Mäklare Martin Roskvist

Martin Roskvist

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Regeringsgatan 111, Centrum, Karlshamns kommun
  • Lör 27 apr
Regeringsgatan 111, Centrum, Karlshamns kommun, bild 2
Regeringsgatan 111, Centrum, Karlshamns kommun, bild 3

Regeringsgatan 111

Radhus
Centrum, Karlshamns kommun
Mäklarhuset Karlshamn
5 500 000 kr
190 m²
6 rum
980 m² tomt

Välkomna till Regeringsgatan 111 och Innergården B & B. Nu finns möjligheten att förvärva fastigheten Sölvesborg 4 i centrala Karlshamn med en välrenommerad Bed & Breakfast, hög beläggning och goda intäkter. En härlig prunkande trädgård med träd, blommor och gräsmatta. Mysigt orangeri uppfört i den västra delen av fastigheten, möjligheter att köra in och parkera två bilar på fastigheten. Trivsam uteplats i soligt västerläge intill husets kök. Besök gärna Innergården B & B på https://www.booking.com/hotel/se/innergardens-bed-and-breakfest.sv.html och läs om gästernas fina omdömen. Det finns även länk under dokument i annonsen. Över 200 betyg från gäster och det högst rankade boendet i Karlshamns kommun med 9,5 i betyg. En stabil grund att bygga vidare på och utveckla sitt entreprenörskap. Huvudbyggnad med två våningar samt oinredd vind. Huset är ca 190 m² fördelat på två våningar. Bottenvåning med ett par sovrum, matsal, kök med pelletskamin och utgång till uteplats samt badrum/tvättstuga. Ovanvåning med helkaklat badrum/golvvärme, vardagsrum med braskamin, sovrum samt stort sovrum med klädkammare. Gårdshus om ca 94 m² där Innergården B & B har sin verksamhet. Mysig vinterträdgård med karaktär. Teglad vägg, fönster med spröjs, betonggolv och vy mot trädgården. Detta rummet nyttjas som frukostrum och sällskapsrum till gästerna på B & B. Två lägenheter om ca 32 m²: Allrum/vardagsrum med parkettgolv. Bäddsoffa, kyl/frys, tv, mikrougn och kaffe/vattenkokare. Sovrum med två bäddar i vardera lägenhet samt badrum med dusch, handdukstork och toalett. Rum med spis, fläkt tvättmaskin och torktumlare för att bedriva verksamheten. Luft/luft värmepump i lägenheter och vinterträdgård. Löpande förbättringar och underhåll har skett löpande på fastigheten från 2005 såsom: Renovering av badrum, renovering av B & B, byte av fönster, installation av kaminer, installationer av luft/luft värmepumpar, byggnation av orangeri samt uppdatering av el. Välkommen att ta en kontakt för visning (lånelöfte kommer att begäras av spekulanter inför visning enligt säljarens önskemål).

  • Premium
Erikstorpsvägen 262-10, Erikstorp, Olofströms kommun

Erikstorpsvägen 262-10

Villa
Erikstorp, Olofströms kommun
Mäklarhuset Karlshamn
595 000 kr
67 + 16 m²
3 rum
2 373 m² tomt

Fridfullt läge på Olofströms landsbygd, vackert och naturskönt område med skog, ängar och sjö. Hus i ett plan med inredd vind. Huset har nyttjats året-om men passar även bra som ett fritidshus. Bottenvåning med entré, badrum, kök, tvättstuga/groventrè, vardagsrum, sovrum och allrum med braskamin. Ljusgrått kök med vitt kakel och ekbänkskiva. Köket och badrummet renoverades 2015 av fackman. Under del av huset finns matkällare för förvaring samt varmvattenberedare och hydrofor. Delvis inredd vind med låg takhöjd. Ett rum och förvaring med plankgolv. Denna fastigheten har ett avskilt läge med naturen och skogen som närmsta granne. Väl tilltagen tomt 2 373 med gräsmatta, berg i dagen och diverse trädslag. På fastigheten finns garage/carport i sämre kondition, förråd är beläget på grannfastigheten. Djuborrad brunn samt enskilt avlopp (bör åtgärdas, ev enbart infiltrationen). Ett utmärkt läge för en rofylld tillvaro och en bra utgångspunkt för trevliga utflykter runtom i Sveriges trädgård. Välkomna att boka er till visning!

