Sågvägen 13

Ödeborg, Färgelanda kommun Se på karta

1 495 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
148 m²
Tomtarea
1 185 m²
Byggår
1989
Driftkostnad
30 381 kr/år

Ett stenkast ifrån Valboån ligger denna renoverade 1 1/2 plansvilla och nybyggt enkelgarage som bara väntar på sina nya husägare. Beläget på en lugn återvändsgata med hörntomtsläge erbjuds ett utmärkt boende för såväl familjen som för paren i livets alla stadier. Villan är varsamt upprustad med stilrena materialval och lämnar ett helhetsintryck av mycket gott skick. Utöver bonigshuset tillkommer en plan och lättskött tomt med praktiska ytor samt en baksida med trädgård fri från insyn. Här är dessutom fiber installerat och det är bara att flytta rakt in. Varmt välkomna till Sågvägen 13!

Interiört välkomnas ni in till en praktiskt helklinkrad hall med gott om ytor för avhängning av ytterkläder och med möjlighet till förvaring i exempelvis byrå eller garderob om så önskas. Tvättstugan samt det helkaklade badrummet med dusch finner ni närmast hallen, som möts av härligt dagsljus tack vare den öppna planlösningen från resterande del av bostaden.

Vidare finner ni köket med moderna köksluckor, utmärkta vitvaror, rejäl arbetsyta på bänk samt plats för ett mindre matsalsmöblemang. Två av bostadens sammanlagt fyra sovrum ligger i direkt anslutning till köket, samt att det tredje gränsar till vardagsrum och hall. Vardagsrummet som är av generös storlek gör det lätt att möblera för många och har dessutom utgång till husets altan med morgonsol. Det fjärde och sista sovrummet finner ni en trappa upp tillsammans med ett allrum och eget badrum - vilket erbjuder den perfekta våningen för tonåringen!

Exteriört tillkommer goda ytor för lek, umgänge samt trädgårdssysslor. Tomtens generösa storlek följer solens alla timmar där lugn och avskildhet klingar som bäst. Och till de flestas glädje är här enkelt att installera exempelvis en robotgräsklippare om man vill ha tid för annat än trädgårdsmåsten!

Adressen är belägen i ett omtyckt och barnvänligt område där endast de boende har anledning att passera. Ödeborg som är ett mysigt gammalt brukssamhälle ligger i Färgelanda kommun där ni finner både Ellenö, Högsäter, Rännelanda och Stigen i närområdet. Här lever man i en lugn och trygg miljö med bekvämt pendlingsavstånd till närliggande tätorter. Den storslagna naturen med badsjöar och skog finner ni inte långt ifrån husknuten vilket blir en harmoniskt, bestående del av din vardag. Grundskola för de minsta familjemedlemmarna (F6) finns att tillgå i närliggande Bruksskolan, samt att Färgelanda centrum nås inom dryga 4 kilometer vilket innebär cykelavstånd till bland annat mataffär, närservice, diverse restauranger och butiker. Uddevalla är närmaste stad som nås inom 25 min.
Hoppas vi ses på visningen!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Munkedal

Kontakta mäklaren

Peter Cederbjer

Svensk Fastighetsförmedling Munkedal
Mäklare Peter Cederbjer, Svensk Fastighetsförmedling Munkedal
+46762130754

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.