Hjälmarsstrand 649

Örebro Se på karta

6 995 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
240 m²
Tomtarea
4 430 m²
Byggår
1988
Driftkostnad
40 205 kr/år
Antal besök
8 269
Dagar på Hemnet
7

Bjurfors Örebro presenterar detta helt oslagbara och unika drömläge på stor sjötomt vid Hjälmaren, mindre än 20 min från Örebros citykärna! Här erbjuds ni en privat sjötomtsfastighet där ni förutom det representativa bostadshuset, erbjuds en pool samt poolhus med helt fri sjöutsikt. Tomten är generös om hela 4 400 kvm med stora grönytor, orangeri samt en brygga som delas med grannfastigheten. Njut av en helt oöverträffligt rogivande atmosfär med charmigt kuperade omgivningar inbäddat bland skog som skapar en ostörd oas.

Husen är optimalt placerade på tomten vilket gör att ni från altanerna har sol från morgon till kväll där ni även beskådar en helt magnifik solnedgång!
I den gedigna huvudbyggnaden fördelas boytan på ett entréplan, övervåning samt ett souterrängplan. Entréplanet erbjuder er sociala sällskapsytor i ett generöst tilltaget kök med matplats, täljstenskamin och utgång till härlig altan. Här finns även ett mycket trivsamt vardagsrum med makalöst vacker utsikt mot sjön, en helkaklad WC samt ett klädvårdsrum. En trappa ner från entréplanet finner ni souterrängdelen med ytterligare sällskapsytor i ett allrum med vacker kakelugn och stort fönsterparti mot vattnet. På detta plan finns dessutom ett gästrum, gym samt groventré där även den anslutande bastun har sjöutsikt. De privata ytorna finner ni på husets övervåning i två sovrum varav det största har utgång till härlig balkong med enastående vy över sjön.
På husets framsida finns ett dubbelgarage placerat med tillhörande garageuppfart där ytterligare plats för biluppställning finns.

Området kring Hjälmarsstrand är mycket trivsamt och familjevänligt. Här har ni både skogen med kantareller och Hjälmaren där ni fiskar er egen gös.
I området är ungefär hälften permanentboende.

Varmt välkomna med er intresseanmälan!

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Örebro

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.