Mäklarhuset Karlshamn

Mäklarhuset Karlshamn

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Kraftvägen 7, Svängsta, Karlshamns kommun

Kraftvägen 7

Villa
Svängsta, Karlshamns kommun
Mäklarhuset Karlshamn
925 000 kr
92 + 60 m²
3 rum
995 m² tomt

Denna villan är fördelad på 1½ plan med källare (92m²+60m²). Bottenvåning med entré, toalett, badrum, vardagsrum och kök. Ovanvåning med två separata sovrum samt hall. Källarvåning med förråd, pannrum och tvättstuga. Fastigheten är belägen på Kraftvägen med närhet till Hundsjön, busslinje till och från Karlshamn, skolor och centrala Svängsta. Lugnt och behagligt villaområde med närhet till vackra miljöer. Trädgårdstomt med staket på framsidan, samt enkel carport och uppfart med plats för 2 bilar. Baksidan av trädgården vetter i nordväst-läge, altan med morgon/förmiddagssol. Utförda renoveringar: Takbyte utfört 2023 (papp,läkt,pannor). Badrum och gästtoalett renoverades 2019. Luft/vatten värmepump installerad 2023 för låga driftkostnader samt kök renoverat 2022. Välkomna att boka er till visning!

Tärnö byväg 120-0, Hällaryds skärgård - Tärnö, Karlshamns kommun

Tärnö byväg 120-0

Villa
Hällaryds skärgård - Tärnö, Karlshamns kommun
Mäklarhuset Karlshamn
3 250 000 kr
60 m²
3 rum
1 288 m² tomt

Skärgårdsidyllen Tärnö är de största av öarna i Karlshamns skärgård. Njut av en sommardag vid Sandvik, promenera till fyren och Drakaberget för att blicka ut över horisonten och Blekinges kustlinje. Vid laxboden kan ni bli serverade läckerheter och här finns även en enklare handelsbod med väsentliga produkter till hushållet. Stuga med stående träpanel, plintgrund och sadeltak. Fastigheten är ansluten till både el, fiber och kommunalt vatten/avlopp. Enkelt kök med matplats för 4-6 personer tillsammans med sovrum, rum med matbord, allrum med öppen spis och entré med en extra sovplats. I byggnaden intill ryms två förråd tillsammans med ett badrum. Med enkla medel kan stugan byggas om för 2-3 fristående sovrum tillsammans med kök/matplats/allrum i fil. Fastigheten är del i gemensamhetsanläggning där fastigheten har rätt till en båtplats samt rätt att utnyttja stig/väg från och till bryggan för fastigheten. Fastigheten har även ett officialservitut vid närliggande brygga för tilläggsplats av båt samt rätt att nyttja stig från och till bryggan. Så när fastlandets gäster kommer på besök finns det alltid två båtplatser att tillgå, förutom den kommunala gästbryggan och förbindelsen med fastlandet via skärgårdsbåt. Välkommen att boka en privat visning!

Musseronvägen 45, Södra Prästslätten, Karlshamns kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Musseronvägen 45

Lägenhet
Södra Prästslätten, Karlshamns kommun
Mäklarhuset Karlshamn
1 450 000 kr
105 m²
4 rum
6 286 kr/mån
13 810 kr/m²

Välkomna till Musseronvägen 45, ett välplanerat och attraktivt boende i Södra Prästslätten. Här bor du bekvämt, naturnära samtidigt som du bevarar villakänslan. Entréplan erbjuder en rymlig hall, kök med ljus köksinredning och plats för matgrupp, helrenoverat badrum från 2021 samt vardagsrum med plats för både soff- och matgrupp. Ovanvåning med hall, tre väl tilltagna sovrum varav ett med fransk balkong, badrum samt praktisk klädkammare. Stensatt och lättskött utemiljö i anslutning till bostaden som den boende får lov att nyttja och ansvarar för att hålla iordning. Två uteplatser i olika väderstreck (sydöst och sydväst), en på framsida med vacker kinesisk granitsten samt en på baksida med stenplattor. Flera markiser varav en är motordriven, trädgårdsbelysning (klockstyrd) samt extra eluttag på framsidans uteplats. I anslutning till entrén finns ett tillhörande isolerat förråd inrett med flera hyllor för att maximera förvaringsmöjligheten. Ett bekvämt boende som passar alla åldrar. Riksbyggens BRF Karlshamnshus nr 12 är en äkta bostadsrättsföreningen med totalt 34 bostadsrätter som är uppförda år 1989. Föreningen har utfört löpande underhåll och renoveringar på fastigheten. Bostaden är ansluten till fiber. Avgift om 6286 kr/mån inklusive värme, vatten, bostadsrättstillägg samt ett grundutbud av Tv-kanaler. En tillhörande parkeringsplats för endast 125 kr/mån tillkommer samt fria besöksparkeringar i området. I närområdet finns förskola, skola, motionsslinga mm. Dessutom har ni promenadavstånd till Karlshamns innerstad. Välkomna på visning.

