Bolsvägen 7

Mörrum centralt, Karlshamn Se på karta

2 150 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
154 m²
Biarea
63 m²
Tomtarea
987 m²
Byggår
1958
Driftkostnad
34 880 kr/år

Enplansvilla uppförd 1958, tillbyggnation utfördes 1969 till den totala ytan om 217 m² ( 154 m² + 63 m²)

Nu finns det möjlighet att förvärva en unik enplansvilla "mitt i byn". Konstverket Mörrums-ån och ådringsmålningen är verk av den tidigare ägaren Semo Svensson.

Villan rymmer idag 6 rum varav 4 sovrum. Rymligt och luftigt vardagsrum med unik målning av Mörrums-ån samt uteplats i västerläge. Sovrum som smyckats med ådringsmålning, samtliga sovrummen rymmer bra förvaring med inbyggda garderober. Allrum med murad öppen spis (ej i bruk) och tegelgolv liksom i hallen. Biutrymme med goda förvaringsmöjligheter (duschrum, förråd, f.d pannrum och groventré). Rymligt och uppvärmt garage (ca 38 m²).

Villan erbjuder möjligheter för den som önskar att disponera om planlösning för en mer öppen planlösning mellan kök/vardagsrum, ett större badrum kombinerat med tvättstuga/dusch/bastu.
Den tillbyggda delen av villan erbjuder möjligheter att ändra planlösningen för fler sovrum, klädkammare, extra badrum om så önskas. Se alternativ planritning för inspiration!

Vattenburet värmesystem med luft/vatten värmepump installerad 2008, det finns möjlighet att ansluta fastigheten till fiber genom KEAB, Takomläggning utförd för ca 2-3 år sedan på den tillbyggda delen av villan.
Genom det stora hela en lättskött och uppväxt trädgård med utsikt över Mörrumsskolan. Uteplats vetter mot väster liksom dörrarna från tvättstuga och allrum.

Närhet till servicebutiker, vackra omgivningar längs med Mörrumsån, ett stenkast från skolan, restauranger, kommunikationer.
I Mörrum finns aktiviteter som hästsport, skytteklubb, flugfiske, golfbana och ishockey.

Överlåtelsebesiktning , energideklaration samt indikativ radonmätning är utförd.

Välkomna att boka er till visning!

Läs mer hos mäklaren
Mäklarhuset Karlshamn