Pilgrimstad Stationsvägen 7

Pilgrimstad, Bräcke kommun Se på karta

1 475 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
94 m²
Biarea
118 m²
Tomtarea
1 565 m²
Byggår
1960
Driftkostnad
42 379 kr/år

Med ett perfekt läge i centrala Pilgrimstad hittar ni denna stora och trivsamma villa som har det mesta. Stor barnvänlig tomt och med vy mot vattnet. Bättre än så blir det inte!

Villan har under de senaste åren genomgått större renoveringar och både hus och tomt är välskött. Entrédörren välkomnar er in i en rymlig, öppen och praktisk hall med klinkergolv i entrén som är utrustat med golvvärme. Här finns gott om förvaring i en skjutgarderob med speglar samt en infälld garderob i väggen. Entréplanet bjuder på enhetligt parkettgolv i ek, renoverat kök med öppen planlösning mot vardagsrum, braskamin, rymligt och renoverat badrum med golvvärme och tvättdel samt två rymliga sovrum.

En gedigen trappa tar er upp till det övre planet som välkomnar med ett mindre allrum som rymmer soffa och en tv. Härifrån nås en toalett och två sovrum. Källarplanet har ett stort garage med gott om förvaring, förråd, pannrum och toalett.

Från entréplanet nås den stora balkongen och här finns gott om plats för utemöbler och grill. Härifrån har man uppsikt över tomten och utsikt mot vattnet. Tomten är till största del plan och barnvänlig. Gott om plats finns för studsmatta och barn med spring i benen.

Gångavstånd till busshållplats och mindre centrum med bl. a restaurang. Till Brunflo som har en stor mängd allmänservice är det ca 1 mil och till Östersund ca tre mil. Bra buss- och tågförbindelser både söder och norrut.

Välkommen med din intresseanmälan!

Läs mer hos mäklaren
Storsjömäklarna AB

Kontakta mäklaren

Marcus Ahlqvist

Storsjömäklarna AB
Mäklare Marcus Ahlqvist, Storsjömäklarna AB
072-740 65 55

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.