Mäklarhuset Karlshamn

Mäklarhuset Karlshamn

Mäklare

Promenadstigen 72, Öjavad, Karlshamns kommun

Promenadstigen 72

Villa
Öjavad, Karlshamns kommun
Mäklarhuset Karlshamn

725 000 kr

85 m²

3 rum

1 017 m² tomt

Myresjöhus (85 m²+80 m²) beläget norr om Svängsta i natursköna omgivningar och med en kort promenad till Mörrums-ån. Villa uppförd 1965 med murad källare och tegelstensfasad/träpanel. Luft/vatten värmepump CTC och isolerglasfönster för lägre energianvändning. Kommunalt vatten/avlopp genom Åkeholm/Öjavad vatten/avloppssamfällighetsförening. Fiber installerat. Vardagsrum med utgång till inglasat uterum och uteplats i sydvästläge. Sovrum/allrum med utgång till uteplats i norrläge. Bottenvåning med 3 rum varav 1-2 sovrum samt toalett (möjlighet för installation av dusch/bad). Källarvåning med badrum, allrum, pannrum, inrett rum (f.d garage) och god förvaring. Uppväxt trädgårdstomt med gräsmatta, flera uteplatser, träd och blommor. Friggebod och gäststuga belägen på baksidan av tomten. Uppfart med singel samt carport. Avskilt läge med närhet till byn Svängsta. I Svängsta finns restauranger, servicebutik, skola (F-6), kommunikationer med buss, vacker natur och fritidsaktiviteter. Mörrums-ån med rikt och berömt fiske utgör hjärtat i byn. Fastighetens förmedlas med friskivningsklausul vilket ställer högre krav på köparens undersökningsplikt. Kontakta ansvarig fastighetsmäklare för mer information. Välkomna på visning!

Erik dahlbergsvägen 107, Gustavsborg, Karlshamns kommun

Erik dahlbergsvägen 107

Lägenhet
Gustavsborg, Karlshamns kommun
Mäklarhuset Karlshamn

425 000 kr

53 m²

2 rum

4 219 kr/mån

8 019 kr/m²

Trivsam hörnlägenhet fördelat på två rum på första våningen (halvtrappa upp). Kök med grå köksinredning samt plats för matbord för fyra personer. Badrum med våtrumsgolv/våtrumsmatta. Vardagsrum med utgång till balkong i sydvästläge med utsikt över grönområde. Rymligt sovrum med ljusinsläpp från två väderstreck. Perfekt bostad för alla åldrar. HSB Brf Örnen i Karlshamn är en mindre bostadsrättsföreningen med 18 lägenheter fördelat på en byggnad. Föreningen har gjort löpande förbättringar så som takbyte, fönsterbyte, fasadrenovering, stambyte, installation av fiber mm. Föreningen tillhandahåller bl a gemensam tvättstuga, cykelförråd samt möjlighet att hyra P-plats mot en kostnad per månad. Tillhörande matkällare samt källarförråd. Välkommen på visning.

Prästslättsvägen 2, Prästslätten, Karlshamns kommun
 • Idag kl 16:00
Prästslättsvägen 2, Prästslätten, Karlshamns kommun, bild 2
Prästslättsvägen 2, Prästslätten, Karlshamns kommun, bild 3

Prästslättsvägen 2

Lägenhet
Prästslätten, Karlshamns kommun
Mäklarhuset Karlshamn

250 000 kr

38,5 m²

1 rum

2 830 kr/mån

6 494 kr/m²

Välkomna till Prästslättsvägen 2! Etta på tredje våningen med en hall som har bra förvaringsmöjligheter, renoverat badrum, rymligt ljust kök med plats för matgrupp samt vardagsrum med sovalkov. Välplanerad lägenhet som passar alla åldrar. Månadsavgift om 2830 kr inkl. värme, bredband, tv-kanaler samt bostadsrättstillägg. Hiss finns. I samma byggnad finns tillgång till källarförråd, cykelförråd samt tvättstuga. Karlshamnshus nr 11 är Karlshamns största bostadsrättsförening som gör det lilla extra för att sina medlemmar ska trivas. Trivsam bostadsrättsförening som tillhandahåller parkering, carport samt garage (separat kö). Område med närhet till naturen samt kort promenadavstånd till tågstationen som förbinder Karlshamn med Malmö/Köpenhamn. Välkomna på visning.