Ängsvägen 3, Mörrum, Karlshamns kommun

Ängsvägen 3

Villa
Mörrum, Karlshamns kommun
Mäklarhuset Karlshamn
1 400 000 kr
99 + 57 m²
4 rum
918 m² tomt

Gedigen lösvirkesvilla uppförd 1969 av Nils J. Johanssons Byggnadsfirma (Per Johansson). Helteglad villa med sadeltak av betongpannor (-08), isolerglasfönster (Traryd-07/-09) samt krypgrund och platta på mark. Fastigheten är belägen på ängsvägen med begränsad trafik, ypperligt för en barnfamilj och på gångavstånd är Mörrums nya skola. Villan är sammanlagt 156 m² fördelat på ett plan med 99 m² boarea och 57 m² biarea, samt en lättskött tomt med baksida i söderläge och framsida med asfalterad uppfart och stenbelagd gång till entrén. Bo-arean är fördelad på ett vardagsrum (ca 24 m²), tre separata sovrum (ca 8-13 m²), badrum och praktiskt kök med god förvaring och arbetsyta. Från köket nås biarean med egen entré, mindre badrum, garage, tvättstuga, pannrum och förråd som kan nyttjas till kontor eller som ett extra sovrum. Sällsynt tillfälle att förvärva en helteglad villa i ett plan med minimalt yttre underhåll, tillsammans med en lättskött trädgårdstomt. Härlig inglasad altan i söderläge med uteplatser intill. Värmesystem med kombipanna från 1988 samt luft/luft värmepump. Fiber finns möjlighet att ansluta till i gatan utanför. Välkomna att boka er till visning!

Hantverkaregatan 45, Kvarter Halmstad, Karlshamns kommun
  • Sön 28 apr kl 10:00
Hantverkaregatan 45, Kvarter Halmstad, Karlshamns kommun, bild 2
Hantverkaregatan 45, Kvarter Halmstad, Karlshamns kommun, bild 3

Hantverkaregatan 45

Villa
Kvarter Halmstad, Karlshamns kommun
Mäklarhuset Karlshamn
3 800 000 kr
295 m²
9 rum
651 m² tomt

Detta gårdshus är uppfört 1897 i kvarteret Halmstad i centrala Karlshamn. Vacker exteriör med liggande träpanel, smyckad takfot, falsat tak och takkupor mot Hantverkaregatan i öster. Interiör med ekstavsparkett, spegeldörrar, två vackert utsmyckade kakelugnar, arbetade golvsocklar och tak utsmyckade av dekorationsmålaren Wickström den äldre. Takhöjden om cirka tre meter ger rymd tillsammans med rikligt ljusinsläpp från fönsterna. Gårdshuset rymmer hela nio rum varav tre sovrum med möjligheter för fler sovrum. Längan som sträcker sig från köket och väster finns möjligheter att inreda till kontor eller en lägenheten om ca 75 m². Salong med vackert plankgolv, kakelugn och middagsbord för flera gäster. Genomgångsrum/bibliotek samt sällskapsrum med kakelugn. Oktagon-format rum utsmyckat med takmålning, egen entré och möjlighet för en till eldstad. På bottenvåningen finns även ett rymligt kök med ljus inredning, badrum och ett stort luftigt rum med burspråk som vetter mot gården. Ovanvåning med tre väl tilltagna sovrum, ett större allrum med burspråk samt badrum/tvättstuga. Härlig insynsskyddad trädgård med gräsmatta, träd och plank som ramar in fastigheten mot väster. Infart belagd med byasten, parkering för 2-3 bilar samt fristående förrådsbyggnad. En fastighet med mycket stor potential och möjligheter, gårdshuset har en boarea om ca 295 m². Kontakta fastighetsmäklaren för enskild visning.

  • Premium
Bjärnösundsvägen 224, Köpegårda, Karlshamns kommun
  • Lör 27 apr
Bjärnösundsvägen 224, Köpegårda, Karlshamns kommun, bild 2
Bjärnösundsvägen 224, Köpegårda, Karlshamns kommun, bild 3

Bjärnösundsvägen 224

Fritidshus
Köpegårda, Karlshamns kommun
Mäklarhuset Karlshamn
2 250 000 kr
93 m²
6 rum
1 500 m² tomt

