Kvarndammsvägen 27

Ludvigsborg, Hörby kommun Se på karta

4 295 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
164 m²
Tomtarea
936 m²
Byggår
2006
Driftkostnad
52 635 kr/år

Här har ni nu möjlighet att förvärva en härlig villa i natursköna Ludvigsborg!
Vid byggnationen 2006 gjordes alla val med eftertanke. Planlösningen är flexibel och det finns möjlighet att utöka antalet sovrum med enkla ingrepp. I nedre plan är det stora öppen planlösning mellan kök och vardagsrum vilket ger stora ytor för umgänge och middagsbjudningar. Från alla fönster lyser den grönskande trädgården och känslan av avskildhet infinner sig tack vare att den är uppväxt och insynsskyddad. Trädgården är också en del som fått ta stort fokus i att skapa ett hem att trivas i. Här finns växter som blommar under året alls tidpunkter, rum att koppla av i, växthus för odling och kombinationen av sten och vatten för sinnesro. Poolen är möjlig att värma upp, något som däremot inte behövts då taket i sig håller värmen under sommaren.

Tillbaka in i huset finns det groventré från carporten, där finns tvättstugan med gott om arbetsytor och hobbyrummet intill har flertalet garderober. Här kan ni omvandla till såväl walk-in-closet eller sovrum för tonåringen med egen ingång kanske?
Badrum med tidlös och smakfull inredning finns på båda plan. Det övre har ett stort bubbelbadkar där ni kan ligga och blicka upp mot stjärnhimmeln genom takfönstret, vill man vara mer effektiv finns dusch på båda plan också.
På övre plan ligger de tre sovrummen, två bredvid varandra direkt till vänster, allrummet är såväl ljust som rymligt, ytan används idag som kontor och gästrum, även här finns det möjlighet att skapa ytterligare ett sovrum. Det stora sovrummet har en egen walk-in-closet, även här genomtänkt inredning.

Detta är en villa för er som trivs i naturen och vill ha ett problemfritt boende med effektiv uppvärmning. Ludvigsborgs privatskola ligger enbart ett stenkast bort och har ett väldigt bra rykte. Lund når ni på 30 minuter och även Höörs tågstation är några minuter bort för den som vill pendla kollektivt.
Läs gärna igenom även det bifogade besiktningsprotokollet.

Läs mer hos mäklaren
Erik Olsson Fastighetsförmedling

Kontakta mäklaren

Ann-Charlotte Olsson

Erik Olsson Fastighetsförmedling
Mäklare Ann-Charlotte Olsson, Erik Olsson Fastighetsförmedling
070-723 42 66