Sehlstedtsgatan 43

NYBY, Uppsala kommun Se på karta

5 490 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
150 m²
Biarea
9 m²
Tomtarea
400 m²
Byggår
1972
Driftkostnad
59 600 kr/år

Perfekt boende för barnfamiljen med ett lugnt bilfritt läge intill allmänning. Både förskola och skola i området, all tänkbar service vid Willys intill eller Gränby Centrum, 10 minuters cykelavstånd på fina cykelvägar till city och mycket bra pendlingsmöjligheter med närhet till E4:an.

Rymligt och välvårdat hus med bra planlösning som också är lätt att påverka. Det finns två alternativt tre sovrum på entréplan samt en övervåning som har allrum, två sovrum och toalett. Fint renoverat duschrum på entréplan som är helkaklat i vitt och grått. Härligt kök i öppen planlösning mot vardagsrummet som har utgång till stort altandäck i bästa solläge. Mycket lättskött och insynsskyddad tomt angränsande allmänning.

Via villaföreningen Kastellparken har du tillgång till ett kallgarage och p-plats vilket gör att området är bilfritt i gränder. I området finns också ett antal lekplatser samt grönområden med fotbollsplaner. På promenadavstånd har du också Gamla Uppsala fornminnesområde med trevliga gång- och löprundor.

Läs mer hos mäklaren
Riksmäklaren

Kontakta mäklaren

Marcus Topel

Riksmäklaren
Mäklare Marcus Topel, Riksmäklaren
070-745 52 00

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.