Huset rymmer 3 sovrum med totalt 8 sängplatser, gäststuga med ytterligare tre sängplatser.. Ett hus med mycket trevliga sociala sällskapsytor och uteplatser i tre väderstreck. Kök med stor matplats intill, direkt utgång till rum med öppen spis och det härliga stora uterummet. Trädäck intill uterummet med morgonsol. Vardagsrum med öppen spis, utgång till uteplats i västerläge. Entré till huset med bra förvaringsutrymme och tvättstuga. Härlig trädgårdstomt med mycket yta för lekar och platser för avkoppling, tomten gränsat till naturtomt med berg på baksidan. Två infarter varav en delas med grannfastigheten. Gäststuga på tomten med ytterligare sängplatser samt redskapsbod. Fastigheten har kommunalt sommarvatten och vintervatten som delas med 4 fastigheter. Enskild avlopp med septiktank (avlopp är anlagt av föregående ägare, ingen dokumentation finns avseende avloppet). Fastigheten ingår i Karlshamn energis utbyggnad av kommunalt vatten/avlopp och anslutning planeras mellan 2023-2025. Köpegårda erbjuder vacker natur inpå knuten. Vackra omgivningar i Blekinges kustband för återhämtning och avslappning. Vid Köpegårdaviken finns kommunala båtplatser (40 st). Välskött badplats med brygga och grillplats. Skärgårdsidyllen Tjärö ligger inom fem minuters båtfärd från fastigheten och är trafikerad med färja från Järnavik. På ön finns både restaurang och café, bastuflotte och utegym. I närområdet kan ni ta del utav Sveriges sydligaste skärgård, avnjuta en viltmiddag på nordens största safaripark Eriksberg. Utflyktsmålen är oräkneliga i denna delen av Sverige. Inom ett par timmars bilfärd nås solen och vindarnas ö, västkusten, österlen och de djupa småländska skogarna. Nuvarande ägare säljer huset möblerat och tillträdet är flexibelt. Överlåtelsebesiktning är utförd. Välkomna att boka er till visning!

  • Premium
Porsvägen 10, Korpadalen, Karlshamns kommun

Porsvägen 10

Villa
Korpadalen, Karlshamns kommun
Mäklarhuset Karlshamn
2 395 000 kr
121 + 113 m²
4 rum
900 m² tomt

Välunderhållen villa med ekonomiskt uppvärmningssystem, mekanisk frånluftsventilation och låg driftkostnad. Uteplats och inglasad altan i soligt söderläge (ca 56m²) tillsammans med lättskött och insynskyddad trädgårdstomt med gräsmatta och häckar/staket runtom. På entréplan rymmer villan tre separata sovrum och ett stort vardagsrum i vinkel, med möjlighet att dela av rummen för både ett och två till sovrum på entréplan. Vitt och trevligt kök med matplats och utgång till altan i söderläge. Badrum med kakel och klinker/vattenburen golvvärme samt gästtoalett. Källare under hela huset med gästrum, stort allrum med öppen spis och badrum med bastu. Tvättstuga med matkällare intill samt pannrum och groventrè med utgång till garage. Uppfart med plats för 2-3 bilar och isolerat garage med elstyrd port. Kontinuerliga förbättringar/underhåll såsom: värmesystem, renovering av badrummen, takbyte, fönsterbyte, fiber och tillbyggnad av uteplats/altan. Behagligt område för barnfamiljer, bra utbyggt med cykel/gångbanor. Område med flera lekplatser och grönområden. Närhet till skog och natur samt centrala Asarum. Kommunikationer med buss till Karlshamn och bra pendlingsläge med närhet till E22:an. Överlåtelsebesiktning och energideklaration finns att läsa under dokument och filer! Offert för solpaneler och värmesystem under dokument och filer. Välkomna att boka er till visning!

Prästslättsvägen 22, Prästslätten, Karlshamns kommun

Prästslättsvägen 22

Lägenhet
Prästslätten, Karlshamns kommun
Mäklarhuset Karlshamn
275 000 kr
38,5 m²
1 rum
vån 2/6
3 320 kr/mån
7 143 kr/m²

Välplanerad 1:a i Prästslätten om 38,5m² Ljust och fräscht kök med matplats för 3-4 personer. Vardagsrum inrett med soffgrupp och sovalkov med plats för en dubbelsäng (180cm). Fräscht badrum med dusch,handdukstork, handfat och toalett. Entré med klinker och garderob för förvaring. Bostadsrätten är belägen på våning två och fönster vetter mot öster med morgonsol. I byggnaden finns hiss, gemensam tvättstuga samt förråd. 3 320 kr/månadsavgift som inkluderar värme, tv-kanaler, bredband, bostadsrättstillägg och renhållning. Kostnad för hushållsel, vatten och hemförsäkring om ca 570 kr/månad. Trivsam bostadsrättsförening i utkanten av centrala Karlshamn, närhet till tåg/buss och väl utbyggd cykel/gångväg. I områdets närhet finns trevliga promenadstråk med vacker natur. Aktivt föreningsliv och heltidsanställda fastighetsskötare. Välkomna att boka er till visning!