 • Premium
 • Hiss
Dalgången 1, Dalgången, Karlshamns kommun
 • Budgivning med BankID pågår
 • Tis 14 feb

Dalgången 1

Villa
Dalgången, Karlshamns kommun
Mäklarhuset Karlshamn

2 650 000 kr

127 m²

5 rum

677 m² tomt

Villan är uppförd 1938, om/tillbyggnad (1977) med bl a dränering, takbyte, byte av v/a-stammar, ombyggnad av källare, tillbyggnad av sovrum/matsal och entré. Gedigen villa med tegelstensfasad/murad källarstomme, isolerglasfönster, 2,50 i takhöjd på entréplan och god förvaring. 127 m² boyta och 52 m² biyta fördelat på 6 rum varav 3-4 sovrum. Trädgårdstomt med stor uteplats i västerläge, marktegel. Baksida med gräsmatta, bärbuskar och redskapsbod. Lättskött framsida med buskar, täck bark och stenbelagd gång. Populärt villaområde med närhet till skolor, cykelbanor, friskvårdsanläggningar och trevliga promenadstråk längs havet och Pengaberget/Dalgången/Svarte mosse. 7-8 minuters promenad till centrala Karlshamn med levande torghandel, butiker, restauranger och resecentrum med direkttåg till Köpenhamn. Bottenvåning: Entré med klinker/golvvärme, gästtoalett och trappa till källare/ovanvåning. Ek-kök med matplats och utgång till uteplats i västerläge. Sovrum (ca 10 m²). Väl tilltaget vardagsrum (ca 32 m²) med ekgolv i fiskbensmönster samt kamin, matplats (ca 12 m²) intill vardagsrummet. Ovanvåning: Stort sovrum (ca 20 m²) med plats för dubbelsäng, ypperlig förvaring och utgång till balkong i söderläge. Badrum med våtrums matta samt dusch och toalett. Sovrum (ca 12 m²) med inbyggd förvaring. Källare: Rymligt allrum, väl tilltaget tvättstuga, matkällare och utgång till trädgård/uteplats från trappan till källaren. Fastigheten förmedlas med friskivningsklausul, vilket innebär att köparen har en mer långtgående undersökningsplikt. Kontakta fastighetsmäklaren för mer information. Säljaren har låtit utföra en överlåtelsebesiktning och energideklaration. Välkomna på visning!

 • Plus
Tegvägen 6, Asarumsdalen, Karlshamns kommun

Tegvägen 6

Villa
Asarumsdalen, Karlshamns kommun
Mäklarhuset Karlshamn

4 550 000 kr

173 m²

5 rum

1 264 m² tomt

Välskött enplansvilla från 2007 om hela 173 m² med 5 rum varav 3-4 sovrum. Luftigt vardagsrum (ca 38 m²) med ryggåstak och mysig täljstenskamin, hemmakontor intill vardagsrummet. Stora sovrummet (ca 14 m²) med egen klädkammare, badrum med kakel och klinker (dusch och badkar) samt ytterligare två sovrum. Stilrent vitt kök från Ballingslöv med uppdaterade kapitalvaror samt granitbänkskiva. Socialt kök med stor matplats intill köket för 8-10 personer. Genomgående vattenburen golvvärme samt ekparkettgolv, våtutrymmen med kakel och klinker. Badrum och gästtoalett. Fastighetsägaren har installerat fiber, Garo-laddbox samt solpaneler (36 st motsvarande 12,7 Kw) Installation av solpaneler ger en mycket låg driftkostnader och möjligheter för att ladda el/hybrid-bil hemma till låg kostnad. Lättskött trädgårdstomt om ca 1264 m² med staket och häckar runtom. Insynsskyddad baksida i sydväst-läge med stensatt uteplats (ca 50 m²). Friliggande isolerat garage med plats för två bilar, fjärrstyrd port. Fastigheten är belägen i Asarumsdalen med närhet till skolor (F-9), väl utbyggda gång och cykelvägar samt promenadavstånd till gym och matbutiker. Bra pendlingsläge med närhet till E22an och väg 29. Enbart bokade visningar!