Stenhagsvägen 38, Stenhagen, Karlshamns kommun

Stenhagsvägen 38

Lägenhet
Stenhagen, Karlshamns kommun
Mäklarhuset Karlshamn
650 000 kr
55 m²
1 rum
vån 2/3
3 253 kr/mån
11 818 kr/m²

Inflyttningsklar bostad om ca 55m² med stor inglasad balkong i västerläge. Bostaden är ursprungligen en rymligt etta, efter ombyggnation och med en ny planlösning är bostaden numera en tvåa. Här erbjuds ett uppfräschat kök med plats för matgrupp samt stort fönsterparti med utsikt in mot Karlshamns innerstad. Helkaklat badrum med plats för tvättmaskin. Vardagsrum med utgång till den inglasade och rymliga balkongen. Sovrum med plats för dubbelsäng samt klädkammare med praktisk hyllsystem. Fräsch bostad med nyare ytskikt på samtliga golv, väggar och innertak. Månadsavgift om 3 253 Kr inkl. värme, vatten, tv-utbud, bredband samt bostadsrättstillägg, balkongtillägg om 365 Kr/mån tillkommer. Ett tillfälle för dig som söker en fräsch och prisvärd bostad i Stenhagen. HSB Brf Stenhagen är en välskött bostadsrättsförening där löpande förbättringar har utförts bl.a. stambyte, takomläggning, inglasning av balkong, fiberindragning mm. På området finns tillgång till bl.a. fria parkeringsplatser, lekplats, gym, kolonilotter, hundrastgård mm. I samma byggnad finns tillgång till tillhörande mat- och källarförråd samt cykelförråd. Gemensam tvättstuga i angränsande byggnad. En förening som erbjuder det lilla extra för att du som boende ska trivas. Välkommen på visning.

Hunnemaravägen 33, Hunnemara, Karlshamns kommun

Hunnemaravägen 33

Lägenhet
Hunnemara, Karlshamns kommun
Mäklarhuset Karlshamn
1 295 000 kr
65 m²
3 rum
vån 1/6
4 016 kr/mån
19 923 kr/m²

Modernt renoverad trea om 65m² på första våningen (en trappa upp) med inglasad balkong i västerläge. Här möts ni utav en rymlig och möblerbar hall, helkaklat grått badrum med stora klinkerplattor på både golv och vägg, praktisk klädkammare, kök med grå/beige köksinredning och marmormönstrad bänkskiva samt stänkskydd, här finns plats för matgrupp. Vardagsrum som rymmer både soff- och matgrupp med utgång till den inglasade balkongen samt två sovrum. Bostaden har renoverats under 2023/2024 i modern stil. Månadsavgift om 4016 Kr inkl. värme, vatten, tv-utbud samt bostadsrättstillägg. Inflyttningsklar bostad som lämpar sig för alla åldrar då hiss finns i huset. Populär bostadsrättsförening med stabil ekonomi och som utfört löpande förbättringar/underhåll på fastigheterna bl a inglasning av balkonger, fönsterbyte, uppfräschning av innergård mm. Föreningen erbjuder möjlighet till att hyra P-plats, garage samt gästlägenhet. På innergården finns tillgång till uterum med grillmöjligheter. Gemensamma tvättstuga i angränsande byggnad. Cykelrum samt tillhörande matkällare och vindsförråd i samma byggnad. Trevligt område med naturnära omgivning samt promenadavstånd till mataffär, centrum, kallbadhus mm. Välkomna på visning.

 • Hiss
Rosenvägen 20, Hunnemara, Karlshamns kommun

Rosenvägen 20

Lägenhet
Hunnemara, Karlshamns kommun
Mäklarhuset Karlshamn
850 000 kr
70,5 m²
3 rum
vån 4/4
5 139 kr/mån
12 057 kr/m²

Hörnlägenhet om ca 70,5 m² på fjärde våningen med balkong. Välplanerad lägenhet med rymlig och möblerbar hall med svart klinkergolv. Renoverat kök med högblank köksinredning samt helkaklat badrum med bl.a tvättmaskin. Vardagsrum med fönster i två väderstreck och utgång till balkongen som ligger i sydvästläge, härifrån har du utsikt över föreningens innergård. Två sovrum med garderober samt praktisk klädkammare. Månadsavgift om 5139 Kr inkl. värme, vatten, tv-utbud samt bostadsrättstillägg. Välplanerad trea i trivsam bostadsrättsförening. BRF Karlshamnshus nr 4 är en bostadsrättsförening med totalt 110 lägenheter. I samma byggnad finns tillgång till vindsförråd, källarförråd, gemensamt cykelförråd samt bastu. Tvättstuga och övernattningslägenhet finns i angränsande byggnad. Bostadsrättsföreningen tillhandahåller flertalet parkeringar samt garage som kan hyras av de boende mot en kostnad per månad - separat kö. Innergården är lummig och välskött. Hunnemara är ett naturnära område med närhet till havet med både kallbadhus och väggabadet, motionsslingor, friskvårdsanläggningar, servicebutik mm. samt cykelavstånd till Karlshamns centrum. Välkomna på visning.

Erik Dahlbergsvägen 119, Gustavsborgs trädgård, Karlshamns kommun

Erik Dahlbergsvägen 119

Lägenhet
Gustavsborgs trädgård, Karlshamns kommun
Mäklarhuset Karlshamn
450 000 kr
51 m²
2 rum
vån 2/3
5 206 kr/mån
8 824 kr/m²

Gavellägenhet (ca 51 m²) belägen på våning 2 av 3. Entré med parkettgolv, rymlig klädkammare. Sovrum med plats för dubbelsäng, garderober med bra förvaring. Vardagsrum med parkettgolv och utgång till balkong i västerläge. Kök med matplats för fyra personer, infällda spotlights. Badrum med kakel och klinker, spotlights samt dusch med glasväggar. Badrum renoverat 2019 och kök renoverat 2010. 2019 utförde föreningen stambyte, nya balkonger, takbyte samt installation av fiber. I samma byggnad finns tvättstuga, cykelrum samt förråd. Välkomna att boka er till visning!

Hunnemaravägen 27, Hunnemara, Karlshamns kommun

Hunnemaravägen 27

Lägenhet
Hunnemara, Karlshamns kommun
Mäklarhuset Karlshamn
1 275 000 kr
71 m²
3 rum
vån 3/6
4 652 kr/mån
17 958 kr/m²

Renoverad och ombyggd trea som idag är en stor tvåa med ett rymligare vardagsrum med plats för matgrupp. Bostaden helrenoverades 2009 och därefter har bl.a. delvis nya vitvaror bytts ut. Vitt ljust kök, helkaklat badrum med badkar, stort vardagsrum med parkettgolv och valv mellan vardagsrum och tidigare sovrum, här är en perfekt plats för stor matgrupp. Ett sovrum med parkettgolv. Förvaring finns i form utav klädkammare och skjutgarderober i hall och sovrum. Inglasad balkong i söderläge. En social bostad med ombyggd planlösning på våning 3/6. Månadsavgift om 4652 kr inkl. värme, vatten, tv-utbud samt bostadsrättstillägg. Populär bostadsrättsförening med stabil ekonomi och som utfört löpande förbättringar/underhåll bl a inglasning av balkonger, fönsterbyte, uppfräschning av innergård mm. Föreningen erbjuder möjlighet till att hyra P-plats, garage samt gästlägenhet. På innergården finns tillgång till uterum med grillmöjligheter. Gemensam fräsch tvättstuga och cykelrum samt två tillhörande förråd i samma byggnad. Välskött område med naturnära omgivning samt promenadavstånd till mataffär, centrum, kallbadhus mm. Välkomna på visning.

 • Hiss
Moränvägen 20, Svängsta, Karlshamns kommun

Moränvägen 20

Villa
Svängsta, Karlshamns kommun
Mäklarhuset Karlshamn
1 575 000 kr
106 + 119 m²
6 rum
924 m² tomt

Familjevilla i Svängsta med hela 6 rum varav 4 sovrum, möjlighet till 5 sovrum. Belägen på lugn återvändsgata med gångavstånd till förskola och skola. Hjältevadshus uppfört 1978, huset är uppfört i flera etage som ger en bra planlösning för en barnfamilj. Stora kostsamma renoveringar utförda sedan 2019. Dagvattenledningar/dräneringsrör och montering av isodrän är utfört 2019 samt effektiv luftvattenvärmepump nyinstallerad 2023. Renoveringar utförd av tvättstuga, allrum, entré, vardagsrum och sovrum 2020. Fiber installerat. Stort vardagsrum i vinkel som går att dela av för ett till sovrum. Stort kök med matplats och utgång till altan i österläge. Badrum med dusch samt tvättstuga med dusch. Allrum/sällskapsrum med insatskamin. 4 separata sovrum invändigt och källaren rymmer mycket förvaring, vidbyggt garage. Lättskött plan tomt med gräsmatta som avgränsas med häckar och staket mot grannar samt mot skogsparti i österläge. Uteplats intill entrén och stor altan med utgång från kök/matplats. Asfalterad uppfart med plats för 1-2 bilar. Närhet till förskola, skolor, kommunikationer, restauranger och servicebutik. Promenera längs Mörrums-åns vandringsleder. 15 minuter med bil till centrala Karlshamn med ett rikt utbud av restauranger, kulturliv, skärgårdsbåtar och torghandel. Från Mörrum avgår tåg varje dag till Malmö/Köpenhamn. Överlåtelsebesiktning och energideklaration utförd. Välkomna att boka er till visning!