  • Hiss
Norra Fogdelyckegatan 2F, Nya stan, Karlshamns kommun

Norra Fogdelyckegatan 2F

Radhus
Nya stan, Karlshamns kommun
Mäklarhuset Karlshamn
2 475 000 kr
120 + 60 m²
5 rum
143 m² tomt

Välkommen till Norra Fogdelyckegatan 2F i Nya Stan! Centralt beläget Radhus, närhet till centrala Karlshamn, grönområden och skolor. Lättskött radhus med fasad av kalksandsten och omläggning tak utfört 2017. Liten nätt trädgård med bod, stensatt uteplats och gräsmatta/staket. Radhuset är 120 + 60 m² fördelat på två plan med källare. Bottenvåning med kök, vardagsrum och gästtoalett. Ovanvåning med fyra separata rum samt badrum med golvmatta och badkar. Källare under hela huset med förvaring, allrum och tvättstuga/dusch. Ekonomisk bostad med låg driftkostnad och centralt läge med möjlighet att gå och cykla till skolor, jobb och aktiviteter. Fastigheten hör till samfälligheten Karlshamn Uppland S:1 där garage, underhåll/el och renhållning hanteras för en årsavgift om 3 000 kr. Till fastigheten hör därmed egen garageplats. Närhet till lekplats. Överlåtelsebesiktning samt energideklaration är utförd. Ägaren kommer att teckna en dolda-fel försäkring för fastigheten. Välkomna att boka er till visning!

Kraftvägen 7, Svängsta, Karlshamns kommun

Kraftvägen 7

Villa
Svängsta, Karlshamns kommun
Mäklarhuset Karlshamn
875 000 kr
92 + 60 m²
3 rum
995 m² tomt

Denna villan är fördelad på 1½ plan med källare (92m²+60m²). Bottenvåning med entré, toalett, badrum, vardagsrum och kök. Ovanvåning med två separata sovrum samt hall. Källarvåning med förråd, pannrum och tvättstuga. Fastigheten är belägen på Kraftvägen med närhet till Hundsjön, busslinje till och från Karlshamn, skolor och centrala Svängsta. Lugnt och behagligt villaområde med närhet till vackra miljöer. Trädgårdstomt med staket på framsidan, samt enkel carport och uppfart med plats för 2 bilar. Baksidan av trädgården vetter i nordväst-läge, altan med morgon/förmiddagssol. Utförda renoveringar: Takbyte utfört 2023 (papp,läkt,pannor). Badrum och gästtoalett renoverades 2019. Luft/vatten värmepump installerad 2023 för låga driftkostnader samt kök renoverat 2022. Välkomna att boka er till visning!

Tärnö byväg 120-0, Hällaryds skärgård - Tärnö, Karlshamns kommun

Tärnö byväg 120-0

Villa
Hällaryds skärgård - Tärnö, Karlshamns kommun
Mäklarhuset Karlshamn
3 250 000 kr
60 m²
3 rum
1 288 m² tomt

Skärgårdsidyllen Tärnö är de största av öarna i Karlshamns skärgård. Njut av en sommardag vid Sandvik, promenera till fyren och Drakaberget för att blicka ut över horisonten och Blekinges kustlinje. Vid laxboden kan ni bli serverade läckerheter och här finns även en enklare handelsbod med väsentliga produkter till hushållet. Stuga med stående träpanel, plintgrund och sadeltak. Fastigheten är ansluten till både el, fiber och kommunalt vatten/avlopp. Enkelt kök med matplats för 4-6 personer tillsammans med sovrum, rum med matbord, allrum med öppen spis och entré med en extra sovplats. I byggnaden intill ryms två förråd tillsammans med ett badrum. Med enkla medel kan stugan byggas om för 2-3 fristående sovrum tillsammans med kök/matplats/allrum i fil. Fastigheten är del i gemensamhetsanläggning där fastigheten har rätt till en båtplats samt rätt att utnyttja stig/väg från och till bryggan för fastigheten. Fastigheten har även ett officialservitut vid närliggande brygga för tilläggsplats av båt samt rätt att nyttja stig från och till bryggan. Så när fastlandets gäster kommer på besök finns det alltid två båtplatser att tillgå, förutom den kommunala gästbryggan och förbindelsen med fastlandet via skärgårdsbåt. Välkommen att boka en privat visning!