Froarpsvägen 22, Froarp, Karlshamns kommun
Froarpsvägen 22, Froarp, Karlshamns kommun, bild 2
Froarpsvägen 22, Froarp, Karlshamns kommun, bild 3

Froarpsvägen 22

Villa
Froarp, Karlshamns kommun
Mäklarhuset Karlshamn

1 175 000 kr

66 m²

3 rum

1 767 m² tomt

Helteglad mindre villa med väl tilltagen tomt i centrala Asarum. Ljust kök samt helrenoverat fräscht badrum. Vardagsrum/matplats med möjlighet att dela av för att skapa ytterligare ett sovrum vid behov. Två sovrum på ovanvåningen. Villan har under förgående år rustats upp invändigt med genomgående laminatgolv samt ljusa väggar. Luft/luftvärmepump samt kombipanna. Tomt om ca 1 767m² med fristående garage med anslutande förråd samt ett extra fristående förråd som kan nyttjas till förvaring alt. till diverse hobbyintressen. Villan passar er som önskar ett mindre boende med tilltagen tomt med centralt läge i Asarum. Besiktning samt energideklaration är utfört. Välkomna på visning.

 • Premium
Kalkbacken 6, Pengaberget, Karlshamns kommun

Kalkbacken 6

Villa
Pengaberget, Karlshamns kommun
Mäklarhuset Karlshamn

2 150 000 kr

132 m²

4 rum

543 m² tomt

Teglad enplansvilla med källare på populära Pengaberget! Villa uppförd 1963. Luft/vatten värmepump, badrum med golvvärme samt isolerglasfönster. Möjlighet att ansluta värmesystem till framtida solceller/solpaneler för en ännu bättre boende-ekonomi. Badrum entréplan (2004), badrum bottenvåning (2008), kök och fönster (2012), tvättstuga (2015) och värmesystem (2018). Bottenvåning med 3 rum varav 2 separata sovrum. Stort vardagsrum med rikligt ljusinsläpp. Vitt kök med matplats för 6-8 personer samt utgång till uteplats och inglasad altan i söderläge. Badrum med kakel och klinker/el-golvvärme. Källarvåning med genomgångsrum/sovrum/kontor, entré med god förvaring, tvättstuga samt stort badrum. Badrum med vitt kakel och grå klinker/el-golvvärme samt spotlights. Dusch, toalett samt badkar med takdusch. Kuperad, lättskött trädgårdstomt med berg i dagen, flertalet soliga uteplatser och inglasad altan i söderläge. Närhet till tågstation Köpenhamn-Karlskrona, busshållplats, centrala Karlshamn och promenadstråk i vacker natur eller i trevlig stadsmiljö. Skolor från förskola till gymnasium på kort avstånd liksom lekplatser, fotbollsplan och mycket mera. Överlåtelsebesiktning och energideklaration är utförd. Flexibelt inflyttsdatum. För er som söker ett trivsamt och lättskött boende i centrala Karlshamn med god boendeekonomi! Välkomna på visning!

Prästslättsvägen 8, Prästslätten, Karlshamns kommun

Prästslättsvägen 8

Lägenhet
Prästslätten, Karlshamns kommun
Mäklarhuset Karlshamn

465 000 kr

67 m²

2 rum

4 299 kr/mån

6 940 kr/m²

Tvårummare med inglasad balkong i Prästslätten! Bostadsrättslägenhet om 67 m² på bottenplan. Hall med bra förvaringsmöjligheter. Kök i originalskick med plats för matgrupp samt fräscht badrum med våtrumsgolv samt våtrumstapet, förberett för tvättmaskin och torktumlare. Rymligt sovrum. Vardagsrum med utgång till inglasad balkong i västerläge. I samma byggnad finns tillgång till tvättstuga samt källarförråd. Föreningen tillhandahåller parkering, carport samt garage (separat kö). Från 2017-2019 utfördes en stor upprustning av byggnaderna med bl a byte av radiatorer, installation av fiber, byte av el-ledningar och stambyte. Trevligt område med närhet till motionsslingor, skolor, natur och kort avstånd till Karlshamns centrum/tågstation. Välkomna att boka er till visning!

