke och dröm. Stora sällskapsytor, 3-4 sovrum varav sovrum 1 mäter totalt 21m² + intilliggande badrum á 10m². Tre toaletter varav två badrum, stort kök med tänkt köksö som ligger öppet mot matplatsen, allrum med ryggåstak, förberett för braskamin samt separat gästavdelning om behovet finns.

Går du i flyttankar och söker ett välbyggt hus med en gedigen stomme i tegel skall du ta detta till dig. Huset är under uppförande och har någon eller några månaders arbete kvar. Tittar man på det som finns kvar att göra, så finns det en offert under fliken dokument där behöriga hantverkare har listat vad som finns kvar att göra, innan man som ny ägare kommer in på detaljerna som nytt kök, porslin på toaletterna, golvmaterial mm.

Ett välbyggt 1-planshus i grunden. Platta på mark, stomme i tegel, bergvärme, vattenburen golvvärme, ventilationssystem med till och frånluft, utmärkt planlösning, vackert gult fasadtegel och handgjorda isolerglasfönster och dörrar i mahogny med murade valv. Allt du själv kan tänka dig om du själv skulle starta upp en nybyggnation. Bygglovet påbörjades första gången 2014 och är förlängt 2019 med slutförandedatum i slutet på december 2024. Dokumentationen är omfattande och om man söker sig in via Vellinge kommuns hemsida; Klicka på länken https://ritningsarkiv.vellinge.se/C3WebPublik/DocumentList.aspx och skriver in fastighetsbeteckningen Ljunghusen 7:45, så kan man leta bland de dokument som finns inlämnade.

Säljaren är behjälplig med information och svar på de frågor du kan ha inför ditt beslut och övertag av huset kan ske omgående. Söker ni ett personligt och välbyggt hus på bästa läge i Ljunghusen kan detta vara ert nya boende...

Välkomna med frågor och önskemål om en personlig visning. Kontakta mig via sms på 0701-641929 eller mail [email protected]

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Höllviken

Kontakta mäklaren

Peter Bergström

Bjurfors Höllviken
Mäklare Peter Bergström, Bjurfors Höllviken
0701-64 19 29