Mäklare Annika Walcott

Annika Walcott

Om mig

Annika Walcott har jobbat i mäklarbranschen sedan 2002 och i Upplands Väsby sedan 2006. Åren som mäklare har gett henne stor erfarenhet och ett brett kontaktnät. Med sin varma energi och sitt Norrländska lugn styr Annika er bostadsaffär med en trygg hand och med glimten i ögat.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Unungegränd 7, Brunnby Vik, Upplands Väsby kommun
  • Imorgon
Unungegränd 7, Brunnby Vik, Upplands Väsby kommun, bild 2
Unungegränd 7, Brunnby Vik, Upplands Väsby kommun, bild 3

Unungegränd 7

Villa
Brunnby Vik, Upplands Väsby kommun
Bjurfors Upplands Väsby
7 500 000 kr
201 + 104 m²
10 rum
857 m² tomt

Med ett högt och fritt läge ligger denna trivsamma och generösa familjevilla högt belägen i Brunnby Vik. Här är det förberett med en uthyrningsdel i sutterängplanet där man har en separat entré för den som vill hyra ut alternativt nyttja som generationsboende. Den härliga och insynsskyddade trädgårdstomten ligger i ett perfekt sydvästläge där du kan njuta av solen från både altanen och trädgården. Bilen parkerar du antingen i garaget alternativt i direkt anslutning till garage intill entrén. Väl inne i huset välkomnas du av en stor hall med förvaring längs hela vänstra väggen, en gästtoalett och tvättstuga till höger. Vidare in i huset till vänster så finns ett rymligt och trivsamt vardagsrum . Här dras blicken automatiskt till det fantastiska ljusinsläppet från stora fönsterpartier som öppnar upp till den härliga altanen där du har utsikt över trädkronor och takåsar i området nedanför. Tack vare de stora fönsterpartierna både i vardagsrummet och vid matplatsen formligen badar övre planet i ljus. Intill matrummet som för övrigt kan nyttjas som sovrum vid behov finns köket. Här finns gott om arbetsyta och förvaring i form av skåp och lådor. Ett stort fönster vetter mot entrésidan av huset. Totalt erbjuder detta härliga boende hela fem sovrum med möjlighet till fler, två vardagsrum och badrum med dusch samt bastu med dusch och badkar. Utöver detta har du gott om förvaringsutrymmen i det nedre våningsplanet. För att inte nämna hobbyrummet som som kan nyttjas till gym, lek och spelrum eller varför inte din egen biosalong. Hobbyrum nr 2 kan man enkelt göra om till ett stort sovrum med ingång till lyxig walk-in-closet då det ligger i anslutning till ett av de rymliga förråden. Den härliga baksidan erbjuder en plan gräsmatta som kan bli ett härligt poolhäng med eget pooldäck vid önskemål. Brunnby Vik är ett familjevänligt område med växlande bebyggelse bestående av framför allt villor och radhus. I området finns både förskolor och skola samt en närbutik. I slutet av gatan finner du Vikspåret, ett skogsparti med ett elljusspår om ca 1,7 km. Gillar man golf så finns Wäsby Golfklubb på ca 5 minuters cykelavstånd från ditt nya hem. Det finns buss till Upplands Väsby station från området. Dit tar du dig via gångvägen till höger om huset.

  • Premium
Optimusvägen 15, Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun
  • Tis 30 jul
Optimusvägen 15, Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun, bild 2
Optimusvägen 15, Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun, bild 3

Optimusvägen 15

Lägenhet
Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun
Bjurfors Upplands Väsby
1 325 000 kr
31 m²
1 rum
vån 2/4
3 729 kr/mån
42 742 kr/m²

Välkommen till en välplanerad och mysig 1:a om 31 kvm i de centrala delarna av Upplands Väsby. Här bor du mitt emellan pendeltågstationen och Väsby Centrum. Bostaden har genomgående parkettgolv och vitmålade väggar. Rummet är delat med en halvvägg för att få en sovalkov som rymmer en 180 säng. Köket är från byggåret och utrustat med diskmaskin, spis, kyl/frys. Det finns ett helkaklat badrum med duschhörna, WC, handfat och tvättmaskin. Bostaden har en loftgång framför entrédörren med plats för cafémöbel och här kan man njuta av morgonsolen. Nere på den gröna innergården finns sittmöbel för den som vill grilla en bit mat och äta utomhus. På ca 5 minuter när man såväl Väsby Centrum med diverse restauranger och butiker som pendeltågstationen. Härifrån tar du dig smidigt vidare till Arlanda (8min), Stockholm (29min) och Uppsala (26min). En perfekt bostad för dig som pendlar eller som ska köpa din första bostad.