 • Plus
 • Hiss
Lövstigen 4, Skogsborg, Karlshamns kommun

Lövstigen 4

Villa
Skogsborg, Karlshamns kommun
Mäklarhuset Karlshamn

1 750 000 kr

105 m²

3 rum

535 m² tomt

Helteglad enplansvilla med källare och inredd vind i Skogsborg. Här bor ni i ett populärt bostadsområde med gång- cykelavstånd till bl a förskola, skola, havet, skogen, idrottsplats, service mm. Villan är välbevarad med äldre standard. Entréplan med kök, badrum, vardagsrum med stort fönsterparti som ger ett fint ljusinsläpp och eldstad, tv-rum samt ett sovrum. Den inredda vinden erbjuder hall samt två sovrum. Källaren är oinredd med tillgång till bl a tvättstuga, pannrum, hobbyrum, garage samt bra förvaringsmöjligheter. Altan i västerläge. Garage med fjärrstyrd port. Lummig mindre tomt med bl a olika fruktträd, bärbuskar och trädgårdsland. Besiktning samt energideklaration är utfört inför försäljningen. Fastigheten säljs med friskrivningsklausul, kontakta ansvarig mäklare för mer info. Välkomna på visning.

Regeringsgatan 87, Centralt, Karlshamns kommun

Regeringsgatan 87

Lägenhet
Centralt, Karlshamns kommun
Mäklarhuset Karlshamn

450 000 kr

47 m²

1 rum

2 710 kr/mån

9 574 kr/m²

Centralt belägen etta på fjärde våningen med samtliga fönster in mot den trivsamma innergården. Bostaden har en välkomnande hall, rymligt badrum med bl a badkar, ljust fräscht kök med plats för matbord, vardagsrum samt ett ytterligare utrymme som nyttjats som sovrum. Månadsavgift om 2 710 kr inkl värme, tv-utbud samt bostadsrättstillägg. Kostnaden för hushållsel, vattenförbrukning, hemförsäkring samt fiber tillkommer. Perfekt boende för förstagångsköpare, studenter eller för er som veckopendlar. Centralt läge med promenadavstånd till allt vad Karlshamns innerstad har att erbjuda. Riksbyggen BRF Karlshamnshus nr 6 är en stabil och välskött bostadsrättsförening som utfört löpande underhåll på byggnaderna bl.a fönsterbyte, relining, takrenovering, inglasade balkonger, installation av fiber mm. I samma byggnad finns tillhörande matkällare, förråd samt gemensamma utrymmen så som tvättstuga, gästlägenhet samt cykelförråd. På innergården finns tillgång till gemensamt trädäck samt miljöhus. Föreningen tillhandahåller P-platser - separat kö. Fria parkeringsmöjligheter finns i närområdet. Välkomna på visning.

 • Plus
Prästslättsvägen 16, Prästslätten, Karlshamns kommun
 • Idag kl 15:30

Prästslättsvägen 16

Lägenhet
Prästslätten, Karlshamns kommun
Mäklarhuset Karlshamn

675 000 kr

67 m²

2 rum

4 441 kr/mån

10 075 kr/m²

Smakfull tvårummare i Prästslätten! Välplanerad lägenhet om 67 m² med mycket smakfull och modern inredd interiör. Stambytt badrum med kakel/klinker. Dusch och tvättmaskin. Stilfullt kök med helt nya köksluckor från Härjedalskök. Klädkammaren i hallen har tagits bort i förmån för en bardisk. Genomgående nya och fräscha ytskikt samt klinkergolv. Ljust och rymligt vardagsrum med utgång till balkong i öster läge. Lägenheten är belägen våning 7, här finns även hiss. Föreningen tillhandahåller parkering, carport samt garage (separat kö). Från 2017-2019 utfördes en stor upprustning av byggnaderna med bl a byte av radiatorer, installation av fiber, byte av el-ledningar och stambyte. Trevligt område med närhet till motionsslingor, skolor, natur och kort avstånd till Karlshamns centrum/tågstation. Välkomna att boka er till visning!