Bräknebodavägen 175-4, Forneboda, Karlshamns kommun

Bräknebodavägen 175-4

Villa
Forneboda, Karlshamns kommun
Mäklarhuset Karlshamn
1 650 000 kr
95 + 2 m²
4 rum
1 013 m² tomt

Välkommen till Bräknebodavägen 175-4! Fastigheten är belägen på landsbygden inbäddad i vackert Blekingskt landskap. 2 km till närmsta byn Mörrum med nybyggd skola, butiker, tågförbindelse till Köpenhamn. Mörrum erbjuder flertalet aktiviteter som ishall, golfbana, paddelbanor, skytteklubb, bollsporter och ridanläggning. Villan är uppförd i 1½-plan med manzardtak, liggande träpanel och kopplade fönster. Kommunalt vatten och eget avlopp (anlagt 2012 av entreprenör). Lättskött tomt med gräsmatta (automatisk gräsklippare) och singlad infart/parkering till den kommunala vägen. På fastigheten finns två större förråd med möjligheter samt uteplats med vedeldad tunna. Bottenvåning; Entré med klinker och trappa till ovanvåningen. Kök med praktiskt klinkergolv och luckor av ljust trä. Vardagsrum och matsal med slipade plankgolv, kakelugn i vardagsrummet. Matsalen är direkt ansluten till köket och till altan under tak i västerläge med en fin vy över äng och skog, helt insynsskyddat läge. Groventrè/tvättstuga samt toalett med klinker. Ovanvåning med hall/kontor, badrum med kakel och klinker/golvvärme. Sovrum med platsbyggd garderob, plats för dubbelsäng och fönster som vetter mot äng och skog. Ett mindre sovrum/kontor/klädkammare med slipat plankgolv, stora sovrummet behöver passeras för att komma in till detta rum. Bra standard med löpande underhålla och förbättringar senaste 15 åren såsom fasadpanel, tilläggsisolering, renovering av kök och badrum, tillbyggnad av altan och uteplats med vedeldad tunna. Fastigheten är ansluten till fiber, BOA/BOA 95m²/2m² enligt mätning av ägaren. Driftkostnad om ca 3 600 kr/månad. Välkomna att boka er till visning!

Prästslättsvägen 12, Prästslätten, Karlshamns kommun
 • Mån 4 mar kl 16:00

Prästslättsvägen 12

Lägenhet
Prästslätten, Karlshamns kommun
Mäklarhuset Karlshamn
950 000 kr
107 m²
4 rum
vån 7/7
7 955 kr/mån
8 879 kr/m²

Tillfälle att förvärva en rymlig 4:a på våning 7/7 med fantastiskt utsikt, hiss finns. Renoverat kök med bl.a. ljus köksinredning med integrerade handtag samt två helrenoverade badrum varav det ena med dusch och det andra med bubbelbadkar. Vardagsrum som nås ifrån både hall och kök. Här finns tre rymliga sovrum. Gott om förvaringsmöjligheter med flertalet garderober samt praktisk klädkammare. Balkong i västerläge med markis och fantastisk vy ut över området. Till bostaden finns två separata entréer. Ett tillhörande förråd samt gemensam tvättstuga finns i källarplan. Barnvänligt område med närhet till förskola och skola samt lekplatser på området. Gångavstånd till både skogsmiljö och centrum. En bostad som lämpar sig för alla åldrar. BRF Karlshamnshus nr 11 är Karlshamns största bostadsrättsförening med närhet till både natur och kort promenadavstånd till centrum. Välskött bostadsrättsförening som utfört flera renoveringar så som stambyte, installation av fiber, renovering av tvättstugor mm. Trivsam innergård med tillgång till bl a lekplats, grillplats, hundrastgård, boulebana mm. Fina omgivningar med skog och natur intill samt kort promenad- och cykelavstånd till allt vad Karlshamn har att erbjuda. Välkomna på visning.

 • Plus
 • Hiss
Nygårdsvägen 4c, Mörrum, Karlshamns kommun

Nygårdsvägen 4c

Lägenhet
Mörrum, Karlshamns kommun
Mäklarhuset Karlshamn
625 000 kr
77,7 m²
3 rum
vån 3/3
4 060 kr/mån
8 044 kr/m²

Ljus och trevlig trea med närhet till centrala Mörrum! Bostadsrätten är belägen på gaveln med fönster i tre väderstreck. Stor och rymlig bostadsrätt om ca 77m², två sovrum med plats för dubbelsäng. Mycket bra förvaringsmöjligheter med klädkammare och stor garderob vid entrén. Härlig inglasad balkong i söderläge med utgång från vardagsrummet. Vitt stilrent kök med grå bänksskiva, vitt kakel samt vitrin. Smakfullt badrum med kakel och klinker, dusch med glasvägg och toppmatad tvättmaskin (renoverat 2014 i samband med stambyte). Från månadsavgiften avsätts 94 kr i månaden till den inre reparationsfonden. BRF Laxen är en välskött bostadsrättsförening som utfört kontinuerliga underhåll och förbättringar så som byte av tak, stammar, fönster mm. På innergården finns lekplats, stenbelagd uteplats med grillmöjligheter, miljöhus samt cykelförråd. I angränsande byggnad finns tillgång till tvättstuga, förråd i samma byggnad. Centralt läge med gångavstånd till Mörrums-ån, kommunikationer, tågstation, förskola, nya skolan med mera. Välkomna på visning!

