Kommande

Södra Bro 218

Örebro kommun Se på karta

Pris saknas

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
198 m²
Tomtarea
2 413 m²
Byggår
2021
Driftkostnad
21 110 kr/år
Kommande

Exklusiv och maffig nyproduktionsvilla 5 minuter utanför Örebro Centrum om hela 195 kvm för den stora och moderna barnfamiljen. Här bor du med en lantlig känsla med storslagna vyer över fälten och upplevelsen toppas av en pool där familj och vänner kan samlas och njuta till fullo. Klassig design i kombination med moderna, exklusiva och varsamt utvalda materialval skapar ett skarpt intryck av det bästa från två världar.

Masterbedroom med tillhörande dressingroom och eget badrum. Stora sociala ytor i bottenvåningen med utgång till pooldäcket på husets baksida vilket är den perfekta platsen att samla släkt och vänner vid fest eller storhelger. Tomten är mycket stor om hela 2413 kvm vilket skapar din egena privata svär med gott om utrymme till grannar där du kan njuta till fullo. Huset innehåller 4 stora sovrum med möjlighet till fler sovrum vid behov. Bergvärme med värme återvinning för extremt låg driftkostnad. Fiber och kommunalt va.

Huset planeras stå färdigt inom 10 månader och byggstart sker efter semestern vilket ger köparen fina möjligheter att påverka husets insida. På gångavstånd finns förskola och skola F-6. Njut av din producerade och pampiga villa med pool redan nästa sommar. Hjärtligt välkommen att kontakta Lejon redan nu för mer info om processen.

Läs mer hos mäklaren
Lejons Mäkleri

Kontakta mäklaren

Erik Lejon

Lejons Mäkleri
Mäklare Erik Lejon, Lejons Mäkleri
0709992990

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.