 • Plus
 • Hiss
Järnvägsgatan 24e, Olofström, Olofströms kommun

Järnvägsgatan 24e

Lägenhet
Olofström, Olofströms kommun
Mäklarhuset Karlshamn

140 000 kr

35 m²

1 rum

2 286 kr/mån

4 000 kr/m²

Ett rum och kök på Järnvägsgatan 24E. Här erbjuds badrum, mindre kök, ljust vardagsrum med utgång till den stora balkongen i soligt söderläge! Parkeringsplats följer med lägenheten och ingår i avgiften på 2286kr/mån. Blekinges största sjö Halen ligger endast ca 1km bort och erbjuder bland annat badplats, lekplats, motionsslinga och kanotuthyrning. Välkommen att boka er på visning!

Regeringsgatan 115, Centralt, Karlshamns kommun

Regeringsgatan 115

Lägenhet
Centralt, Karlshamns kommun
Mäklarhuset Karlshamn

325 000 kr

41 m²

1 rum

2 897 kr/mån

7 927 kr/m²

Trivsam etta på tredje våningen i mindre bostadsrättsförening. Hall med skjutgarderob, rymligt fräscht kök med bl a diskmaskin, här finns plats för matbord. Helkaklat badrum med tvättmaskin samt vardagsrum med plats för soffa och säng. Månadsavgift om 2897 kr inklusive värme, vatten, bredband, tv-utbud samt bostadsrättstillägg. Perfekt boende för förstagångsköpare. BRF Karlshamnshus nr 3 är en mindre bostadsrättsförening med 21 lägenheter. Föreningen tillhandahåller gemensam tvättstuga, gym/bastu, övernattningslägenhet samt cykelrum i källare. Till lägenheten tillhör ett källarförråd samt en matkällare. Fria parkeringar finns i närområdet. Välkommen på visning.

Kraftvägen 7, Svängsta, Karlshamns kommun

Kraftvägen 7

Villa
Svängsta, Karlshamns kommun
Mäklarhuset Karlshamn

950 000 kr

92 m²

4 rum

995 m² tomt

1½-plansvilla med källare belägen på lugn gata i Svängsta. Här är det bara att flytta in och njuta av en nyrenoverad villa med inbyggd altan och insynsskyddad trädgård. Villan rymmer gästtoalett, helkaklat badrum med duschkabin, nyrenoverat kök, stora ytor i det tvådelade vardagsrummet med fönster på tre håll för maximalt ljusinsläpp. Nymålade väggar med nytt gips samt nya enhetliga golv i hela huset. På övervåningen, 2 rymliga sovrum med garderobsförvaring samt klädkammare. Källarvåning med tvättstuga, förråd, pannrum och matkällare. Renoveringar och förbättringar: Köksrenovering (2022), takbyte (2020) ny papp, läkt och betongpannor, el delvis utbytt och nya tilluftsventiler. Utbytta avloppsrör samt vattenledningar. Nya radiatorer. Grävt upp jordmassor runt huset och ersatt med makadam. Inbyggd altan med nytt tak från 2022. Vattenburen uppvärmning via pelletsbrännare. Förbesiktigat med VA-kontroll, El-kontroll samt dolda fel försäkrat. Insynsskyddad och lummig trädgård på 995 kvm med staket/häckar runtom. Naturskönt område med närhet till fina promenadområden och badplats vid Hundsjön. Välkommen på visning!

Fasanvägen 3, Mörrum, Karlshamns kommun

Fasanvägen 3

Villa
Mörrum, Karlshamns kommun
Mäklarhuset Karlshamn

1 850 000 kr

109 m²

6 rum

740 m² tomt

Är ni intresserad av en inflyttningsklar villa med allt i ett plan och en tomt med insynsskyddat läge, då är denna villan något för er! Villan rymmer 6 rum varav 5 sovrum, flexibel planlösning för färre & större sovrum. Möjlighet för ett större vardagsrum i vinkel. Ypperlig villa för både den stora och den lilla familjen. Lättskött trädgårdstomt med häckar och staket runtom samt gräsmatta. Stor gårdsplan med garage, plats för båt eller husvagn samt flertalet bilar. Inglasad altan i västerläge med förlängd säsong-glas samt trädäck intill med plats för grill och utemöbler. Trivsamt område med närhet till motionsslingor, skolor, förskolor, ishall och trevlig natur. Omläggning av tak till dubbelfalsad plåt inklusive sval och papp 2021. Omläggning av papptak på garaget 2021. Helt nytt värmesystem IVT (luft/vattenvärmepump) installerat 2021 och nya isolerglasfönster 2021. 2021-2022 har flertalet förbättringar utförts såsom interiör och exteriör målning, nytt golv i vardagsrummet, installation av fiber, tillbyggnad av uteplats samt anläggning av större parkering/gårdsplan. Överlåtelsebesiktning finns i bifogat tillsammans med energideklaration, frågelista och detaljplan för området. Välkomna att boka er till visning!

Hembygdsvägen 4, Mörrum, Karlshamns kommun

Hembygdsvägen 4

Villa
Mörrum, Karlshamns kommun
Mäklarhuset Karlshamn

1 400 000 kr

134 m²

4 rum

774 m² tomt

1½ -plansvilla med källare (ca 134+95 m²) belägen på hörntomt i närheten av kommunikationer samt promenadavstånd till centrala Mörrum. Kök med mindre matplats, sovrum, badrum och fina sällskapsytor i vardagsrummet där vinkeln är tillbyggd. Stora fönsterpartier som ger ett härligt ljusinsläpp. Övervåning med hall, WC, 2 sovrum samt balkong. På källarplan garage, matkällare, tvättstuga, hobbyrum samt fjärrvärmeanläggning. En barnvänlig och lättskött trädgårdstomt på 774 kvm med buskar/staket runtom. Fiber finns installerat. Överlåtelsebesiktning, radonmätning och energideklaration är utfört. Dolda fel försäkrat. Välkomna att boka er till visning!

Karlskronavägen 14, null, Olofströms kommun

Karlskronavägen 14

Villa
Olofströms kommun
Mäklarhuset Karlshamn

1 150 000 kr

100 m²

3 rum

1 006 m² tomt

Teglad enplansvilla med källare belägen i villaområde norr om Olofströms samhälle, återvändsgata. Villa om sammanlagt 200 m² med isolerglasfönster, fjärrvärme samt luft/luft värmepump. Väl tilltagen carport med plats för två bilar, lättskött trädgårdstomt samt högt läge. Entréplan: Vardagsrum, matplats och kök med öppen planlösning. 2 separata sovrum. Stor entré med skrivbords hörna och trappa till källarvåningen. Stilrent vitt kök med stor köksö (flyttbar) samt matplats intill för 6-8 personer. Möjlighet att dela av matplatsen för ett till sovrum på entrèplan samt installera badkar/dusch till avloppet i toaletten. Källare: Gillestuga/allrum, badrum med dusch och toalett, gott om förvaring, genomgångsrum, inbyggt garage samt tvättstuga. Närhet till centrala Olofström med skolor, butiker, samhällsservice och kommunikationer. Området är beläget intill natur och skog. Välkomna att boka er till visning!

Lokevägen 2, Brännaregården, Olofströms kommun

Lokevägen 2

Villa
Brännaregården, Olofströms kommun
Mäklarhuset Karlshamn

1 100 000 kr

110 m²

4 rum

658 m² tomt

1-plansvilla på barnvänligt läge i Brännaregården! Fint läge som första hus på återvändsgata. Bekvämt boende på Lokevägen 2 med allt i ett plan. 2 sovrum, allrum, vardagsrum, inglasat uterum, nyrenoverat kök med matplats, nyrenoverat badrum samt gästtoalett. Mysig insynsskyddad trädgård på baksidan med fin friggebod uppförd 2019. Carport med tillhörande förråd. Närhet till både centrum och härlig natur. Besiktning är utförd. Säljs med friskrivningsklausul. Välkommen på visning!

