Sädesvägen 124

Östra Lerberget, Höganäs Se på karta

2 795 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
131 m²
Biarea
30 m²
Tomtarea
290 m²
Byggår
1978
Antal besök
3 750
Dagar på Hemnet
6

Välkomna till Kullabygden och familjevänliga Östra Lerberget, placerat på vår västra kuststräcka med danska Hornbaeck och stolta Kullaberg i horisonten. Ett riktigt trevlig kustsamhälle med fin service, vacker natur och bra bussförbindelser mot Höganäs och Helsingborg. Här finner ni ett trivsamt boende på bilfritt läge med skola och lekplatser alldeles intill. Huset är på ett plan med fin trädgård i riktning mot eftermiddags- och sena kvällssolen, andas rymd och funktion med stora öppna gemensamhetsytor för fest och vardag såväl inne som ute. Bostaden inhyser 4 sovrum, badrum, gästtoalett med dusch och en fin tvättstuga. Från vardagsrummet når man den trevligt inhägnade täppan och det mysiga uterummet.
Till bostaden finns även ett stort bra förråd/verkstad och till bilden finns det radgarage och allmän parkering. Möjlighet att ställa bilden tillfälligt intill tomtgränsen.

Bra att tänka på:
Förbered dig som potentiell köpare så mycket du kan för att maximera dina chanser när budgivningen sätter igång;
* Prata med din bank angående lånelöfte eller fråga oss; Jag/vi ber gärna våra bankkontakter att ringa upp dig med ett bra erbjudande!
* Äger du ditt nuvarande boende / Behöver du sälja för att kunna köpa ett nytt? Jag hjälper dig gärna med en värdering och/eller att lägga upp en plan för din försäljning!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Höganäs

Visningstider

  • 2
    jun
    Tis 2 jun kl. 16:30–17:50
    Välj först starttid och skicka sedan in er anmälan!
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.