Erik Dahlbergsvägen 119, Gustavsborgs trädgård, Karlshamns kommun

Erik Dahlbergsvägen 119

Lägenhet
Gustavsborgs trädgård, Karlshamns kommun
Mäklarhuset Karlshamn
450 000 kr
51 m²
2 rum
vån 2/3
5 206 kr/mån
8 824 kr/m²

Gavellägenhet (ca 51 m²) belägen på våning 2 av 3. Entré med parkettgolv, rymlig klädkammare. Sovrum med plats för dubbelsäng, garderober med bra förvaring. Vardagsrum med parkettgolv och utgång till balkong i västerläge. Kök med matplats för fyra personer, infällda spotlights. Badrum med kakel och klinker, spotlights samt dusch med glasväggar. Badrum renoverat 2019 och kök renoverat 2010. 2019 utförde föreningen stambyte, nya balkonger, takbyte samt installation av fiber. I samma byggnad finns tvättstuga, cykelrum samt förråd. Välkomna att boka er till visning!

Moränvägen 20, Svängsta, Karlshamns kommun

Moränvägen 20

Villa
Svängsta, Karlshamns kommun
Mäklarhuset Karlshamn
1 575 000 kr
106 + 119 m²
6 rum
924 m² tomt

Familjevilla i Svängsta med hela 6 rum varav 4 sovrum, möjlighet till 5 sovrum. Belägen på lugn återvändsgata med gångavstånd till förskola och skola. Hjältevadshus uppfört 1978, huset är uppfört i flera etage som ger en bra planlösning för en barnfamilj. Stora kostsamma renoveringar utförda sedan 2019. Dagvattenledningar/dräneringsrör och montering av isodrän är utfört 2019 samt effektiv luftvattenvärmepump nyinstallerad 2023. Renoveringar utförd av tvättstuga, allrum, entré, vardagsrum och sovrum 2020. Fiber installerat. Stort vardagsrum i vinkel som går att dela av för ett till sovrum. Stort kök med matplats och utgång till altan i österläge. Badrum med dusch samt tvättstuga med dusch. Allrum/sällskapsrum med insatskamin. 4 separata sovrum invändigt och källaren rymmer mycket förvaring, vidbyggt garage. Lättskött plan tomt med gräsmatta som avgränsas med häckar och staket mot grannar samt mot skogsparti i österläge. Uteplats intill entrén och stor altan med utgång från kök/matplats. Asfalterad uppfart med plats för 1-2 bilar. Närhet till förskola, skolor, kommunikationer, restauranger och servicebutik. Promenera längs Mörrums-åns vandringsleder. 15 minuter med bil till centrala Karlshamn med ett rikt utbud av restauranger, kulturliv, skärgårdsbåtar och torghandel. Från Mörrum avgår tåg varje dag till Malmö/Köpenhamn. Överlåtelsebesiktning och energideklaration utförd. Välkomna att boka er till visning!

Bräknebodavägen 175-4, Forneboda, Karlshamns kommun

Bräknebodavägen 175-4

Villa
Forneboda, Karlshamns kommun
Mäklarhuset Karlshamn
1 650 000 kr
95 + 2 m²
4 rum
1 013 m² tomt

