Offerbyvägen 14

Motala, Motala kommun Se på karta

2 795 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
152 m²
Biarea
85 m²
Tomtarea
948 m²
Byggår
1953
Driftkostnad
45 668 kr/år

Varmt välkommen till Offerbyvägen 14 och denna gedigna 50-talsvilla! Perfekt familjevilla i lugnt och omtyckt kvarter. Huset har stor potential med flera rum som skapar möjlighet att utvecklas och inredas utifrån den boendes intresse.

Här välkomnas du av en hall med bra avhängningsmöjligheter till höger i anslutande klädkammare. Vidare till höger hittar du vardagsrummet med tilltalande fiskbensparkett och braskamin. I övrigt på entréplan finns ett stort sovrum, ett duschrum i kakel och klinker samt ett matrum i anslutning till köket. Från köket kommer ni vidare ut till den inglasade altanen med rogivande utsikt över åkermark och Borensjön. Den inglasade altanen leder dig ut till trädäcket där du kan njuta av ett bad i jacuzzin. Här ifrån tar ni er även ut till den välskötta trädgården. En trappa upp finner ni en väl tilltagen hall med möbleringsmöjligheter, tre bra sovrum samt en Wc. På övre plan finns gott om förvaring i kattvindar. I källarplanet finns idag en väl tilltagen tvättstuga med torkrum i anslutning. Här finns också bastu, duschrum/pannrum, ett hobbyrum med inbjudande känsla för trevliga kvällar. I övrigt finns gott om förvaringsmöjligheter i form av bland annat matkällare.

Från trädäcket, altanen och trädgården kan du följa årstidens skiftningar iden intilliggande miljön med sädesfält, sjö och skog. I trädgården finns bra möjligheter för den odlingsintresserade. I övrigt på fastigheten finns ett äldre friliggande garage samt en redskapsbod.

Här bor ni i ett tryggt och attraktivt villaområde med lugn omgivning och närhet till naturen. Från huset promenerar man ner till sjön Boren på ett par minuter och Sjöbo-knäppans naturreservat erbjuder fina strövområden liksom promenadstråken längs med Göta kanal. Skola och förskola finns i området och stadsbussar som tar er vidare runt Motala. Liten bit bort från huset finns en lekpark och fotbollsplan, perfekt för barnen att leka vid. För den som arbetar i Linköping ligger vägen endast ett par minuter bort vilket underlättar pendlingen.

Varmt välkommen att anmäla ditt intresse!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Motala

Kontakta mäklaren

Edvin Hellqvist

Svensk Fastighetsförmedling Motala
Mäklare Edvin Hellqvist, Svensk Fastighetsförmedling Motala
+46735293723