Stallvägen 5

Mörrum, Karlshamns kommun Se på karta

3 495 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
129 m²
Biarea
129 m²
Tomtarea
1 306 m²
Uteplats
Ja
Byggår
1975
Driftkostnad
62 056 kr/år

Större, renoverad villa på populärt läge i Mörrum. Villan har helrenoverats interiört och till stora delar även exteriört under 2021/2022. En villa som rymmer en större familj med fyra sovrum på entréplan och ytterligare möjligheter till sovrum på nedre plan om så önskas, samt väl tilltaga sällskapsytor på båda plan.

Nytt kök i öppen planlösning med vardagsrummet och utgång till ett nytt, härligt trädäck i soligt syd/västläge via nya helglasade vikdörrar som suddar ut känslan mellan ute och inne. Två nya badrum inredda med kakel/klinker.

Ny bergvärmeinstallation fr 2020 inkl samtliga rördragningar, vilket ger låg energiförbrukning. Nya ytskikt i hela huset. Stor, skyddad trädgårdstomt med ny stensättning på gatusidan samt del av trädgårdssidan, lättskött gräsmatta med gott om plats för lek och spel på trädgårdssidan. Garage.

Promenad- och cykelavstånd till förskola, skolor upp till åk 9, samt övrig service i Mörrum. Mycket vackra omgivningar med närhet till skog och natur, golfbana, padelbana, och bra kommunikationer med tex buss och tåg.

Besiktigat och doldafelförsäkrat. Välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Karlshamn

Kontakta mäklaren

Ann-Sofie Olsson

Fastighetsbyrån Karlshamn
Mäklare Ann-Sofie Olsson, Fastighetsbyrån Karlshamn
070-580 70 43
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas