Kommande

Glimmervägen 27

Lundby, Örebro Se på karta

2 495 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
90 m²
Biarea
90 m²
Tomtarea
281 m²
Byggår
1972
Driftkostnad
35 856 kr/år
Kommande

Snart saluförs Glimmervägen 27 i mycket barnvänliga Lundby som genomgått större renoveringar senaste åren!

Husets har en mycket trevlig planlösning som fördelar sig över ett entréplan och källarvåning. Entréplanet erbjuder underbara, sociala ytor genom husets rymliga vardagsrum med stora fönsterpartier och i ett renoverat kök med gott om plats för köksbord. På detta plan ryms även tre sovrum i bra storlek, ett badrum med dusch samt en extra gäst-wc. På källarvåningen finner ni en stor gillestuga med gott om extra sällskapsytor, ett hobbyrum, rejäl tvättstuga och helkaklad relax med bastu (renoverad 2017) samt ett förråd. Här har du även goda förvaringsmöjligheter för den som behöver gott om plats. Glimmervägen 27 innehar en total yta om 180 kvm vilket gör detta lättskötta hem till ett perfekt boende även för den stora familjen.

Mycket lättskött trädgård med massor av soltimmar som ger trädgården en härlig känsla! Huset värms upp via bergvärme som installerades 2016 vilket ger förutsättningar för en låg uppvärmningskostnad. Praktisk förrådsbyggnad med bra förvaringsmöjligheter på husets framsida. Garageplats i länga samt en extra parkeringsplats finns som tillhör huset.

Här får ni närheten till allt man kan tänkas behöva så som mataffärer, butiker och restauranger. Även förskola och skola F-6 finns på gångavstånd!

Säljarna söker friliggande villa i Örebro!

Driftkostnaderna kommer att uppdateras inom kort!
Kontakta ansvarig mäklare Mattias Fredriksson för mer information kring försäljningen.

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Örebro

Kontakta mäklaren

Mattias Fredriksson

Bjurfors Örebro
Mäklare Mattias Fredriksson, Bjurfors Örebro
073-257 77 57

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.