  • Premium
  • Hiss
Travgatan 36B, Smedby, Upplands Väsby kommun
  • Imorgon
Travgatan 36B, Smedby, Upplands Väsby kommun, bild 2
Travgatan 36B, Smedby, Upplands Väsby kommun, bild 3

Travgatan 36B

Lägenhet
Smedby, Upplands Väsby kommun
Bjurfors Upplands Väsby
2 095 000 kr
84 m²
3 rum
vån 1/2
6 455 kr/mån
24 940 kr/m²

Välkommen till en trivsam 3:a som är ombyggd till en liten 4:a för den som har behov av ett extra sovrum eller en rymlig walk-in-closet. Här bor du 1 trappa upp i ett barnvänligt och bilfritt område med gångavstånd till Engelska Internationella skolan samt Språkskolan och Finsk/Svenska skolan och förskola. Detta är ett lugnt och naturnära läge precis invid Norra berget med upplyst motionsspår och den trevliga vikingagården Gunnes Gård där det även finns levande djur sommartid. Inom gångavstånd finns även närlivs samt pizzeria. Bostaden består av ett renoverat kök med vita luckor, snyggt kakel ovan arbetsytor och med en mysig matplats för 6-8 personer. Väggen till vardagsrummet, som tidigare var ett sovrum, är nedtagen för att få en öppen och luftig planlösning. Badrummet är renoverat med duschhörna och tvättmaskin i samband med stambyte. Från entréhallen är det utgång till den magiska balkongen med högt fritt läge. Här finns en planteringslåda att påta i eller bara sitta och njuta av solen på sommaren. På det övre planet finns alla sovrum och en toalett. Varm välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
Stormlyktan, Centrala Upplands Väsby, Upplands Väsby kommun
  • 6 lediga bostäder

Stormlyktan

Lägenhet
Centrala Upplands Väsby, Upplands Väsby kommun
Peab Bostad AB
fr. 1 800 000 kr
35-93 m²
1-4 rum
2 890 kr/mån

Inflyttningsklart i centrala Upplands Väsby! Sista lägenheterna - en 1:a och ett fåtal 4 rok kvar. Njut av vardagen i en nybyggd lägenhet! Köken från Vedum är ljusa och välutrustade med rostfria vitvaror från Electrolux. Välj mellan 1 rok med sovalkov och balkong i västerläge eller 4 rok med uteplats, balkong eller till och med dubbla balkonger. Här får du öppna sociala ytor, bra sovrum och både badrum med tvättmaskin och torktumlare samt extra wc/dusch eller gäst-wc. I Stormlyktan i centrala Upplands Väsby bor du med vardagens alla bekvämligheter i form av kommunikationer, shopping, service och en aktiv fritid runt knuten. Välkommen till visningslägenheten!

  • Nybyggnadsprojekt
Frisells gata 13F, Bollstanäs, Upplands Väsby kommun
Frisells gata 13F, Bollstanäs, Upplands Väsby kommun, bild 2
Frisells gata 13F, Bollstanäs, Upplands Väsby kommun, bild 3

Frisells gata 13F

Radhus
Bollstanäs, Upplands Väsby kommun
Bjurfors Upplands Väsby
4 295 000 kr
112 m²
4 rum
6 104 kr/mån
38 348 kr/m²