Svängstavägen 49, Mörrum, Karlshamns kommun
Svängstavägen 49, Mörrum, Karlshamns kommun, bild 2
Svängstavägen 49, Mörrum, Karlshamns kommun, bild 3

Svängstavägen 49

Övrigt
Mörrum, Karlshamns kommun
Mäklarhuset Karlshamn

2 800 000 kr

3 725 m² tomt

Möjlighet att förvärva hyreshusenhet i utkanten av Mörrum, bra läge med bara 5 minuter till E22:an och stor vändplan för transporter. Huvudbyggnad är uppförd på 30-talet och verksamhet har bedrivits i snart 100 år på fastigheten. Huvudbyggnaden har byggts till i omgångar från 60-talet till 90-talet utefter behov och verksamhet. Nuvarande ägare har sedan 2016 utvecklat och renoverat byggnaden. Huvudbyggnaden består av fyra lokaler samt en sidobyggnad under renovering. Stor asfalterad gårdsplan med flertalet parkeringsmöjligheter och enkelt med transporter. Fastigheten med hög standard. El, ytskikt, värmesystem fönster, fiber och portar har senaste åren uppdaterats. Separat murad byggnad på fastigheten (ca 32 m²) med möjlighet att utveckla för verksamhet. Intäkt 310 000 kr/år (exkl moms, år 2022) Kostnad 70 067 kr/år (inkl fastighetsskatt, år 2021) Hyresintäkter historiskt: 2019 (full uthyrning) 403 000 kr 2020 (delvis uthyrt) 336 000 kr 2021 (delvis uthyrt) 302 000 kr Enbart enskilda visningar, kontakta fastighetsmäklaren för mer information.

 • Premium
Klockvägen 12, Asarum, Karlshamns kommun

Klockvägen 12

Villa
Asarum, Karlshamns kommun
Mäklarhuset Karlshamn

1 250 000 kr

113 m²

5 rum

849 m² tomt

1½-plansvilla med fjärrvärme och centralt läge! Villan erbjuder fem rum varav tre sovrum. Praktiskt kök med anslutande matplats. Övervåning med två sovrum, WC( ej i bruk) samt väl tilltaget allrum med utgång balkong. Plan trädgårdstomt med goda möjligheter till odling och plantering. Huset är försett med fjärrvärme för låga driftskostnader! Barnvänligt område med närhet till grönområden, skolor, busslinjer, idrottsanläggningar och samhällsservice. Överlåtelsebesiktning och energideklaration är utförd. Fiber finns installerat. Välkomna att boka er till visning!

Järnvägsgatan 24c, Olofström, Olofströms kommun

Järnvägsgatan 24c

Lägenhet
Olofström, Olofströms kommun
Mäklarhuset Karlshamn

195 000 kr

35 m²

1 rum

2 286 kr/mån

5 571 kr/m²

Trivsam etta belägen på första våningen. Genomgående fräsch bostadsrätt med rymligt vardagsrum, praktiskt kök samt goda förvaringsmöjligheter. Utgång till stor inglasad balkong i västerläge. Parkeringsplats följer med lägenheten och ingår i avgiften på 2286kr/mån. Blekinges största sjö Halen ligger endast ca 1km bort och erbjuder bland annat badplats, lekplats, motionsslinga och kanotuthyrning. Välkommen att boka er på visning!

