Betesvägen 94

Östra Lerberget, Höganäs kommun Se på karta

3 200 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
153 m²
Tomtarea
363 m²
Byggår
1977
Driftkostnad
28 020 kr/år

Välkomna till Östra Lerberget!

Östra Lerberget är ett av Höganäs kommuns mest populära bostadsområden tack vare sin familjevänliga bebyggelse, nära avstånd till Lerbergsskolan (förskola-9onde klass), havet och framför allt Höganäs sportcenter vilket är Skånes största rekreationsområde med bland annat: Fotbollsplaner, basketplaner, bowlinghall, simbassänger, gym, tennisbanor (inomhus och utomhus), gymnastikhall, golf, padel mm.

På Betesvägen 94 väntar en trivsam 11/2-plansvilla á 153 kvm belägen på en lättskött trädgårdstomt á 363 kvm. Villan är i genomgående originalskick från byggnationsåret 1977. Bostaden på 6 rum och kök är fördelad på 4-5 sovrum. Planlösningen är formbar för olika behov, rådfråga gärna ansvarig fastighetsmäklare för förslag.

Generösa sociala ytor såväl invändigt som utvändigt. På tomten finns ett praktiskt förråd för förvaring, på gångavstånd från huset finns ett garage som tillhör fastigheten genom medlemskap i en samfällighetsförening.

Detta är ett boende för dig som önskar renovera och skapa ditt eget drömboende. Huset är förbesiktigat genom Anticimex, kontakta ansvarig fastighetsmäklare för att ta del av protokollet.

Varmt välkomna på visning.

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Höganäs

Kontakta mäklaren

Émile Antier Bandstein

Fastighetsbyrån Höganäs
Mäklare Émile Antier Bandstein, Fastighetsbyrån Höganäs
0707-69 72 19
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas