Gnejsvägen 31

Lundby, Örebro kommun Se på karta

2 995 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
104 m²
Biarea
100 m²
Tomtarea
429 m²
Byggår
1971
Driftkostnad
52 700 kr/år

Välkomna hem till Gnejsvägen 31!

Här flyttar ni till ett hem där många av de större renoveringarna är utförda. Kök, badrum, gästtoalett har renoverats, därutöver här fönsterbyte samt takbyte på både fastigheten och garage utförts i nära tid. Huset har modern och ekonomisk drift med indragen fiber samt bergvärme. Denna fastighet passar den stora familjen med tre sovrum på övre plan samt stor gillestuga och hobbyrum på nedre plan som kan nyttjas som både lekutrymme eller extra sovrum. Därtill hör en rymlig tvättstuga, flertalet förråd samt stort vardagsrum med plats för hela familjen som blickar ut mot den privata trädgården i rakt söderläge. Fastigheten är belägen längst ned på gatan vilket gör dig granne med skogsbrynet. Utan tvekan är detta ett av det bästa lägena i området!

Utöver detta finns det en inglasad innergård med tillhörande grill där du även kan ta dig till det rymliga dubbelgaraget.

Här flyttar du till ett familjevänligt område med både barnfamiljer och pensionärer, flertalet förskolor samt Lundbyskolan med F - åk 6. Området runt om kring bjuder på närhet till fin natur med motionsspår och fina möjligheter till bär- och svampplockning, grönområden och fotbollsplaner. Handelsområdet Eurostop som ligger bara några minuter bort finns stora matbutiker, flertalet restauranger, möbelaffär, systembolaget, apotek och bensinstation m.m. Örebro city med stort utbud av restauranger & nöjen är cirka 5 kilometer bort dit du når lätt med en av stadsbussarna som trafikerar området.

Tre busslinjer utgår från Lundby.
- Linje 1 går mellan Lundby och Mosås.
- Linje 2 går mellan Lundby och Brickebacken.
- Linje 10 går mellan Lundby och Universitet.

Besiktning och energideklaration kommer finnas tillgängligt den 8/2.

Varmt välkomna på visning!

Läs mer hos mäklaren
Agentur Fastighetsförmedling

Kontakta mäklaren

Malin Reidarsson

Agentur Fastighetsförmedling
Mäklare Malin Reidarsson, Agentur Fastighetsförmedling
076-180 44 01