Mäklare Martin Roskvist

Martin Roskvist

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljningar
Dalgången 1, Dalgången, Karlshamns kommun
  • Lör 4 feb

Dalgången 1

Villa
Dalgången, Karlshamns kommun
Mäklarhuset Karlshamn

2 650 000 kr

127 m²

5 rum

677 m² tomt

Villan är uppförd 1938, om/tillbyggnad (1977) med bl a dränering, takbyte, byte av v/a-stammar, ombyggnad av källare, tillbyggnad av sovrum/matsal och entré. Gedigen villa med tegelstensfasad/murad källarstomme, isolerglasfönster, 2,50 i takhöjd på entréplan och god förvaring. 127 m² boyta och 52 m² biyta fördelat på 6 rum varav 3-4 sovrum. Trädgårdstomt med stor uteplats i västerläge, marktegel. Baksida med gräsmatta, bärbuskar och redskapsbod. Lättskött framsida med buskar, täck bark och stenbelagd gång. Populärt villaområde med närhet till skolor, cykelbanor, friskvårdsanläggningar och trevliga promenadstråk längs havet och Pengaberget/Dalgången/Svarte mosse. 7-8 minuters promenad till centrala Karlshamn med levande torghandel, butiker, restauranger och resecentrum med direkttåg till Köpenhamn. Bottenvåning: Entré med klinker/golvvärme, gästtoalett och trappa till källare/ovanvåning. Ek-kök med matplats och utgång till uteplats i västerläge. Sovrum (ca 10 m²). Väl tilltaget vardagsrum (ca 32 m²) med ekgolv i fiskbensmönster samt kamin, matplats (ca 12 m²) intill vardagsrummet. Ovanvåning: Stort sovrum (ca 20 m²) med plats för dubbelsäng, ypperlig förvaring och utgång till balkong i söderläge. Badrum med våtrums matta samt dusch och toalett. Sovrum (ca 12 m²) med inbyggd förvaring. Källare: Rymligt allrum, väl tilltaget tvättstuga, matkällare och utgång till trädgård/uteplats från trappan till källaren. Fastigheten förmedlas med friskivningsklausul, vilket innebär att köparen har en mer långtgående undersökningsplikt. Kontakta fastighetsmäklaren för mer information. Säljaren har låtit utföra en överlåtelsebesiktning och energideklaration. Välkomna på visning!

  • Plus
Tegvägen 6, Asarumsdalen, Karlshamns kommun

Tegvägen 6

Villa
Asarumsdalen, Karlshamns kommun
Mäklarhuset Karlshamn

4 550 000 kr

173 m²

5 rum

1 264 m² tomt

Välskött enplansvilla från 2007 om hela 173 m² med 5 rum varav 3-4 sovrum. Luftigt vardagsrum (ca 38 m²) med ryggåstak och mysig täljstenskamin, hemmakontor intill vardagsrummet. Stora sovrummet (ca 14 m²) med egen klädkammare, badrum med kakel och klinker (dusch och badkar) samt ytterligare två sovrum. Stilrent vitt kök från Ballingslöv med uppdaterade kapitalvaror samt granitbänkskiva. Socialt kök med stor matplats intill köket för 8-10 personer. Genomgående vattenburen golvvärme samt ekparkettgolv, våtutrymmen med kakel och klinker. Badrum och gästtoalett. Fastighetsägaren har installerat fiber, Garo-laddbox samt solpaneler (36 st motsvarande 12,7 Kw) Installation av solpaneler ger en mycket låg driftkostnader och möjligheter för att ladda el/hybrid-bil hemma till låg kostnad. Lättskött trädgårdstomt om ca 1264 m² med staket och häckar runtom. Insynsskyddad baksida i sydväst-läge med stensatt uteplats (ca 50 m²). Friliggande isolerat garage med plats för två bilar, fjärrstyrd port. Fastigheten är belägen i Asarumsdalen med närhet till skolor (F-9), väl utbyggda gång och cykelvägar samt promenadavstånd till gym och matbutiker. Bra pendlingsläge med närhet till E22an och väg 29. Enbart bokade visningar!