Elleholmsvägen 159, Elleholm, Karlshamns kommun

Elleholmsvägen 159

Villa
Elleholm, Karlshamns kommun
Mäklarhuset Karlshamn

1 795 000 kr

100 m²

4 rum

1 193 m² tomt

Fastighet belägen i natursköna Elleholm med närhet till Mörrums-ån, långgrund badplats och öppna landskap. På denna fastigheten finns två hus varav hus 1 byggdes om och helrenoverades 2021. Hus 1 om ca 100 m² i genomgående god standard. Nytt kök, badrum/tvättstuga, ytskikt, stammar, el med mera. Entréplan: Kök/vardagsrum med öppen planlösning, badrum/tvättstuga, sovrum med gott om förvaring samt luftig hall. Ovanvåning med två separata sovrum och hall. Ett sovrum med eget badrum och ett sovrum med egen entré. Hus 2 om ca 72 m². Entréplan med entré, vardagsrum med utgång till uteplats och trädgården, kök med kamin samt badrum med toppmatad tvättmaskin. Ovanvåning (ca 1,85 m höjd i mitten sedan sluttande väggar): Hall med rymlig klädkammare samt sovrum med plats för dubbelsäng. Fastighet med stor flexibilitet och med många möjligheter. Generationsboende, uthyrning av ett hus för att minska sin årskostnad eller uthyrning av båda husen. Enbart 3 km till Mörrum med ny skola, tågförbindelse, aktiviteter och samhällsservice. Ca 11 km till Karlshamns stad. Bra pendlingsläge med E22:an. Lättskött trädgårdstomt med staket, gräsmatta och uteplats/parkering med singel. Om ni är trädgårdsintresserade är det cykelavstånd till en av Blekinges mest populära plantskolor. Fastigheten förmedlas med friskivningsklausul, kontakta ansvarig mäklare för mer information. Ägarna har valt att utföra en överlåtelsebesiktning avseende båda husen. Mer information under dokument och filer. Välkomna att boka er till visning!

Prästslättsvägen 4, Prästslätten, Karlshamns kommun

Prästslättsvägen 4

Lägenhet
Prästslätten, Karlshamns kommun
Mäklarhuset Karlshamn

625 000 kr

67 m²

2 rum

4 299 kr/mån

9 328 kr/m²

Bostadsrättslägenhet i Prästslätten (ca 67 m²) på bottenplan. Hall med bra förvaringsmöjligheter. Ljust kök med plats för matgrupp samt fräscht badrum med våtrumsgolv samt våtrumstapet, här finns idag bl a badkar samt en mindre tvättmaskin. Rymligt sovrum med skjutgaraderob samt vardagsrum med utgång till inglasad balkong i västerläge. Bostaden har genomgående laminatgolv. I samma byggnad finns tillgång till tvättstuga samt källarförråd. BRF Karlshamnshus nr 11 är Karlshamns största bostadsrättsförening med närhet till både natur och kort promenadavstånd till centrum. Föreningen erbjuder aktiviteter för bostadsrättsinnehavaren. De har avtal med lokalt hotell när gäster kommer på visit med förmånligare priser. Föreningen har gjort stora investeringar med bl a byte av radiatorer, installation av fiber, byte av el-ledningar och stambyte mm. Trivsam bostadsrättsförening som tillhandahåller parkering, carport samt garage (separat kö). Välkomna på visning.

 • Hiss
Bergavägen 1, null, Karlshamns kommun

Bergavägen 1

Villa
Karlshamns kommun
Mäklarhuset Karlshamn

1 750 000 kr

83 m²

5 rum

1 095 m² tomt

Möjlighet att förvärva ett smidigt enplanshus med hörntomt! Lösvirkeshus uppfört 1962 med allt i ett plan. 5 rum varav 4 separata sovrum. Ekonomisk uppvärmning med vattenburet värmesystem (luft/vatten värmepump) och 2 godkända eldstäder. Skyddad baksida i västerläge med uteplats intill uterummet. 2 st separata badrum med kakel och klinker/el-golvvärme. Vitt kök, matplats i vardagsrummet med insatskamin intill. Garage med automatisk port, möjlighet att ansluta fastigheten till fiber. Stor stenbelagd uppfart med plats för flera bilar. Utförda förbättringar/ombyggnader/renoveringar: Renovering av båda badrummen, ombyggnad av garage för sovrum, kök, tak, isolering av vind, byte av fönster och installation av eldstäder. Centralt läge i Mörrums by med närhet till skolor, samhällsservice, kommunikationer och Mörrums-ån. En levande by med aktiviteter för stora som små. Is-sporter, golf, padel, fotboll, hästsport och sportfiske bl a. Från Mörrums tågstation går tåg direkt till Malmö/Köpenhamn. Överlåtelsebesiktning och energideklaration är utförd.

Visar alla 24