Skiftesvägen 9, Mörrum, Karlshamns kommun

Skiftesvägen 9

Villa
Mörrum, Karlshamns kommun
Mäklarhuset Karlshamn
1 795 000 kr
148 + 24 m²
5 rum
520 m² tomt

Fastighet belägen på lugn återvändsgata med närhet till nya skolan i Mörrum, centrum och grönområde. Villan är uppförd 1972 av Skånska Cementgjuteriet med ca 148m²+24m² fördelat på två våningar. Lättskött trädgårdstomt med gräsmatta, rabatt, byasten och häckar runtom. Baksidan i soligt söderläge intill grönområde. Flexibel planlösning med möjlighet för upp till 6 sovrum och möjlighet för ett till badrum på ovanvåningen. Nuvarande planlösning är med 5 rum varav 3 sovrum. Stort allrum på ovanvåningen samt ett sovrum. Bottenvåning fördelat med sovrum, sovrum/bibliotek, kök, vardagsrum, gästtoalett, badrum och tvättstuga. Vardagsrum med utgång till inglasat uterum i söderläge och vidare till stensatt uteplats och trädgård. Sidobyggnad med kall och varmförråd samt öppen yta under tak för cyklar, tvätt eller renhållningskärl. Uppfart, gång och uteplatser belagda med byasten, plats för 1-2 bilar på uppfarten. Inflyttningsklar villa med löpande förbättringar, ombyggnader och underhåll. Underhållsfri tegeltensfasad, isolerglasfönster (Mockfjärd), smakfullt kök med massiv bänkskiva av skånsk granit. Badrum med kakel och klinker samt dusch samt gästtoalett med klinker. Denna del av Mörrum har närhet till kommunikationer (buss/tåg), skolor, livsmedelsbutiker och det vackra landskapet kring Mörrumsån. Mörrum är en levande by med mycket möjligheter för aktiviteter såsom golf, fiske, ishall, motionshallar, gym och ridhus. Villan är besiktigad och energideklaration utförd. Välkomna att boka er till visning!

Gärdesvägen 16, Hästaryd, Karlshamns kommun

Gärdesvägen 16

Villa
Hästaryd, Karlshamns kommun
Mäklarhuset Karlshamn
1 675 000 kr
103 + 103 m²
4 rum
949 m² tomt

Gediget Eksjöhus uppfört 1972, enplansvilla med källare. Välplanerad enplansvilla med lättskött tomt, carport, stenbelagd uppfart och inglasad altan med uteplats i soligt söderläge. Ägaren har utfört flertalet förbättringar och renoveringar löpande såsom altan, fönster, tak, värmesystem med mera. Bottenvåning med fyra rum varav 3 separata sovrum. Badrum med badkar samt kök med utgång till den inglasade altanen i söderläge. Källaren rymmer ypperliga förvaringsmöjligheter, sällskapsrum och extra sovrum för gäster eller barn. Väl tilltagen tvättstuga med dusch, pannrum, stort förråd och matkällare. Allrum/f.d. gillestuga samt toalett. F.d. Frisersalongen kan inredas till hobbyrum, gästrum eller tonårsrum med egen ingång. Lättskött villa med fasad av kalksandsten och fasadpanel är uppdaterad. Stor uppfart med plats för flera bilar samt carport med plats för en bil. Trädgårdstomt med plan och lättskött gräsmatta. Fiber anslutet. Bostadsområde med närhet till förskola och Jössarinken. Väl utbyggda gång och cykelbanor i Mörrum. I centrala Mörrum finns tågförbindelse med Köpenhamn, Nybyggd skola, kommunikationer, livsmedelsbutiker och restauranger. Det finns vackra omgivningar längs Mörrumsån och i Mörrum erbjuds aktiviteter såsom fiske, golf, paddel, bollsporter, ridning, skytteförening och mycket mera. Besiktning och energideklaration utförd. Ägaren har för avsikt att teckna en dolda-fel försäkring. Välkomna att boka er till visning!

Hantverkaregatan 45, Kvarter Halmstad, Karlshamns kommun
Hantverkaregatan 45, Kvarter Halmstad, Karlshamns kommun, bild 2
Hantverkaregatan 45, Kvarter Halmstad, Karlshamns kommun, bild 3

Hantverkaregatan 45

Villa
Kvarter Halmstad, Karlshamns kommun
Mäklarhuset Karlshamn
3 950 000 kr
295 m²
9 rum
651 m² tomt

Detta gårdshus är uppfört 1897 i kvarteret Halmstad i centrala Karlshamn. Vacker exteriör med liggande träpanel, smyckad takfot, falsat tak och takkupor mot Hantverkaregatan i öster. Interiör med ekstavsparkett, spegeldörrar, två vackert utsmyckade kakelugnar, arbetade golvsocklar och tak utsmyckade av dekorationsmålaren Wickström den äldre. Takhöjden om cirka tre meter ger rymd tillsammans med rikligt ljusinsläpp från fönsterna. Gårdshuset rymmer hela nio rum varav tre sovrum med möjligheter för fler sovrum. Längan som sträcker sig från köket och väster finns möjligheter att inreda till kontor eller en lägenheten om ca 75 m². Salong med vackert plankgolv, kakelugn och middagsbord för flera gäster. Genomgångsrum/bibliotek samt sällskapsrum med kakelugn. Oktagon-format rum utsmyckat med takmålning, egen entré och möjlighet för en till eldstad. På bottenvåningen finns även ett rymligt kök med ljus inredning, badrum och ett stort luftigt rum med burspråk som vetter mot gården. Ovanvåning med tre väl tilltagna sovrum, ett större allrum med burspråk samt badrum/tvättstuga. Härlig insynsskyddad trädgård med gräsmatta, träd och plank som ramar in fastigheten mot väster. Infart belagd med byasten, parkering för 2-3 bilar samt fristående förrådsbyggnad. En fastighet med mycket stor potential och möjligheter, gårdshuset har en boarea om ca 295 m². Kontakta fastighetsmäklaren för enskild visning.

 • Premium
Prästslättsvägen 14, Prästslätten, Karlshamns kommun

Prästslättsvägen 14

Lägenhet
Prästslätten, Karlshamns kommun
Mäklarhuset Karlshamn
725 000 kr
83,5 m²
3 rum
vån 1/6
6 350 kr/mån
8 683 kr/m²

Renoverad bostadsrätt 2022, belägen på bottenvåningen i Prästslätten! Stilrent kök med släta luckor och ljus bänkskiva, öppen matplats för 6-8 personer. Badrum med dusch, handdukstork, toalett och tvättmaskin (-20). Tvättstuga och förråd finns i samma byggnad. Vardagsrum med plats för större möblemang och utgång till balkong med morgonsol. Två sovrum med plats för dubbelsäng och garderober samt en extra toalett. Huvudentré med klinker samt en till entré vid sovrum och toalett, passar utmärkt för övernattande gäster. Inflyttningsklar bostadsrätt, genomgående ekparkettgolv. Lägre månadsavgift på första plan och en bra bekvämlighet utan trappor. Begränsad insyn till bostadsrätten då fönster från kök och sovrum vetter mot grönområde. Tvättstuga och förråd finns i samma hus, hiss finns i huset. Trevligt område i nordöstra Karlshamn med naturen inpå knuten, hinderbana och gölarunda. Kort promenadavstånd till tågstationen som förbinder Karlshamn med Malmö/Köpenhamn. Kort promenad in till Karlshamns stadskärna fylld av butiker, restauranger, skärgårdsbåt och mysiga kvarter med kullerstensgator. I Karlshamn finns många trevlig utflyktsmål med sandstränder, skiftande natur med öppna fält, djupa skogar och Sveriges sydligaste skärgård. Från Ronneby går direktflyg till Stockholm. Karlshamns största bostadsrättsförening som erbjuder aktiviteter för bostadsrättsinnehavare. Avtal med lokalt hotell när gäster kommer på visit. Från 2017-2019 utfördes en stor upprustning av byggnaderna med bl a byte av radiatorer, installation av fiber, byte av el-ledningar och stambyte. Välkomna att boka er till visning!

Hunnemaravägen 11, Gullbergslyckan/Hunnemara, Karlshamns kommun

Hunnemaravägen 11

Lägenhet
Gullbergslyckan/Hunnemara, Karlshamns kommun
Mäklarhuset Karlshamn
275 000 kr
19 m²
1 rum
vån 3/4
1 699 kr/mån
14 474 kr/m²

Mindre bostadsrätt om ca 19 m² i Hunnemara Entré med klinker samt garderob. Badrum med kakel och klinker. Dusch, handfat, handdukstork och toalett. Vardagsrum med parkettgolv samt pentry. Månadsavgift 1 699 kr/månad inkl värme, vatten, kabel-tv, bostadsrättstillägg och hushållsel. Hushållsel kommer från 2024 faktureras separat av bostadsrättsföreningen, bostadsrättsföreningen bekostar nätavgiften för elen. BRF Karlshamnshus nr 4 är en välskött bostadsrättsförening med totalt 110 lägenheter. I samma hus finns tillgång till stort tillhörande vindsförråd, matkällare, gemensamma tvättstugor, övernattningslägenhet samt cykelförråd. Bostadsrättsföreningen tillhandahåller flertalet parkeringar samt garage som kan hyras av de boende mot en kostnad per månad - separat kö. Innergården är lummig och kan nyttjas utav de boende i området. Gullbergslyckan ligger på ett naturnära område med närhet till havet med både kallbadhus och väggabadet, motionsslingor, friskvårdsanläggningar, servicebutik mm. samt cykelavstånd till Karlshamns centrum. Välkomna på visning!