Välkommen till Bräknebodavägen 175-4! Fastigheten är belägen på landsbygden inbäddad i vackert Blekingskt landskap. 2 km till närmsta byn Mörrum med nybyggd skola, butiker, tågförbindelse till Köpenhamn. Mörrum erbjuder flertalet aktiviteter som ishall, golfbana, paddelbanor, skytteklubb, bollsporter och ridanläggning. Villan är uppförd i 1½-plan med manzardtak, liggande träpanel och kopplade fönster. Kommunalt vatten och eget avlopp (anlagt 2012 av entreprenör). Lättskött tomt med gräsmatta (automatisk gräsklippare) och singlad infart/parkering till den kommunala vägen. På fastigheten finns två större förråd med möjligheter samt uteplats med vedeldad tunna. Bottenvåning; Entré med klinker och trappa till ovanvåningen. Kök med praktiskt klinkergolv och luckor av ljust trä. Vardagsrum och matsal med slipade plankgolv, kakelugn i vardagsrummet. Matsalen är direkt ansluten till köket och till altan under tak i västerläge med en fin vy över äng och skog, helt insynsskyddat läge. Groventrè/tvättstuga samt toalett med klinker. Ovanvåning med hall/kontor, badrum med kakel och klinker/golvvärme. Sovrum med platsbyggd garderob, plats för dubbelsäng och fönster som vetter mot äng och skog. Ett mindre sovrum/kontor/klädkammare med slipat plankgolv, stora sovrummet behöver passeras för att komma in till detta rum. Bra standard med löpande underhålla och förbättringar senaste 15 åren såsom fasadpanel, tilläggsisolering, renovering av kök och badrum, tillbyggnad av altan och uteplats med vedeldad tunna. Fastigheten är ansluten till fiber, BOA/BOA 95m²/2m² enligt mätning av ägaren. Driftkostnad om ca 3 600 kr/månad. Välkomna att boka er till visning!

Nygårdsvägen 4c, Mörrum, Karlshamns kommun

Nygårdsvägen 4c

Lägenhet
Mörrum, Karlshamns kommun
Mäklarhuset Karlshamn
575 000 kr
77,7 m²
3 rum
vån 3/3
4 060 kr/mån
7 400 kr/m²

Ljus och trevlig trea med närhet till centrala Mörrum! Bostadsrätten är belägen på gaveln med fönster i tre väderstreck. Stor och rymlig bostadsrätt om ca 77m², två sovrum med plats för dubbelsäng. Mycket bra förvaringsmöjligheter med klädkammare och stor garderob vid entrén. Härlig inglasad balkong i söderläge med utgång från vardagsrummet. Vitt stilrent kök med grå bänksskiva, vitt kakel samt vitrin. Smakfullt badrum med kakel och klinker, dusch med glasvägg och toppmatad tvättmaskin (renoverat 2014 i samband med stambyte). Från månadsavgiften avsätts 94 kr i månaden till den inre reparationsfonden. BRF Laxen är en välskött bostadsrättsförening som utfört kontinuerliga underhåll och förbättringar så som byte av tak, stammar, fönster mm. På innergården finns lekplats, stenbelagd uteplats med grillmöjligheter, miljöhus samt cykelförråd. I angränsande byggnad finns tillgång till tvättstuga, förråd i samma byggnad. Centralt läge med gångavstånd till Mörrums-ån, kommunikationer, tågstation, förskola, nya skolan med mera. Välkomna på visning!

Gärdesvägen 16, Hästaryd, Karlshamns kommun

Gärdesvägen 16

Villa
Hästaryd, Karlshamns kommun
Mäklarhuset Karlshamn
1 495 000 kr
103 + 103 m²
4 rum
949 m² tomt

Eksjöhus uppfört 1972, enplansvilla med källare. Välplanerad enplansvilla med lättskött tomt, carport, stenbelagd uppfart och inglasad altan med uteplats i soligt söderläge. Ägaren har utfört flertalet förbättringar och renoveringar löpande såsom altan, fönster, tak, värmesystem med mera. Bottenvåning med fyra rum varav 3 separata sovrum. Badrum med badkar samt kök med utgång till den inglasade altanen i söderläge. Källaren rymmer ypperliga förvaringsmöjligheter, sällskapsrum och extra sovrum för gäster eller barn. Väl tilltagen tvättstuga med dusch, pannrum, stort förråd och matkällare. Allrum/f.d. gillestuga samt toalett. F.d. Frisersalongen kan inredas till hobbyrum, gästrum eller tonårsrum med egen ingång. Lättskött villa med fasad av kalksandsten och fasadpanel är uppdaterad. Stor uppfart med plats för flera bilar samt carport med plats för en bil. Trädgårdstomt med plan och lättskött gräsmatta. Fiber anslutet. Bostadsområde med närhet till förskola och Jössarinken. Väl utbyggda gång och cykelbanor i Mörrum. I centrala Mörrum finns tågförbindelse med Köpenhamn, Nybyggd skola, kommunikationer, livsmedelsbutiker och restauranger. Det finns vackra omgivningar längs Mörrumsån och i Mörrum erbjuds aktiviteter såsom fiske, golf, paddel, bollsporter, ridning, skytteförening och mycket mera. Besiktning och energideklaration utförd. Ägaren har för avsikt att teckna en dolda-fel försäkring. Välkomna att boka er till visning!

