Åsgatan 23

Norrböle, Skellefteå kommun Se på karta

3 795 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
146 m²
Biarea
73 m²
Tomtarea
840 m²
Byggår
1945
Driftkostnad
27 907 kr/år

Välkommen till Åsgatan 23 - ett underbart hem med generöst ljusflöde och gott om sovrum. Här möts du av en välkomnande hall med ett badrum direkt till vänster. Stig vidare in i huset och upptäck ett ljust och inbjudande vardagsrum med stora fönster som öppnar upp mot den grönskande trädgården. Den öppna planlösningen binder samman vardagsrummet med matplatsen och det härliga köket. Fiskbensparkett pryder golven och en elegant kamin värmer hjärtat under kalla vinterdagar. Från vardagsrummet leder en altandörr ut till en härlig altan och trädgården bortom. Ett mindre sovrum/kontor på entréplanet ger ytterligare flexibilitet för familjens behov. Originaldetaljerna som har bevarats harmoniserar vackert med husets karaktär och årgång.

På övervåningen finns ytterligare fyra charmiga sovrum, en praktisk klädkammare och ytterligare ett badrum. Källaren erbjuder fina förrådsmöjligheter, en tvättstuga, hobbyrum och ett mindre garage.

Huset är högt beläget med en bedårande utsikt över den södersluttande trädgården och Åsgatan nedanför. Trädgården bjuder in till kreativa planteringsmöjligheter och erbjuder en generös gräsmatta, perfekt för lek och avkoppling. Ett antal uteplatser ger dig möjligheten att njuta av lugna stunder utomhus, och några prydliga träd ger skön skugga under soliga sommardagar. Denna pärla är verkligen hemmet för den stora familjen som uppskattar närheten till skolor, förskolor, Vitbergsområdet och centrala Skellefteå.

Tveka inte att upptäcka det här fantastiska hemmet själv - vi hälsar dig varmt välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Bostadsfoto: Anton Eriksson, Husfoto
Bjurfors Skellefteå

Kontakta mäklaren

Alexander Simonsson

Bjurfors Skellefteå
Mäklare Alexander Simonsson, Bjurfors Skellefteå
070-268 34 77