 • Plus
Apollovägen 15, Högadal, Karlshamns kommun

Apollovägen 15

Radhus
Högadal, Karlshamns kommun
Mäklarhuset Karlshamn
1 850 000 kr
142 + 36 m²
4 rum
177 m² tomt

Trivsamt radhus om 177 m² på högt läge i populära Högadal. Bostaden har genomgått flera löpande renoveringar och förbättringar under åren. Här finns idag ett uppfräschat ljust kök, helkaklat badrum och toalett samt fyra rum varav tre sovrum. Praktisk planlösning som går att ändra utifrån era behov och önskemål. Uppvärmning sker via el-radiatorer samt luft/luft värmepump. Fiber är installerat. Två uteplatser varav en stenbelagd på framsidan i västerläge samt trädäck på baksidan i österläge dessutom finns det en balkong med glasräcke där ni har utsikt över Högadals takåsar. Tillhörande garageplats med fjärrstyrd port samt fria parkeringar i området. Välskött radhus med praktisk och flexibel planlösning som passar både den mindre och större familjen. Välkomna på visning.

 • Plus
Erik Dahlbergsvägen 115, null, Karlshamns kommun

Erik Dahlbergsvägen 115

Lägenhet
Karlshamns kommun
Mäklarhuset Karlshamn
315 000 kr
51 m²
2 rum
vån 2/3
5 263 kr/mån
6 176 kr/m²

Hörnlägenhet med gångavstånd till centrum samt bra pendlingsmöjligheter. Tvåa om 51m² med en rymlig hall, helkaklat badrum från 2019, sovrum med plats för dubbelsäng, ett uppfräschat arbetskök med anslutande matplats samt renoverat vardagsrum med utgång till balkong. Balkong i västerläge med utsikt över föreningens grönområde. Gångavstånd till centrum, kommunikationer samt mataffär. Perfekt bostad för studenten eller förstagångsköpare. HSB BRF Trasten är en mindre bostadsrättsförening med totalt 17 lägenheter. Föreningen tillhandahåller gemensamma utrymmen så som tvättstuga, torkrum, cykelförråd mm. i samma byggnad. Parkeringsplats går att hyra, kösystem råder. Välkomna på visning.

 • Plus
Erik Dahlbergsvägen 34 A, Resecentrum, Karlshamns kommun

Erik Dahlbergsvägen 34 A

Lägenhet
Resecentrum, Karlshamns kommun
Mäklarhuset Karlshamn
350 000 kr
37,5 m²
1 rum
vån 1/2
3 035 kr/mån
9 333 kr/m²

Enrumslägenhet (37,5 m²) belägen vid resecentrum i Karlshamn. Rymlig hall, kök med matplats för fyra personer, badrum helrenoverat -17 samt vardagsrum med ekstavsparkett. Balkong i västerläge. Tvättstuga samt förråd i samma byggnad. Mindre bostadsrättsförening med 24 st lägenheter. Lämplig bostadsrätt som första boende eller som övernattningslägenhet. Välkomna att boka in er till visning!

Porsvägen 10, Korpadalen, Karlshamns kommun

Porsvägen 10

Villa
Korpadalen, Karlshamns kommun
Mäklarhuset Karlshamn
2 565 000 kr
121 + 113 m²
4 rum
900 m² tomt

Välunderhållen villa med ekonomiskt uppvärmningssystem, mekanisk frånluftsventilation och låg driftkostnad. Uteplats och inglasad altan i soligt söderläge (ca 56m²) tillsammans med lättskött trädgårdstomt med gräsmatta och häckar/staket runtom. På entréplan rymmer villan tre separata sovrum och ett stort vardagsrum i vinkel, med möjlighet att dela av rummen för både ett och två till sovrum på entréplan. Vitt och trevligt kök med matplats och utgång till altan i söderläge. Badrum med kakel och klinker/vattenburen golvvärme samt gästtoalett. Källare under hela huset med gästrum, stort allrum med öppen spis och badrum med bastu. Tvättstuga med matkällare intill samt pannrum och groventrè med utgång till garage. Uppfart med plats för 2-3 bilar och isolerat garage med elstyrd port. Kontinuerliga förbättringar/underhåll såsom: värmesystem, renovering av badrummen, takbyte, fönsterbyte, fiber och tillbyggnad av uteplats/altan. Behagligt område för barnfamiljer, bra utbyggt med cykel/gångbanor. Område med flera lekplatser och grönområden. Närhet till skog och natur samt centrala Asarum. Kommunikationer med buss till Karlshamn och bra pendlingsläge med närhet till E22:an. Överlåtelsebesiktning och energideklaration finns att läsa under dokument och filer! Välkomna att boka er till visning!