Hunnemaravägen 11, Gullbergslyckan/Hunnemara, Karlshamns kommun

Hunnemaravägen 11

Lägenhet
Gullbergslyckan/Hunnemara, Karlshamns kommun
Mäklarhuset Karlshamn
275 000 kr
19 m²
1 rum
vån 3/4
1 699 kr/mån
14 474 kr/m²

Mindre bostadsrätt om ca 19 m² i Hunnemara Entré med klinker samt garderob. Badrum med kakel och klinker. Dusch, handfat, handdukstork och toalett. Vardagsrum med parkettgolv samt pentry. Månadsavgift 1 699 kr/månad inkl värme, vatten, kabel-tv, bostadsrättstillägg och hushållsel. Hushållsel kommer från 2024 faktureras separat av bostadsrättsföreningen, bostadsrättsföreningen bekostar nätavgiften för elen. BRF Karlshamnshus nr 4 är en välskött bostadsrättsförening med totalt 110 lägenheter. I samma hus finns tillgång till stort tillhörande vindsförråd, matkällare, gemensamma tvättstugor, övernattningslägenhet samt cykelförråd. Bostadsrättsföreningen tillhandahåller flertalet parkeringar samt garage som kan hyras av de boende mot en kostnad per månad - separat kö. Innergården är lummig och kan nyttjas utav de boende i området. Gullbergslyckan ligger på ett naturnära område med närhet till havet med både kallbadhus och väggabadet, motionsslingor, friskvårdsanläggningar, servicebutik mm. samt cykelavstånd till Karlshamns centrum. Välkomna på visning!

  • Plus
Erik Dahlbergsvägen 34 A, Resecentrum, Karlshamns kommun

Erik Dahlbergsvägen 34 A

Lägenhet
Resecentrum, Karlshamns kommun
Mäklarhuset Karlshamn
350 000 kr
37,5 m²
1 rum
vån 1/2
3 035 kr/mån
9 333 kr/m²

Enrumslägenhet (37,5 m²) belägen vid resecentrum i Karlshamn. Rymlig hall, kök med matplats för fyra personer, badrum helrenoverat -17 samt vardagsrum med ekstavsparkett. Balkong i västerläge. Tvättstuga samt förråd i samma byggnad. Mindre bostadsrättsförening med 24 st lägenheter. Lämplig bostadsrätt som första boende eller som övernattningslägenhet. Välkomna att boka in er till visning!

, Elleholm, Karlshamns kommun

Tomt
Elleholm, Karlshamns kommun
Mäklarhuset Karlshamn
1 450 000 kr
1 829 m² tomt

Avstyckad tomt för nybyggnation i Elleholm. Belägenhet intill Pukaviksbukten, Mörrums-åns mynning och Elleholms naturreservat ger mycket natursköna omgivningar. Promenera till Nabben för ett uppfriskande bad, ta cykeln till Elleholms långgrunda badplats eller vandra Laxaleden längs Mörrums-ån. I Karlshamns kommun finns rikligt med aktiviteter för stora och små, skärgårds förbindelser och en mysig stadskärna i Karlshamn med levande torghandel. Längst ut på udden är Nabben beläget med ett trettiotal fritidshus, där flera stugor nyttjas för året-runt boende. Längs Nabbavägen och Elleholm är bebyggelsen präglad av vackra gårdsmiljöer och öppna landskap. Sölvesborg ca 25 km med kritvita sandstränder, rökerier och allsvensk fotboll. Mörrum ca 7 km med tågförbindelse till Köpenhamn-Karlskrona, skolor och servicebutiker. Karlshamn stad ca 12 km med ett stort utbud av restauranger, stränder och en härlig stadskärna. Gemensamhetsanläggning är upprättad för fyra fastigheter som avser: Vatten (djupborrad brunn) och enskild avloppsanläggning. Anläggning av djupborrad brunn och enskild avloppsanordning ingår i tomtpriset. Officialservitut (Förmån): Rätt att nyttja, underhålla samt anlägga ny väg till en bredd av 5 meter, för utfart till allmän väg. Positivt förhandsbesked från 2022-01-19.

Visar alla 18