Nyproduktion

Ardennergatan 2

Lockmora, Kungsörs kommun Se på karta

4 450 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
153 m²
Tomtarea
2 040 m²
Byggår
2023
Driftkostnad
44 000 kr/år
Nyproduktion

Välkommen till Lockmora! Nu har du möjlighet att förverkliga dina husdrömmar genom fantastisk tomt med naturskönt läge. Vid köp av denna tomt bygger du ditt drömboende via Västanfors Hus. Detta är en färdig husmodell, vid namn Elias, att välja på se bilagor och exempelbilder. Förvärvet ger dig ett nyckelfärdigt hus. Tomterna är redo för omgående byggnation. Priset i annonsen gäller för tomt, hus, anslutningsavgifter samt grovplanerad tomt och grusad uppfart, finplanering avslutas av köparen efter tillträdet. Fastigheten säljs med klausul om att ingå entreprenadkontrakt med byggherren.

Huset erbjuder ett modernt och socialt främjande entréplan med öppen och luftig planlösning. Stilrent kök med praktisk köksö, vidare rymlig matplats i anslutning till vardagsrum. Här är du omgiven av stora fönsterpartier som ger ett fantastiskt härligt ljusflöde.
På övre plan återfinns rymligt allrum med takfönster, öppet ner mot vardagsrum och matplats som ger en härlig känsla av rymd och tilltalande takhöjd mellan våningsplanen. Två stycken badrum, separat klädvårdsavdelning samt fyra bra sovrum. För vidare information om konstruktion, läs uppladdat dokument "Leverensdeklaration".

Först till kvarn gäller, kontakta mäklaren för vidare information.

Läs mer om bostaden
HusmanHagberg Västerås

Kontakt

August Stendahl

HusmanHagberg Västerås
Mäklare August Stendahl, HusmanHagberg Västerås
072 33 88 200