Nyproduktion

Liljebergsgatan

Norrmalm, Borås kommun Se på karta

9 307 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
160 m²
Tomtarea
975 m²
Driftkostnad
21 000 kr/år
Nyproduktion

Bo i ett vackert och högt läge på en hörntomt på återvändsgata längst upp på Norrmalm i centrala Borås. Härifrån tar du dig snabbt och smidigt ner till centrum, antingen via stadsbussarna eller till fots. Trots det centrala läget bor du i en lugn och barnvänlig miljö med Liljebergets förskola endast 50 meter från ytterdörren. Är motion och friluftsliv något för dig? Här bor du dessutom med Kypegården och Kypesjön ett stenkast bort. Med andra ord, det perfekt boendet för den aktiva småbarnsfamiljen som vill ha nära till allt.

På denna fastigheten har vi ritat in en fantastiskt trevlig villa uppdelad i två huskroppar som kopplas samman av en ”gång” med takterrass. Unikt för denna villa är också att de olika huskropparna har olika fasadmaterial. Den stora delen i två plan är klädd i stående träpanel medans den mindre delen är putsad och målad i en jordig färg som gifter sig fint med den gråbruna träfasaden. En unik villa i ett unikt läge!

Vill du veta mer är du även välkommen att kontakta husleverantören direkt. Du når Mjöbäcksvillan / Husarvids säljare Fredrik Palm på tel. nr. 0735-22 90 99.

Läs mer om bostaden
Hemm Mäkleri