Karlskronavägen 14, null, Olofströms kommun

Karlskronavägen 14

Villa
Olofströms kommun
Mäklarhuset Karlshamn
925 000 kr
100 + 100 m²
3 rum
1 006 m² tomt

Teglad enplansvilla med källare belägen i villaområde norr om Olofströms samhälle, återvändsgata. Villa om sammanlagt 200 m² med isolerglasfönster, fjärrvärme samt luft/luft värmepump. Väl tilltagen carport med plats för två bilar, lättskött trädgårdstomt samt högt läge. Entréplan: Vardagsrum, matplats och kök med öppen planlösning. 2 separata sovrum. Stor entré med skrivbords hörna och trappa till källarvåningen. Stilrent vitt kök med stor köksö (flyttbar) samt matplats intill för 6-8 personer. Möjlighet att dela av matplatsen för ett till sovrum på entrèplan samt installera badkar/dusch till avloppet i toaletten. Källare: Gillestuga/allrum, badrum med dusch och toalett, gott om förvaring, genomgångsrum, inbyggt garage samt tvättstuga. Närhet till centrala Olofström med skolor, butiker, samhällsservice och kommunikationer. Området är beläget intill natur och skog. Välkomna att boka er till visning!

Ronnebygatan 40A, Centrum, Karlshamns kommun

Ronnebygatan 40A

Lägenhet
Centrum, Karlshamns kommun
Mäklarhuset Karlshamn
675 000 kr
49 m²
2 rum
vån 3/3
4 671 kr/mån
13 776 kr/m²

Helrenoverad tvåa på tredje våningen med balkong i sydvästläge. Bostaden är modernt renoverad med en generös takhöjd samt en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Kök med grå köksinredning, mörk laminatbänkskiva, rostfria vitvaror samt integrerad diskmaskin. I köket finns plats för ett mindre köksbord/klaffbord. Helkaklat badrum (stambytt 2019/2020) med bl.a. golvvärme, spotlights och tvättmaskin. Lättmöblerat vardagsrum med panelvägg, perfekt plats för tv:n. Sovrum med morgonsol, här finns plats för dubbelsäng samt garderober. I samma byggnad finns tillgång till tillhörande matkällare och förråd samt gemensam tvättstuga. Bostaden är belägen några kvarter från Karlshamns stadskärna i korsningen av Ronnebygatan/Hantverkaregatan. Promenadavstånd till bl.a. torget, strandpromenaden, resecentrum, busshållplats mm. HSB Brf Varberg i Karlshamn är en förening med totalt 28 lägenheter fördelade på två byggnader. Föreningen har gjort löpande förbättringar på fastigheten bl a stambyte, dränering, markarbeten på innergården mm. Föreningen har bundna lån till en fördelaktig ränta några år framöver. På innergården finns gemensamt cykelförråd, grillmöjlighet samt en pergola som de boende får lov att nyttja. Föreningen erbjuder 6 parkeringsplatser på Hantverkaregatan, fritt för de boende att använda. Välkomna på visning.

 • Plus
, Elleholm, Karlshamns kommun

Tomt
Elleholm, Karlshamns kommun
Mäklarhuset Karlshamn
1 450 000 kr
1 829 m² tomt

Avstyckad tomt för nybyggnation i Elleholm. Belägenhet intill Pukaviksbukten, Mörrums-åns mynning och Elleholms naturreservat ger mycket natursköna omgivningar. Promenera till Nabben för ett uppfriskande bad, ta cykeln till Elleholms långgrunda badplats eller vandra Laxaleden längs Mörrums-ån. I Karlshamns kommun finns rikligt med aktiviteter för stora och små, skärgårds förbindelser och en mysig stadskärna i Karlshamn med levande torghandel. Längst ut på udden är Nabben beläget med ett trettiotal fritidshus, där flera stugor nyttjas för året-runt boende. Längs Nabbavägen och Elleholm är bebyggelsen präglad av vackra gårdsmiljöer och öppna landskap. Sölvesborg ca 25 km med kritvita sandstränder, rökerier och allsvensk fotboll. Mörrum ca 7 km med tågförbindelse till Köpenhamn-Karlskrona, skolor och servicebutiker. Karlshamn stad ca 12 km med ett stort utbud av restauranger, stränder och en härlig stadskärna. Gemensamhetsanläggning är upprättad för fyra fastigheter som avser: Vatten (djupborrad brunn) och enskild avloppsanläggning. Anläggning av djupborrad brunn och enskild avloppsanordning ingår i tomtpriset. Officialservitut (Förmån): Rätt att nyttja, underhålla samt anlägga ny väg till en bredd av 5 meter, för utfart till allmän väg. Positivt förhandsbesked från 2022-01-19.

Visar alla 24