Gustafstorpsvägen 2

Ljungsbro, Linköpings kommun Se på karta

3 595 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
6 rum
Boarea
135 m²
Byggår
2021
Förening
BRF Eken i Ljungsbro
Om föreningen
Avgift
5 974 kr/mån
Driftkostnad
27 600 kr/år

Välkomna till denna ljusa , nybyggda och optimalt disponerade BR-villa som präglas av mycket hög standard med påkostade och kvalitativa materialval så som kvalitetskök med vitvaror ifrån Smeg, gedigna brädgolv, spottar i taken samt två helkaklade badrum. Planlösningen disponeras med härliga sällskapsytor där vardagsrum och kök fint flyter ihop i och med den öppna planlösningen och underbara ljusinsläppet. Här har ni fyra sovrum, med möjlighet till ett femte. Sovrummen är på övreplan och här finns också ett allrum som är perfekt som familjens mysiga TV-hörna. Köket utgörs av smakfulla snickerier i grått där ni har integrerat kyl- och frysskåp i fullhöjd, integrerad diskmaskin samt en induktionshäll och takhängd fläkt i rostfritt utförande. Köket erbjuder en stor köksö med sittplatser för ett mer socialt familjeumgänge. Vardagsrummet är stort och luftigt och har utgång till trädgården på baksidan. Här erbjuds ni hög komfort med vattenburen golvvärme på båda planen.

Trädgården är rymlig och erbjuder en altan med plats för loungemöbler och grill. I anslutning till altanen har ni även mycket god förvaring i ett förråd som är på 7 kvm. Det finns också utrymme för ett cafébord på framsidan av huset. På husets gavel har ni en stor uppfart med plats för 2 bilar.

Välkomna till ett hem som ger Er ett bekymmerslöst boende i modern stil, där du och din familj kan njuta i ett område som är naturnära, tryggt och harmoniskt men som även ligger med närhet till city.

I Ljungsbro bor ni i ett familjevänligt område som är otroligt attraktivt bland unga familjer med och utan barn. Här finns allt familjen behöver så som närhet till förskola, skola, livsmedelsbutiker och goda kommunikationer in till Linköping stad. Här bor ni också nära skog och natur med närhet till det populära friluftsområdet Olstorp, Vreta Klosters fina golfbana och Bergs slussar som är Göta kanals största slusstrappa. Under sommaren är det mycket liv och rörelse vid Bergs slussar och många väljer att komma hit för att se på båtar, spela minigolf eller äta på de caféer och restauranger som finns här.

MISSA INTE CHANSEN ATT FÅ UPPLEVA DETTA FANTASTISKA BOENDE - VÄLKOMMEN ATT ANMÄLA ER TILL VISNING!

Läs mer hos mäklaren
SkandiaMäklarna Linköping

Kontakta mäklaren

Dajana Antulovic

SkandiaMäklarna Linköping
Mäklare Dajana Antulovic, SkandiaMäklarna Linköping
0735582585