Välkommen till ett bostadsrättsradhus i gemytligt område med närhet till natur och barnomsorg. I mitten av området finns en lekplats och ett inhägnat poolområde för medlemmarna att nyttja. Här bor du i två plan med en härlig altan som vetter mot grönska. Bostaden mäter 112 kvm och disponeras över 4 rok. I entréplanet finns hall, kök och vardagsrum med öppen planlösning, ett stort badrum med tvättmaskin och förråd under trappan. I det övre planet finns ett bra allrum för barnen att ha som lek-/spelrum. Allrummet kan även göras om till ytterligare ett sovrum vid behov. Tre bra sovrum, en klädkammare och ett badrum med badkar. Hela bostaden har genomgående parkettgolv och ljusa färgsättning på väggarna. Inom gångavstånd finns förskola och på cykelavstånd finns skola. Sanda spåret ligger i närheten där man har elupplyst motionsspår, utegym, frisbeegolf och en trevlig grillplats för utflykter året om. Den historiska Birgittaleden finns att ansluta till intill bostaden för en trevlig promenad som bland annat tar er förbi restaurang Spiltan där man kan passa på att fika eller äta en bit mat. Det här är ett hus och ett område att trivas i!

  • Premium
  • Uteplats
Skolvägen 7, Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun
Skolvägen 7, Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun, bild 2
Skolvägen 7, Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun, bild 3

Skolvägen 7

Lägenhet
Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun
Bjurfors Upplands Väsby
2 295 000 kr
50 m²
2.5 rum
vån 2/4
3 230 kr/mån
45 900 kr/m²

Ring mäklaren för att boka privat visning! Nu finns en stilren och optimalt planerad mini trea (2:a i original) med låg avgift till salu i en av Upplands Väsbys mest eftertraktade och trivsamma bostadsrättsförening. Lägenheten är genomgående ljus med en öppen och social planlösning; här har du utrymme för både soffgrupp, matplats och arbetshörna. Den rymliga balkongen vetter ut mot bostadsrättsföreningens lugna innergård. Bostaden har en generös takhöjd på 2,6 m, stora fönsterpartier och goda förvaringsmöjligheter. Köket är smakfullt nyrenoverat 2020. Sovrummen är välplanerade med god plats för förvaring och badrummet är helkaklat i klassiska ljusa färger. Den välskötta bostadsrättsföreningen är en äkta bostadsrättsförening som äger marken, har fem uthyrda hyreslokaler och ekonomin bedöms vara stabil. Här bor du med närhet till Väsby centrum och Centralvägen som bl.a. erbjuder ett brett utbud av restauranger och caféer. Willys och ICA finner du på gångavstånd och goda parkeringsmöjligheter finns både i närområdet, och att hyra i bostadsrättsföreningen både inom- och utomhus. Varmt välkomna på visning till detta fint belägna hem invid Suseboparken med närhet till Väsby centrums puls av shopping, caféer och restauranger – och endast några minuters promenad till busstationen och pendeltåget mot bl.a. Stockholm och Uppsala!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Optimusvägen 6C, Centrala Upplands Väsby, Upplands Väsby kommun

Optimusvägen 6C

Lägenhet
Centrala Upplands Väsby, Upplands Väsby kommun
Peab Bostad AB
3 750 000 kr
87 m²
4 rum
vån 2/4
7 184 kr/mån
43 103 kr/m²

Njut av eftermiddagssolen från balkongen i väster och se barnen leka på innergården. En kort promenad från ditt nya hem når man barnomsorg, pendeltåg och affärscentra. Bostaden har genomgående vitmålade väggar och parkettgolv. Här kommer du att trivas!

  • Nyproduktion
  • Hiss
Optimusvägen 6B, Centrala Upplands Väsby, Upplands Väsby kommun

Optimusvägen 6B

Lägenhet
Centrala Upplands Väsby, Upplands Väsby kommun
Peab Bostad AB
3 600 000 kr
87 m²
4 rum
vån 3/4
7 184 kr/mån
41 379 kr/m²

Dubbla balkonger i både härligt västerläge och österläge. Ljus och trivsam lägenhet med genomgående ekparkettgolv, badrum och extra gäst-wc. Inflyttningsklart!

