Eddavägen 44

Odenslunda, Upplands Väsby kommun Se på karta

7 200 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
137 m²
Biarea
81 m²
Tomtarea
1 181 m²
Byggår
1960
Driftkostnad
50 400 kr/år

Välkommen att boka privat visning, ring mäklare Annika 0732676713.
Med ett härligt naturnära läge längst uppe i det eftertraktade och lugna villaområdet ligger denna rymliga och generösa enplansvilla med bland annat garage i källaren. Stilfullt och modernt renoverat för att passa familjen med flera barn. Den underbara uppvuxna tomten har både gräsmatta, planteringar och naturtomts känsla. En perfekt plats för barnen att leka på. Köket är nyrenoverat och ombyggt med ett extra fönster, nya skåp och en köksö i snygg mörkgrå nyans.
Boendet erbjuder totalt sex rum varav fem sovrum. Ett stort och ljust vardagsrum med vacker fiskbensmönstrat laminatgolv och ett helt fantastiskt ljusinsläpp genom stora fönsterpartier. Dubbeldörrar i glas leder ut till den stensatta uteplatsen och trädgården. Vardagsrummet har öppen och luftig planlösning mot köket. Två badrum finns att tillgå det ena är helt nyrenoverat.
Det finns gott om förvaringsutrymmen med klädkammare i tre av sovrummen. I källaren finns ett stort garage med fjärrstyrd garageport, ett anslutande förvaringsutrymme samt gym. Utöver det finns tvättstuga, klädkammare och förråd/pannrum.
Här kommer du att bo i ett uppvuxet och äldre villaområde med stora villatomter. Närhet till natur, skolor, förskolor och butiker vid Glädjens trafikplats. Utegym finns inom några minuters promenadavstånd intill Sanda Spåret i slutet av Baldersvägen. Välkommen hem!

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Upplands Väsby

Kontakta mäklaren

Annika Walcott

Bjurfors Upplands Väsby
Mäklare Annika Walcott, Bjurfors Upplands Väsby
0732-67 67 13

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.