Västra Mellanvägen 24

Ljunghusen, Vellinge kommun Se på karta

18 495 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
187 m²
Biarea
101 m²
Tomtarea
2 520 m²
Byggår
1986
Driftkostnad
50 467 kr/år

NYRENOVERAT NÄRA HEDEN

Välkomna till denna välplanerade och smakfullt inredda enplansvilla som under senaste året genomgått en omfattande renovering och är idag ett modernt, uppdaterat och trivsamt hem att flytta rakt in i! Det märks att säljarna har känsla för stil och design. Med smarta och exklusiva materialval har de skapat ett hållbart och varmt hem.

Sällskapsytan står i fokus där vardagsrum, kök och matplats samsas om den generösa ytan. Det tidlösa kvalitetsköket från danska Uno form med luckor i valnöt kombineras med spis och ugn från Gaggenau. Intill köket ligger tvättstugan som är skapad för att vara en förlängning av köket med samma inredning i valnöt, extra diskmaskin, rymlig diskho och avställningsytor – perfekt vid större middagar!

Utöver sällskapsytorna finns tre fina sovrum, ett genomgångsrum som kan fungera som både tv-rum, lekrum eller som en ”walk-in”-closet, samt ett stort bibliotek/allrum som skärmas av med moderna glasdörrar från Smidesrum. Detta rum kan även användas som ett en-suite master bedroom om så önskas! Genomgående marmorgolv i de sociala ytorna och smakfull enstavsparkett i sovrummen är en behaglig kombination liksom de kalkstensklädda badrummen.

Under sista kvartalet på förra året så uppgraderades värmesystemet från direktverkande el till luft/vatten från Nibe.

Stor, härlig trädgård om hela 2 520 kvm som mynnar ut i skogstomt. Gott om plats att inreda det generösa nybyggda trädäcket med olika sittplatser och om det finns pool- och Attefallsdrömmar så finns det gott om plats! Separat gästrum med ingång från trädgården. Dessutom finns det gott om förrådsförvaring samt garage för fyra bilar.

Läget är fantastiskt, nära heden och vackra solnedgångar och perfekt avstånd till skola, mataffär och bussförbindelser. Det här är ett hem redo att välkomna nya ägare som vill uppleva och leva i vackra Ljunghusen!

Läs mer hos mäklaren
Malmöhus Mäklarna AB

Kontakta mäklaren

Staffan Strandh

Malmöhus Mäklarna AB
Mäklare Staffan Strandh, Malmöhus Mäklarna AB
0708-4518 31