Mäklare Elinor Olsson

Elinor Olsson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Apollovägen 15, Högadal, Karlshamns kommun

Apollovägen 15

Radhus
Högadal, Karlshamns kommun
Mäklarhuset Karlshamn
1 850 000 kr
142 + 36 m²
4 rum
177 m² tomt

Trivsamt radhus om 177 m² på högt läge i populära Högadal. Bostaden har genomgått flera löpande renoveringar och förbättringar under åren. Här finns idag ett uppfräschat ljust kök, helkaklat badrum och toalett samt fyra rum varav tre sovrum. Praktisk planlösning som går att ändra utifrån era behov och önskemål. Uppvärmning sker via el-radiatorer samt luft/luft värmepump. Fiber är installerat. Två uteplatser varav en stenbelagd på framsidan i västerläge samt trädäck på baksidan i österläge dessutom finns det en balkong med glasräcke där ni har utsikt över Högadals takåsar. Tillhörande garageplats med fjärrstyrd port samt fria parkeringar i området. Välskött radhus med praktisk och flexibel planlösning som passar både den mindre och större familjen. Välkomna på visning.

  • Plus
Erik Dahlbergsvägen 115, null, Karlshamns kommun
  • Tor 14 dec kl 16:00

Erik Dahlbergsvägen 115

Lägenhet
Karlshamns kommun
Mäklarhuset Karlshamn
315 000 kr
51 m²
2 rum
vån 2/3
5 206 kr/mån
6 176 kr/m²

Hörnlägenhet med gångavstånd till centrum samt bra pendlingsmöjligheter. Tvåa om 51m² med en rymlig hall, helkaklat badrum från 2019, sovrum med plats för dubbelsäng, ett uppfräschat arbetskök med anslutande matplats samt renoverat vardagsrum med utgång till balkong. Balkong i västerläge med utsikt över föreningens grönområde. Gångavstånd till centrum, kommunikationer samt mataffär. Perfekt bostad för studenten eller förstagångsköpare. HSB BRF Trasten är en mindre bostadsrättsförening med totalt 17 lägenheter. Föreningen tillhandahåller gemensamma utrymmen så som tvättstuga, torkrum, cykelförråd mm. i samma byggnad. Parkeringsplats går att hyra, kösystem råder. Välkomna på visning.

  • Plus
Prästslättsvägen 12, Prästslätten, Karlshamns kommun

Prästslättsvägen 12

Lägenhet
Prästslätten, Karlshamns kommun
Mäklarhuset Karlshamn
950 000 kr
107 m²
4 rum
vån 7/7
7 365 kr/mån
8 879 kr/m²

Tillfälle att förvärva en rymlig 4:a på våning 7/7 med fantastiskt utsikt, hiss finns. Renoverat kök med bl.a. ljus köksinredning med integrerade handtag samt två helrenoverade badrum varav det ena med dusch och det andra med bubbelbadkar. Vardagsrum som nås ifrån både hall och kök. Här finns tre rymliga sovrum. Gott om förvaringsmöjligheter med flertalet garderober samt praktisk klädkammare. Balkong i västerläge med markis och fantastisk vy ut över området. Till bostaden finns två separata entréer. Ett tillhörande förråd samt gemensam tvättstuga finns i källarplan. Barnvänligt område med närhet till förskola och skola samt lekplatser på området. Gångavstånd till både skogsmiljö och centrum. En bostad som lämpar sig för alla åldrar. BRF Karlshamnshus nr 11 är Karlshamns största bostadsrättsförening med närhet till både natur och kort promenadavstånd till centrum. Välskött bostadsrättsförening som utfört flera renoveringar så som stambyte, installation av fiber, renovering av tvättstugor mm. Trivsam innergård med tillgång till bl a lekplats, grillplats, hundrastgård, boulebana mm. Fina omgivningar med skog och natur intill samt kort promenad- och cykelavstånd till allt vad Karlshamn har att erbjuda. Välkomna på visning.

  • Plus
  • Hiss
Skolgatan 6, Karlshamn, Karlshamns kommun

Skolgatan 6

Lägenhet
Karlshamn, Karlshamns kommun
Mäklarhuset Karlshamn
825 000 kr
58 m²
2 rum
vån 3/3
4 014 kr/mån
14 224 kr/m²

Välkommen till Skolgatan 6, en uppfräschad tvåa på tredje våningen med rymlig balkong. Lägenhet om 58m² med genomgående ljust parkettgolv, spegeldörrar samt högt i tak. Praktiskt arbetskök med gott om bänkyta och smart planerat med plats för barstolar. Badrum med ommålad golv- och väggmatta i neutrala färger. Rymligt sovrum med dov väggfärg, här finns plats för dubbelsäng samt gott om garderober. Vardagsrum med plats för både soffa och matgrupp, härifrån nås den stora balkongen som ligger i syd-sydvästläge. Bostaden är belägen i utkanten av centrala Karlshamn med närhet till centrum, havet, skolor, fritidsanläggningar mm. HSB Brf Näktergalen är en mindre och attraktiv bostadsrättsförening med totalt 15 lägenheter. Föreningen tillhandahåller gemensam tvättstuga, cykelrum samt samlingslokal i källarplan. Mysig innergård där de boende har tillgång till bl.a. pergola och odlingslådor. Till bostaden tillhör ett vindsförråd samt två källarförråd. Föreningen tillhandahåller inga P-platser däremot finns det fria parkeringsmöjligheter att tillgå i närområdet. Välkomna på visning.