  • Nyproduktion
  • Hiss
Optimusvägen 6C, Centrala Upplands Väsby, Upplands Väsby kommun

Optimusvägen 6C

Lägenhet
Centrala Upplands Väsby, Upplands Väsby kommun
Peab Bostad AB
3 650 000 kr
87 m²
4 rum
vån 1/4
7 184 kr/mån
41 954 kr/m²

Endast ett fåtal 4:or kvar. I Brf Stormlyktan bor du centralt med ca 30 min pendlingsavstånd till Stockholm City eller Uppsala. Bostaden har inredning i vitt från Vedum i köket med rostfria vitvaror. Badrummet är helkaklat i vitt och grått. Varmt välkommen att besöka vår visningslägenhet!

  • Nyproduktion
  • Hiss
Optimusvägen 6C, Centrala Upplands Väsby, Upplands Väsby kommun

Optimusvägen 6C

Lägenhet
Centrala Upplands Väsby, Upplands Väsby kommun
Peab Bostad AB
1 800 000 kr
35 m²
1 rum
vån 1/4
2 890 kr/mån
51 429 kr/m²

Etta med sovalkov, balkong i västerläge och ett välutrustat kök. Genomgående parkettgolv och vita målade väggar, helkaklat och rymligt badrum med egen tvättmaskin. Perfekt som första bostad eller för dig som veckopendlar. Välkommen att titta på vår fina visningslägenhet!

  • Nyproduktion
  • Hiss
Optimusvägen 15, Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun

Optimusvägen 15

Lägenhet
Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun
Bjurfors Upplands Väsby
1 295 000 kr
31 m²
1 rum
vån 4/4
3 729 kr/mån
41 774 kr/m²

Mysig 1:a på 4:e våningen om 31 kvm. Här bor man med gångavstånd till både pendeltåget och Upplands Väsby centrum. Lägenheten har genomgående nymålade väggar i vitt och parkettgolv. Stilrent kaklat badrum med vita väggar och grått klinkergolv, duschhörna samt tvättmaskin. Praktiskt kök i vitt med matplats mellan köket och rummet. I rummet får man både plats med säng och soffa. Utanför entrén finns plats för utemöbler med ett skönt läge nära skogsparti med utsikt över innergården. Varmt välkommen på visning.

  • Hiss
Edsby allé 8, Runby, Upplands Väsby kommun

Edsby allé 8

Lägenhet
Runby, Upplands Väsby kommun
Bjurfors Upplands Väsby
1 995 000 kr
55 m²
2 rum
vån 2/3
3 973 kr/mån
36 273 kr/m²

På Edsby Allé 8 kan vi nu erbjuda en fin tvåa i en klimatsmart fastighet där man har valt att gå ett steg längre i sitt miljötänk. Bl a med solceller på taket som förser huset med el och den el som inte används säljs tillbaka till elleverantören vilket ger föreningen en extra inkomst. Redan när du kliver in i bostaden möts du av en känsla av ljus och rymd tack vare det fina fönstret ovan arbetsytan i köket och den generösa takhöjden. Här bjuds man på trivsam morgonsol genom det fina köksfönstret ovan arbetsytan. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum bidrar även den till denna härliga känsla. Bostaden erbjuder ett rymligt sovrum och ett vardagsrum som har utgång till den stora balkongen mot gården på baksidan. Det gedigna badrummet har både tvättmaskin och torktumlare. Alla maskiner i kök och badrum har miljöklass A som ytterligare ett led i miljötänket. Här kommer du att bo i ett expansivt område där en blandad bebyggelse bestående av villor, radhus, kedjehus och lägenheter håller på att växa fram. Inom gångavstånd ligger både välsorterad matbutik och förskolor och skolor samt restauranger. Bussen stannar på gatan utanför och på cykelavstånd ligger Kairobadet och hela friluftsområdet däromkring.

