Hede 121

Lödöse, Lilla Edets kommun Se på karta

2 850 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
86 m²
Biarea
58 m²
Tomtarea
2 165 m²
Byggår
1930
Driftkostnad
36 100 kr/år

Varmt välkomna till denna unika villa med lantligt läge. Bostaden har genomgått omfattande renovering på senare år där man har installerat nytt kök, badrum, golvvärme och nya fönster på entréplan, samt luft/vatten värmepump vilket har medfört låga elkostnader. För höjning av mysfaktorn finns täljstenskaminen som ni kan njuta av och intill köket finner ni den härliga matsalen med vy över ängarna och hästhagarna. Här har ni plats för stort som smått sällskap där ni kan underhålla era gäster. Altanen ligger även i anslutning till matsalen, där ni kan uppleva solnedgången på sensommarkvällen. Bostaden erbjuder fem stora sovrum med möjlighet till sex sovrum och stora förvaringsmöjligheter i form av walk in closet, garderober, två stora sidovindar. Utöver finner ni även ett fristående uthus och vedbod på utsidan av bostadsbyggnaden med bra förvaringsutrymmen.

För er med hästintresse bor ni granne med en hästgård och för er med gröna fingrar finns ett charmigt växthus i trädgården där ni har stora odlingsmöjligheter eller nyttja växthuset som en liten oas för den som önskar lugn lässtund.

Här bor ni bekvämt med flertal bra parkeringsmöjligheter och för pendlaren finns tillgång till bra gång och cykelväg till Lödöse södra som tar dig till Göteborg på ca 25 min eller till Trollhättan på ca 13 min.

Missa inte denna underbara villa, anmäl erat intresse redan idag!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Trollhättan

Kontakta mäklaren

Aleksandra Teros

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Trollhättan
Mäklare Aleksandra Teros, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Trollhättan