Erik Dahlbergsvägen 34A, Resecentrum, Karlshamns kommun

Erik Dahlbergsvägen 34A

Lägenhet
Resecentrum, Karlshamns kommun
Mäklarhuset Karlshamn
475 000 kr
51,5 m²
2 rum
vån 1/2
3 959 kr/mån
9 223 kr/m²

Fräsch hörnlägenhet på första våningen endast en halvtrappa upp. Välkomnande hall med bra förvaringsmöjligheter. Köket är uppfräschat med lackerad köksinredning, här finns plats för matgrupp. Sovrum med fönster in mot gården och plats för dubbelsäng. Renoverat badrum med golv- och väggmatta i ljus nyans. Vardagsrum med fönster i två väderstreck samt utgång till balkong i sydvästläge. Nyare genomgående grått laminatgolv i hall, kök och sovrum. Ommålade väggar i dova toner i kök, sovrum samt vardagsrum. Månadsavgift om 3959 Kr inkl. värme, vatten samt tv-utbud. Obligatoriskt tillägg för fiber om 240 kr/mån. Bostaden lämpar sig för alla åldrar. Inflyttningsklar och bekvämt boende på första våningen med närhet till resecentrum och centrum. HSB Brf Päronet är en mindre bostadsrättsförening med totalt 24 lägenheter fördelade på 1-2:or. Föreningen har utfört löpande förbättringar på fastigheten så som dräneringsarbete, installation av fiber, renovering av tvättstuga, markarbete mm. Framåt planeras det för byte av fönster samt balkongdörrar. I samma byggnad finns tillgång till två tillhörande källarförråd, cykelförråd samt gemensam tvättstuga. På gården finns sophus samt 15 parkeringsplatser som kan hyras, till dessa är det ett separat kösystem. Välkomna på visning.

Regeringsgatan 124, Centralt, Karlshamns kommun

Regeringsgatan 124

Lägenhet
Centralt, Karlshamns kommun
Mäklarhuset Karlshamn
1 150 000 kr
74,5 m²
3 rum
vån 2/3
3 318 kr/mån
15 436 kr/m²

Tillfälle att förvärva en trea i populär bostadsrättsförening på andra våningen. Välplanerad bostad med en rymlig hall med gott om förvaringsmöjligheter. Köket är modernt renoverat med ljus köksinredning, granitbänkskiva, diskmaskin mm. Helkaklat badrum med bl.a. kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Vardagsrum med plats för soff- och matgrupp med fönster i österläge samt två sovrum. Inglasad balkong med utgång från köket med dags- och kvällssol. Månadsavgift om 3318 Kr inkl. värme, vatten, bredband, tv-utbud samt bostadsrättstillägg. Här har ni promenadavstånd till bl a torget och resecentrum. HSB Brf Trädgårdsmästaren är en välskött och omtyckt bostadsrättsförening där löpande förbättringar har utförts bl a fönsterbyte, stambyte, utemiljö mm. I samma byggnad finns tillgång till källarförråd samt matkällare. Föreningen tillhandahåller gemensam tvättstuga, en övernattningslägenhet, gym, garage och P-platser. Fria parkeringar finns i närområdet. Välkomna på visning.

  • Plus
Ronnebygatan 40A, Centrum, Karlshamns kommun
  • Tis 12 dec kl 16:00

Ronnebygatan 40A

Lägenhet
Centrum, Karlshamns kommun
Mäklarhuset Karlshamn
675 000 kr
49 m²
2 rum
vån 3/3
4 134 kr/mån
13 776 kr/m²

Helrenoverad tvåa på tredje våningen med balkong i sydvästläge. Bostaden är modernt renoverad med en generös takhöjd samt en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Kök med grå köksinredning, mörk laminatbänkskiva, rostfria vitvaror samt integrerad diskmaskin. I köket finns plats för ett mindre köksbord/klaffbord. Helkaklat badrum (stambytt 2019/2020) med bl.a. golvvärme, spotlights och tvättmaskin. Lättmöblerat vardagsrum med panelvägg, perfekt plats för tv:n. Sovrum med morgonsol, här finns plats för dubbelsäng samt garderober. I samma byggnad finns tillgång till tillhörande matkällare och förråd samt gemensam tvättstuga. Bostaden är belägen några kvarter från Karlshamns stadskärna i korsningen av Ronnebygatan/Hantverkaregatan. Promenadavstånd till bl.a. torget, strandpromenaden, resecentrum, busshållplats mm. HSB Brf Varberg i Karlshamn är en förening med totalt 28 lägenheter fördelade på två byggnader. Föreningen har gjort löpande förbättringar på fastigheten bl a stambyte, dränering, markarbeten på innergården mm. Föreningen har bundna lån till en fördelaktig ränta några år framöver. På innergården finns gemensamt cykelförråd, grillmöjlighet samt en pergola som de boende får lov att nyttja. Föreningen erbjuder 6 parkeringsplatser på Hantverkaregatan, fritt för de boende att använda. Välkomna på visning.

  • Plus

Visar alla 7