  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Hasselbacken 27, Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun

Hasselbacken 27

Lägenhet
Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun
Bjurfors Upplands Väsby
2 995 000 kr
97,5 m²
4 rum
vån 2/5
7 030 kr/mån
30 718 kr/m²

Ljus och fin terrasslägenhet med genomgående parkettgolv och ommålade väggar. Då bostaden är belägen intill ett skogsparti får man en fantastisk vy från alla tre sovrummen mot träden som sommartid blir en grönskande oas med massor av fågelkvitter. Gillar man att sola är läget ett av de absolut bästa med härligt söderläge. Badrummet är helkaklat och har duschhörna samt tvättmaskin och torktumlare. Köket är delvis renoverat med ommålade snickerier i vitt samt vitt kakel ovan bänkskiva. Här finns det gott om skåp och lådor samt bra arbetsyta. Det är öppen planlösning mellan matrum och vardagsrum som ger en luftig känsla och ett härligt ljusinsläpp. Väggen mot hallen har också öppnats upp för bästa ljusinsläpp. Tre bra sovrum och en magisk walk-in-closet som inretts med grå heltäckningsmatta och garderober längs båda långsidorna för bästa förvaring. Här kommer du att bo med gångavstånd, ca 20 minuter, ner till Väsby Centrum med ett stort utbud av butiker, Väsby station med pendeltåg och tåg mot bl a Stockholm C, Uppsala och Arlanda samt närhet till förskola och skola. Inom en kort promenad har du även den vackra Barockparken som bjuder in till fina promenadstråk i vacker natur.

  • Balkong
  • Hiss
Hasselbacken 2A, Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun

Hasselbacken 2A

Lägenhet
Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun
Bjurfors Upplands Väsby
1 995 000 kr
70 m²
3 rum
vån 3/4
5 332 kr/mån
28 500 kr/m²

Varmt välkommen till denna terrasslägenhet på populära Hasselbacken i Upplands Väsby. Bostaden är i originalskick så du får förvänta dig att allt behöver renoveras. Fördelen är då att du får möjlighet att skapa ditt drömhem från grunden. Bostaden har en möblerbar hall, två sovrum, ett badrum med duschkabin (förberett för tvättmaskin), vardagsrum med utgång till den fantastiska terrassen, matrum som också har utgång till terrassen och till sist köket. Välkommen på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Pepparbodavägen 8, Fresta, Upplands Väsby kommun
  • Imorgon

Pepparbodavägen 8

Radhus
Fresta, Upplands Väsby kommun
Bjurfors Upplands Väsby
4 695 000 kr
143 m²
4 rum
358 m² tomt

Nu finns möjligheten att köpa ett välplanerat och genomgående fint hus på Pepparbodavägen 8 i Fresta. Huset har en härlig och lättskött uteplats på framsidan med stensättning samt en mindre gräsyta där du har plats för sommarens grillmiddagar. Väl inne i huset möts du av en rymlig och möblerbar hall i vinkel. Hallen erbjuder avhängningsmöjligheter bakom skjutdörrar samt förråd längre in. Detta bekväma boende har allt på ett plan. Det stora köket och vardagsrummet ligger i anslutning till varandra med en öppen luftig planlösning med stora fönsterpartier som ger ett härligt ljusinsläpp och får rummen att kännas extra luftiga. Från köket nås trädgården på baksidan där du har en uteplats under tak. Badrummet är helkaklat. Dessutom finns en gäst-wc och en tvättstuga. Intill tvättstugan har man satt upp en vägg mot uthyrningsdelen men en dörr finns bakom om man vill ha allt i samma bostad. Du kommer in i uthyrningsdelen från trädgården och där finns ett rum med plats för soffa och matplats, arbetskök, helkaklat duschrum med tvättmaskin och ett sovrum. I Fresta kommer du att bo i ett lugnt och barnvänligt område med närhet till lekpark, barnomsorg, skolor och natur. Bussen stannar endast en minuts promenad bort.

  • Plus
Fresta Norra Allé 19, Fresta, Upplands Väsby kommun
  • Tis 30 jul
Fresta Norra Allé 19, Fresta, Upplands Väsby kommun, bild 2
Fresta Norra Allé 19, Fresta, Upplands Väsby kommun, bild 3

Fresta Norra Allé 19

Radhus
Fresta, Upplands Väsby kommun
Bjurfors Upplands Väsby
3 850 000 kr
108 m²
4 rum
6 642 kr/mån
35 648 kr/m²