Kalkbacken 6, Pengaberget, Karlshamns kommun

Kalkbacken 6

Villa
Pengaberget, Karlshamns kommun
Mäklarhuset Karlshamn

2 150 000 kr

132 m²

4 rum

543 m² tomt

Teglad enplansvilla med källare på populära Pengaberget! Villa uppförd 1963. Luft/vatten värmepump, badrum med golvvärme samt isolerglasfönster. Möjlighet att ansluta värmesystem till framtida solceller/solpaneler för en ännu bättre boende-ekonomi. Badrum entréplan (2004), badrum bottenvåning (2008), kök och fönster (2012), tvättstuga (2015) och värmesystem (2018). Bottenvåning med 3 rum varav 2 separata sovrum. Stort vardagsrum med rikligt ljusinsläpp. Vitt kök med matplats för 6-8 personer samt utgång till uteplats och inglasad altan i söderläge. Badrum med kakel och klinker/el-golvvärme. Källarvåning med genomgångsrum/sovrum/kontor, entré med god förvaring, tvättstuga samt stort badrum. Badrum med vitt kakel och grå klinker/el-golvvärme samt spotlights. Dusch, toalett samt badkar med takdusch. Kuperad, lättskött trädgårdstomt med berg i dagen, flertalet soliga uteplatser och inglasad altan i söderläge. Närhet till tågstation Köpenhamn-Karlskrona, busshållplats, centrala Karlshamn och promenadstråk i vacker natur eller i trevlig stadsmiljö. Skolor från förskola till gymnasium på kort avstånd liksom lekplatser, fotbollsplan och mycket mera. Överlåtelsebesiktning och energideklaration är utförd. Flexibelt inflyttsdatum. För er som söker ett trivsamt och lättskött boende i centrala Karlshamn med god boendeekonomi! Välkomna på visning!

Karlskronavägen 14, null, Olofströms kommun

Karlskronavägen 14

Villa
Olofströms kommun
Mäklarhuset Karlshamn

1 150 000 kr

100 m²

3 rum

1 006 m² tomt

Teglad enplansvilla med källare belägen i villaområde norr om Olofströms samhälle, återvändsgata. Villa om sammanlagt 200 m² med isolerglasfönster, fjärrvärme samt luft/luft värmepump. Väl tilltagen carport med plats för två bilar, lättskött trädgårdstomt samt högt läge. Entréplan: Vardagsrum, matplats och kök med öppen planlösning. 2 separata sovrum. Stor entré med skrivbords hörna och trappa till källarvåningen. Stilrent vitt kök med stor köksö (flyttbar) samt matplats intill för 6-8 personer. Möjlighet att dela av matplatsen för ett till sovrum på entrèplan samt installera badkar/dusch till avloppet i toaletten. Källare: Gillestuga/allrum, badrum med dusch och toalett, gott om förvaring, genomgångsrum, inbyggt garage samt tvättstuga. Närhet till centrala Olofström med skolor, butiker, samhällsservice och kommunikationer. Området är beläget intill natur och skog. Välkomna att boka er till visning!

Svängstavägen 49, Mörrum, Karlshamns kommun
Svängstavägen 49, Mörrum, Karlshamns kommun, bild 2
Svängstavägen 49, Mörrum, Karlshamns kommun, bild 3

Svängstavägen 49

Övrigt
Mörrum, Karlshamns kommun
Mäklarhuset Karlshamn

2 800 000 kr

3 725 m² tomt

Möjlighet att förvärva hyreshusenhet i utkanten av Mörrum, bra läge med bara 5 minuter till E22:an och stor vändplan för transporter. Huvudbyggnad är uppförd på 30-talet och verksamhet har bedrivits i snart 100 år på fastigheten. Huvudbyggnaden har byggts till i omgångar från 60-talet till 90-talet utefter behov och verksamhet. Nuvarande ägare har sedan 2016 utvecklat och renoverat byggnaden. Huvudbyggnaden består av fyra lokaler samt en sidobyggnad under renovering. Stor asfalterad gårdsplan med flertalet parkeringsmöjligheter och enkelt med transporter. Fastigheten med hög standard. El, ytskikt, värmesystem fönster, fiber och portar har senaste åren uppdaterats. Separat murad byggnad på fastigheten (ca 32 m²) med möjlighet att utveckla för verksamhet. Intäkt 310 000 kr/år (exkl moms, år 2022) Kostnad 70 067 kr/år (inkl fastighetsskatt, år 2021) Hyresintäkter historiskt: 2019 (full uthyrning) 403 000 kr 2020 (delvis uthyrt) 336 000 kr 2021 (delvis uthyrt) 302 000 kr Enbart enskilda visningar, kontakta fastighetsmäklaren för mer information.

  • Premium
Elleholmsvägen 159, Elleholm, Karlshamns kommun

Elleholmsvägen 159

Villa
Elleholm, Karlshamns kommun
Mäklarhuset Karlshamn

1 795 000 kr

100 m²

4 rum

1 193 m² tomt

Fastighet belägen i natursköna Elleholm med närhet till Mörrums-ån, långgrund badplats och öppna landskap. På denna fastigheten finns två hus varav hus 1 byggdes om och helrenoverades 2021. Hus 1 om ca 100 m² i genomgående god standard. Nytt kök, badrum/tvättstuga, ytskikt, stammar, el med mera. Entréplan: Kök/vardagsrum med öppen planlösning, badrum/tvättstuga, sovrum med gott om förvaring samt luftig hall. Ovanvåning med två separata sovrum och hall. Ett sovrum med eget badrum och ett sovrum med egen entré. Hus 2 om ca 72 m². Entréplan med entré, vardagsrum med utgång till uteplats och trädgården, kök med kamin samt badrum med toppmatad tvättmaskin. Ovanvåning (ca 1,85 m höjd i mitten sedan sluttande väggar): Hall med rymlig klädkammare samt sovrum med plats för dubbelsäng. Fastighet med stor flexibilitet och med många möjligheter. Generationsboende, uthyrning av ett hus för att minska sin årskostnad eller uthyrning av båda husen. Enbart 3 km till Mörrum med ny skola, tågförbindelse, aktiviteter och samhällsservice. Ca 11 km till Karlshamns stad. Bra pendlingsläge med E22:an. Lättskött trädgårdstomt med staket, gräsmatta och uteplats/parkering med singel. Om ni är trädgårdsintresserade är det cykelavstånd till en av Blekinges mest populära plantskolor. Fastigheten förmedlas med friskivningsklausul, kontakta ansvarig mäklare för mer information. Ägarna har valt att utföra en överlåtelsebesiktning avseende båda husen. Mer information under dokument och filer. Välkomna att boka er till visning!

Nygårdsvägen 2e, Mörrum, Karlshamns kommun

Nygårdsvägen 2e

Lägenhet
Mörrum, Karlshamns kommun
Mäklarhuset Karlshamn

695 000 kr

77,7 m²

3 rum

3 816 kr/mån

8 945 kr/m²

Ljus och trevlig trea med närhet till centrala Mörrum. Bostadsrätten är belägen på gaveln med fönster i tre väderstreck. Stor och rymlig bostadsrätt om 77,7 m² med 2 separata sovrum. Mycket bra förvaringsmöjligheter med klädkammare och stor garderob vid entrén. Härlig inglasad balkong i österläge med utgång från vardagsrummet, utsikt över grönområde. Kök med släta luckor och kakel, matplats för 4 personer. Smakfullt badrum med kakel och klinker, dusch med glasvägg (renoverat 2013/2014 i samband med stambyte) Från månadsavgiften betalas 94 kr i månaden av till den inre reparationsfonden. BRF Laxen är en välskött bostadsrättsförening som utfört kontinuerliga underhåll och förbättringar så som byte av tak, stammar, fönster mm. På innergården finns lekplats, stenbelagd uteplats med grillmöjligheter, miljöhus samt cykelförråd. I samma hus finns tillgång till förråd, tvättstugor samt cykelrum. Föreningen tillhandahåller parkeringsmöjligheter mot en kostnad per månad - separat kösystem. Centralt läge med gångavstånd till Mörrums-ån, kommunikationer, tågstation, förskola, nya skolan med mera. Välkomna på visning!

Bergavägen 1, null, Karlshamns kommun

Bergavägen 1

Villa
Karlshamns kommun
Mäklarhuset Karlshamn

1 750 000 kr

83 m²

5 rum

1 095 m² tomt

Möjlighet att förvärva ett smidigt enplanshus med hörntomt! Lösvirkeshus uppfört 1962 med allt i ett plan. 5 rum varav 4 separata sovrum. Ekonomisk uppvärmning med vattenburet värmesystem (luft/vatten värmepump) och 2 godkända eldstäder. Skyddad baksida i västerläge med uteplats intill uterummet. 2 st separata badrum med kakel och klinker/el-golvvärme. Vitt kök, matplats i vardagsrummet med insatskamin intill. Garage med automatisk port, möjlighet att ansluta fastigheten till fiber. Stor stenbelagd uppfart med plats för flera bilar. Utförda förbättringar/ombyggnader/renoveringar: Renovering av båda badrummen, ombyggnad av garage för sovrum, kök, tak, isolering av vind, byte av fönster och installation av eldstäder. Centralt läge i Mörrums by med närhet till skolor, samhällsservice, kommunikationer och Mörrums-ån. En levande by med aktiviteter för stora som små. Is-sporter, golf, padel, fotboll, hästsport och sportfiske bl a. Från Mörrums tågstation går tåg direkt till Malmö/Köpenhamn. Överlåtelsebesiktning och energideklaration är utförd.

Visar alla 8