Sjöbackastigen 1

Pershagen, Södertälje kommun Se på karta

10 485 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
179 m²
Biarea
36 m²
Tomtarea
1 180 m²
Balkong
Ja
Uteplats
Ja
Byggår
1978
Energiklass
D
Driftkostnad
54 500 kr/år

"Vakna en lördagsmorgon i mitten av juli, ta med dig en kopp kaffe från köket och sätt dig på balkongen och njut av utsikten över Hallsfjärden framför dig. När du avnjutit kaffestunden i lugn och ro, tar du med dig en handduk ner till den gemensamma bryggan - ett stenkast ner från huset - och tar ett svalkande morgondopp, innan du ska börja med frukostbestyren. Den lilla gatan som bara leder fram till ditt hus och dina fem grannar ger en känsla av "gated community", så det känns inte konstigt att röra sig mellan bryggan och huset endast iklädd badrock och flip flop.

Ikväll kommer några vänner över på middag. Väderprognosen säger att det blir en varm dag så det passar bra att duka upp på balkongen. Skulle det komma en skur framåt kvällen, sitter ni tryggt här under tak och blir gästerna kvar länge - vilket ju inte är osannolikt - blir det mysigt med takbelysningen framåt småtimmarna. Kanske blir det kvällsdopp vid bryggan också - vem vet?"

Bostaden kommer inom kort ut till försäljning. Passa på att gå in under "dokument & länkar" på vår hemsida och se vår rundvandring och vår film, så får ni en känsla av vad som väntar er här på Sjöbackastigen 1. Meddela mig gärna om intresse finns av visning, så återkommer jag med tid när det ges möjlighet till det.

Vårvarma hälsningar från Per och teamet på Florin Partners!

Läs mer hos mäklaren
Florin Partners

Kontakta mäklaren

Per Florin

Florin Partners
Mäklare Per Florin, Florin Partners
+46704850885