I området mellan Frestaby och Ekeby har BoKlok uppfört dessa trevliga bostadsrättsradhus. Här har man på ett optimalt sätt tagit tillvara på varenda kvadratmeter och fått ett boende som passar den moderna familjen. Entréplan välkomnar med de sociala ytorna med ett ljust och härligt kök som erbjuder matplats och goda arbetsytor. Vardagsrummet ligger med en halvöppen planlösning mot köket som ger ett naturligt flöde mellan rummen. Från vardagsrummet nås den mycket trevliga och trädäckade uteplatsen som ligger med ett insynsskyddat läge i väster perfekt för kvällssolen. En trappa upp ligger boendets samtliga sovrum separerade från de sociala ytorna. Här finns tre bra sovrum där även Master-bedroom har en stor walk-in-closet med fönster. Detta rum har även av vissa använts som ett extra sovrum om behovet finns. Badrummet på övre plan är kaklat och erbjuder duschhörna. Detta kompletteras med ytterligare ett helkaklat badrum på entréplan med dusch och det är här inne som tvättmaskin och torktumlare finns. I detta barnvänliga och mysiga område bor du med naturen inpå knuten. I Fresta finns två förskolor, Skogstorp och Pelikanen samt en skola, Frestaskolan (F-5). Gångavstånd till busshållplats med kommunikation ner till Upplands Väsby station med bra pendlingsmöjligheter till Stockholm så väl som till Arlanda och Uppsala. Närmaste matbutik nere vid Glädjens handelsplats samt Väsby Centrum med stort utbud av butiker, cafeér och intilliggande vårdcentral.

  • Premium
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Upplysningens väg 15, Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun

Upplysningens väg 15

Lägenhet
Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun
Bjurfors Upplands Väsby
2 200 000 kr
52 m²
2 rum
vån 1/4
3 608 kr/mån
42 308 kr/m²

Välkommen till denna fina tvåa om 52 kvm. Perfekt planerad med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som bidrar till en rymlig och luftig känsla. Köket inbjuder till matlagning med en bra arbetsytor och fullt utrustat med alla maskiner. Inredning i vitt från Vedum och vitvaror från Electrolux. Här finns plats för matbord i anslutning till fönster som ger ett härligt ljusinsläpp till såväl kök som vardagsrum. Sovrummet är rymligt med plats för dubbelsäng och har utgång till balkongen som ligger med läge i väster. I hallen finns flera garderober med gott om plats för förvaring. Badrummet är självklart helkaklat med golvvärme och duschhörna samt en kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Utanför dörren har du allt du kan tänka dig, gott om restauranger, butiker och kommunikationer. Endast ett fåtal minuter från din dörr har du Väsby Station med bussar och pendeltåg till både Stockholm och Arlanda/Uppsala och på promenadavstånd finns Väsby Centrum med all tänkbar service.

  • Balkong
  • Hiss
Tetorpsvägen 120, Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun

Tetorpsvägen 120

Radhus
Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun
Bjurfors Upplands Väsby
4 050 000 kr
126 m²
5 rum
221 m² tomt

Välkommen till detta välskötta gavelradhus med ett fantastiskt läge i de centrala delarna av Upplands Väsby. Här bor man längst in i en radhuslänga om fem hus. Bostaden har mysiga och insynsskyddade uteplatser med öst- och västerläge. Det finns garage i länga med besöksparkering intill. Bostaden erbjuder bekvämligheter som 4 bra sovrum samt badrum med badkar, duschhörna och bastu i det övre planet. I det nedre planet finns ett rymligt och trivsamt kök med ett extra gavelfönster för bästa ljusinsläpp. En separat tvättstuga i anslutning till köket, även det med fönster. En rymlig entréhall, klädkammare och gästtoalett. Ett fint vardagsrum med utgång till trädäckad altan med markis samt trädgård med gräsmatta som sträcker sig runt huset. Garage i länga samt gästparkering intill bostaden. Då detta är sista huset i längan går det även bra att parkera framför entrén. I närheten av bostaden finns en lekplats för barnen att leka i. Det är gångavstånd till Väsby Centrum, pendeltågstation, Vilundahallen samt barnomsorg. Ett perfekt boende för den som vill bo centralt nära till allt!

Visar alla 18